Dantechno Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Přesně. Na žlutou.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Fakt ne? instant: Když jsme u tématu "just 'cause we can": z první ruky to ještě nemám (ale čeká mě to brzy, jedna baterka už celkem přesluhuje): GSeiko k sobě zdá se začíná stahovat i výměnu baterek. Že to může stát pár litrů je opruz (a nedělám si iluze, že třeba B si za Q taky dost neřekne), ale třeba ty hodinky přes měsíc neuvidíš. Pro někoho drobnost, pro mě je to (u "bezúdržbovýho kvarcu") na žlutou. to je tak, ked si kupujete drahe quartzky, nizkotucne jogurty a slimfit kosele. spravodlivy trest vas neminie! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 to je tak, ked si kupujete drahe quartzky, nizkotucne jogurty a slimfit kosele. spravodlivy trest vas neminie!To jsem přesně já! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 (upraveno) Ty slimfit košile s citací (a představou) doktora mě dost pobavily Upraveno 10. května 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 A protože žluté a GS limitek není nikdy dost Trošku u toho obrázku trpím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 tak ono to bolo myslene skor tak, ze aj len jeden poklesok z tych troch menovanych staci na slusne zivotne utrapy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Kolik tak dneska bude stát servis na SD chrona? Anebo víš co ... radši nic ... ono to nebude o moc víc než dvojnásobek kompletky quartzu A protože žluté a GS limitek není nikdy dost Trošku u toho obrázku trpím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Strašně se mi líbí ten font GS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Ja teda neumim psat elaboráty na téma dizajnu, historie a smerovani znacky. Me se proste bud libi a nebo nelibi... Ale jedno vim jiste, další zluty GS uz nepotrebuju.Hele asi jsem divnej, ale mam to stejne...az teda na ty zluty GS, ty jeste nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Hele asi jsem divnej, ale mam to stejne...az teda na ty zluty GS, ty jeste nemamTakže jako s vínem, chutná, nechutná :-)Tak to se k vám přidám, Teda bez GS :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Počujte. Kvôli takým, ako vy dvaja, vznikol Facebook a iné podobné somariny. Páči/nepáči, dobré/zlé, chutí/nechutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 V podstatě jo, o tom je ale celý život, dá, nedá a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 (upraveno) Kokot nekokot.. funguje to nadherne az jedneho dna clovek nema koho zavolat na pivo :-D Upraveno 11. května 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Nesmieš to používať hlava/nehlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Kokot nekokot.. funguje to nadherne az jedneho dna clovek nema koho zavolat na pivo :-DLepsi kokot/nekokot nez sahodlouze premejslet proc je vlastne kokot, jak moc velkej a jestli to tak bude uz naporad nebo se to nekdy zlepsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 To sa nezlepsi, od 6ho roku zivota uz je to jasne.. aspon podla Freuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 SBGM237 - furt mi to něco nutkavě připomínalo, ta 12 a 6, a teď už vim - tříručkový kódy za minutu poledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 (upraveno) Tož takhle:https://www.instagram.com/p/BxaEKKFnFR6/?igshid=1qox7yysb12hs Fešnvočizací a detoolizací to teda sice prošlo, ale SKX v tom pořád vidět jsou. Upraveno 14. května 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Za mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se