EpsteinBarr Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Hodinky akoze pekne, SD...ale za cca 6K je uz haaadam lepsie mat na ciferniku napisane Grand Seiko ako PS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Mě se moc líbí, nápis nenápis. Za mě mají koule.Cena nyní "vysoká" ale co budou stát za 5 let....Myslím nový... Aby to nebylo : Aue Uďo,tuo je napuosto noumální :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Co to stoji pekny to je ...Prave ze celkem malo, 13.590,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 ten ukazatel rezervy nátahu chci ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Dik prischero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 LE mašina supí neúprosně vpřed, 680k ? + tax, 2x200Screen Shot 2019-10-09 at 07.59.12.pngScreen Shot 2019-10-09 at 07.59.30.png Ještě si nestihli srovnat na regálech nelimitované a už valí limitky. Jsem docela zvědav, jak ta hnědá bude vypadat naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ještě si nestihli srovnat na regálech nelimitované a už valí limitky. Jsem docela zvědav, jak ta hnědá bude vypadat naživo.Pokud pominu to novoseikové laciné řešení "lumibodu", asi docela dobře. Není to ale jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Kdyby to bylo hnusne, tak se na to mužů vymluvit, jinak budu muset přiznat, ze na ně nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Kdyby to bylo hnusne, tak se na to mužů vymluvit, jinak budu muset přiznat, ze na ně nemám TaK stačí říct že ti nesedí :-)) Takhle to asi udělám já :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ten lumibod je slusnej ulet. Ale asi po zkusenostech s xbrajem a jeho reklamacema si v Seiku rekli, ze tohle uz nemuzou podcenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Na reklamace je expert doktor, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ten lumibod je slusnej ulet. Ale asi po zkusenostech s xbrajem a jeho reklamacema si v Seiku rekli, ze tohle uz nemuzou podcenit Vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Na reklamace je expert doktor, ne?On chodi s doktorem dost casto na piiivo @xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ještě si nestihli srovnat na regálech nelimitované a už valí limitky. Jsem docela zvědav, jak ta hnědá bude vypadat naživo. ako vsetky hnede hodinky - ako nalestene howno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ten lumibod je slusnej ulet. Ale asi po zkusenostech s xbrajem a jeho reklamacema si v Seiku rekli, ze tohle uz nemuzou podcenit Na reklamace je expert doktor, ne? nova doba - expertom sa dnes moze stat skutocne kazdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Produkce expertů tohoto typu Seiku jde, jsou to v současnosti taková plzeňská práva. Možná by se to dalo i systematizovat.Křivý armovák apod. - DiS.1 reklamace - Bc.2 reklamace - Mgr./Ing./MgA. ... navazující hodnosti pak případ od případu, například: prof. PhDr. dr. sphinx, DrSc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Funguje to i na jiné značky? Ne že bych na titulech nějak lpěl, ale taková malá profesůra se dycky hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Určitě jo, ale jestli jsi zrovna dostal nabídku vystřídat Hamáčka a potřebuješ titul rychle, jsi tu správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Můj nový alias je prof. Sinn Jinak mám vše co potřebuju a žádné nabídky neočekávám a vlastně ani nepřijímám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 (upraveno) Jine znacky zas dávaj i slechticke tituly.. jeste zvaz... sir Nickolas Tudor von GMT... :-) Upraveno 10. října 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se