bandicoot Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 @sodekcz no je fakt, že ten emajlový ciferník v tomto pěkném rozměru drobné výtky asi brutálně přebije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Uplne mi pak k tomu nesedi tvar rucek, zejmena hodinovky. Chtelo by to strhou rovnou rucku. Datum v subcifru v tomhle provedeni furt psychicky nedavam. Ty potapky nahore jsou asi fajn. Co se mi libi, tak jsou ty nove seiko gumy a jejich textura. To je takhle na produktovkach super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 17 hodinami, bandicoot napsal: A ta rezerva je jak palivoměr z nějakýho oltcita... ...kterej skončil na střeše. Andy, ten odpor k datům v subcifru si pěstuj, ušetří ti to hodně peněz (ne nutně u Seik). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Mně by docela udělaly radost ty nový tuňáky k poctě ‘75. Jak je ta trilogy... Ale cenovka mi radost nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 On 4/23/2020 at 6:50 PM, Liqid said: Pořád přemýšlím, kde bude slabina těhlech potápek. Design dobrý, strojovna OK, rozměr taky dobrý, cena se dá přežít. Už jen doufám, aby nebyly moc vysoké a dostaly použitelnou sponu. https://www.hodinkee.com/articles/seiko-prospex-spb143-spb145-spb147-and-spb149-introducing?fbclid=IwAR2sP2k8wNOrzq8eNEvDU3rsC_3E2ATuxvtZbHNzXsdaMp5yj6_D6nsDeas Ale nikde nepíšou z jakého materiálu je luneta .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Viděl bych to na plech, což bylo jedině dobře. Keramika se sem opravdu nehodí. Tohle nebudou buznafashion divery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 V 23. 4. 2020 v 18:50, Liqid napsal: Pořád přemýšlím, kde bude slabina těhlech potápek. Design dobrý, strojovna OK, rozměr taky dobrý, cena se dá přežít. Už jen doufám, aby nebyly moc vysoké a dostaly použitelnou sponu. https://www.hodinkee.com/articles/seiko-prospex-spb143-spb145-spb147-and-spb149-introducing?fbclid=IwAR2sP2k8wNOrzq8eNEvDU3rsC_3E2ATuxvtZbHNzXsdaMp5yj6_D6nsDeas Přemýšlím o těch SPB149, jen jsem nikde nenašel jestli na nich bude aspoň tah s pořádnou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Chlapi, nemůžu se zbavit dojmu, že "líp už bylo". Je pár nejúspěšnějších modelů, co se staly ikonami a zmohly na vlastní vlákno, které jejich fanoušci udržují trvale mezi "prvními dvaceti". Kdy naposledy vznikl takový model se stádem skalních fanoušků? Vím, jsem tu jen chvíli a takový model se pozná a vyloupne z masy až časem, ale tyhle nějak nemají tah na bránu, aspoň podle toho, CO VIDím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Já bych tomu ten čas nechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 SNJ049 a SNJ051 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 V 23. 4. 2020 v 16:57, dr.sphinx napsal: ...MImochodem, kdybych chtěl něco s LX charakterem za ne-LX peníze, celkem mi voní ty chystané MM200 s kovovým odstínem lunety. Jo , ty nevypadají špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavsonZ Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 před 6 hodinami, jovani napsal: SNJ049 a SNJ051 Ty zelené vypadají velmi dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 On 4/24/2020 at 9:55 PM, Liqid said: Viděl bych to na plech, což bylo jedině dobře. Keramika se sem opravdu nehodí. Tohle nebudou buznafashion divery. Přemýšlím o těch modrých , nebo jít jinou cestou a vyzkoušet quartz GS. Ale to se budu muset zeptat stojí ty GS opravdu za to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 (upraveno) @martin151: Jasně, že "ty GS" stojí za to. Ale žádná značka není pro každýho a kromě hromady blbých keců z neznalosti je i hafo platných důvodů, proč leckdo GS nemusí. U quartzu je ta debata ze zřejmých (i když pitomých ) důvodů ještě vyhrocenější. Upraveno 28. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) buď jsem to přehlídl, nebo to tu nebylo? Nebo je to výmysl? <edit: https://www.japan-onlinestore.com/SZSB012 > nová SZSB řada jako náhrada SARB Za mě teda downgrade, jak hrom.. těšil jsem se, že udělají SARB s 6r35... místo toho: - hardlex (asi), - 4r35 - skoro 40mm https://www.wristwatchpassion.net/post/new-replacement-for-the-seiko-sarb Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 (upraveno) teda.. už se tváří skladem, tak asi jo... možná ta zelená zálesácká chrona.. Upraveno 29. dubna 2020 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Teda ty se skeletovanými ručkami a lupou vypadají dost hrozně, nějak mi to k sobě vůbec nepasuje. Když už, tak verze, které víceméně kopírují původní SARBy...mimochodem, to je taky zvláštní, že mají dvě různé verze. Každopádně já jsem teda ani původní SARBy nikdy moc nemusel, přijdou mi takové nijaké v porovnání se SARX, SDGM, které přitom nejsou o tolik dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Tvar sekundovky teda hrozny, vsechny ty rafiky pusobi jak vyrezane z plechovky. Za me dost hruza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 uz to tu sice bolo, ale clanok je novy: https://www.ablogtowatch.com/hands-on-with-seikos-new-prospex-62mas-diver-interpretations/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Z techto zivych fotek jsem teda celkem nadsenej. Vypadaji dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se