Emiliano Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Před hodinou, ten blbej napsal: Tak konkrétně ty nejnovější pětky budou tenčí přesně o mínus ta diver luneta, co byla na jejich předchozí verzi s WR 100 a push korunkou. Ani o mm míň, ani o mm víc, stejnej strojek, stejný pouzdro, to je z toho snad jasný. Když už je jednou s tou diverskou lunetou udělali, měli se na tohle vybodnout. Je sice pravda, že potápěčská luneta na hodinkách s WR 100 a push korunkou působí tak nějak řekněme... roztomile komicky, ale na druhou stranu řada lidí ji používají k počtu\ odpočtu čehokoliv. Ta její náhlá absence na mě, jakožto jediný změny, nemůžu si pomoct, působí tak nějak, jako že se šetřilo a škrtalo... Tak stejný pouzdro jen bez lunety to nebude. U těch diverů je lug width 22mm, tady píšou 20mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 (upraveno) chtělo by to číst aspoň a ne jen koukat na obrázky, píšou pouzdro 40mm vs 42.5 u 5KX edit: mě se to líbí moc, těšim se až je vyzkoušim Upraveno 5. června 2020 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 (upraveno) Mě se taky líbí, takové japonské sinn 556. Něco takového zrovna nutně potřebuju Upraveno 5. června 2020 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 To, že značky i ve vyšších patrech mají podobné modely s lunetou i bez, je celkem obvyklý jev. Nechápu, proč by to u Seika mělo vadit. Tohle jsou pro mě poor mans expy jedničky a jsou v pohodě. i pro ty poor meny, co si chtějí zablbnout s bicolorem a nemají 5k€ v kapse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 ten, kdo nezná skx nebo k nim nemá vztah, to může být ok. já v tom pořád vidim potápky se sundanou lunetou. asi jako když jsem si na amfibie pořídil čistou zaoblenou lunetu. pouzdro je k tomu dost macatý. ale na tom černym natostrapu možná dobrý - jsem zvědavej na živý fotky, jak to jako celek bude působit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Ako to vravite? Nekdo ma rad holky, jinej vdolky? Poznam SKX, mam k nim vztah, zdielam "kult", ktory sa casom okolo nich vytvoril a napriek tomu ma tieto nove 5ky neurazaju. Prave naopak, za mna zaujimavy pocin. Uznavam, ta korunka na 3 a 3/4 hodine je na zamyslenie. Bez diver lunety to zvlast udrie do oci. A mozno len nechceli vytvorit bohapustu kopirku BlackBay. Aj ked podobnost je cisto nahodna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Mě to zas tak úplně neuráží, sice bude ta bezluneta brzo plná škrábanců, protože to spíš budou otloukánky, ale což... Spíš jsem si uvědomil, jak mi vlastně u Seika vadí na cifru to rozdělení na řady. Nově arcihnusný logo 5, už dlouho Prospex logo, nápis Presage... Jakože proč? To mě vlastně celkem mrzelo už u starých pětek. Tolik povedených modelů, ale pak tam do toho pětkové logo, jakože to je vlastně model "pro chudý" a ať to všichni ví. Zajímalo by mě, jestli nějakej jinej výrobce popisuje ty cifry taky tak, nevíte? Že je tam přímo napsaná ta modelová řada....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Rolex to dělá stejně. Koupíš expy a hned to máš napsaný na cifru. Řady tam píše třeba Omega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Vidíš to, já si říkal, že u Rolexu by to touhle logikou spíš byl nějaký nápis Sport, Dress, nebo tak něco, ale ony jsou vlastně Explorer, Submariner, Datejust atp. řada... A s tou Omegou máš taky pravdu, tak to asi tak neobvyklý není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 s tou pozicí korunky, vždyť to je úplně stejná pozice jak u SKX mě se fakt líbí, a jestli budou třeba o 1-2mm tenčí, tak budou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 (upraveno) Korunka na čtverce by bohužel úplně zabila tvar pouzdra, ty křivky podél pravé strany jsou vyloženě příjemné, blíž k pravé dolní nožce by zakrytování korunky s nožkou splynulo - takhle je ten přechod docela podmanivý. Jak tak na to čumím, začíná se mi to líbit čím dál víc. Upraveno 5. června 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Navíc pozice korunky na 4ce býval jeden s aspektů rady pět, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 31 minutami, pebe napsal: s tou pozicí korunky, vždyť to je úplně stejná pozice jak u SKX mě se fakt líbí, a jestli budou třeba o 1-2mm tenčí, tak budou fajn To nerozporujem, len mi to pri tomto casual dizajne menej oku lahodi. To ale nemeni nic na tom, ako som pisal, pacia sa mi a rad si ich pozriem nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Před hodinou, Delapancha napsal: Navíc pozice korunky na 4ce býval jeden s aspektů rady pět, ne? Pozice korunky putuje u seika od 3:45, přes 4:00 po 4:15. Někdy to vyosení mimo 4:00 nevadí, někdy jo. U hodinek za tyhle prachy asi není třeba moc řešit, že vzali základ, který měli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 1 hodinou, Delapancha napsal: Navíc pozice korunky na 4ce býval jeden s aspektů rady pět, ne? Ne. Je to automat, day+date, WR, diaflex a diashock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Mě se to líbí a dost. Oproti SKX jsou líp proporčně vyvážené: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Počkal bych, až budou někde k vidění. Za mě zatím dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 před 53 minutami, ggrand napsal: Mě se to líbí a dost. Oproti SKX jsou líp proporčně vyvážené: jo super, to je dobrý srovnání. začíná to být zajímavý. fajn je těch 20mm na řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 The Seiko Presage Porco Rosso SNR047 https://www.fratellowatches.com/the-seiko-presage-porco-rosso-snr047-is-a-proper-limited-edition/?fbclid=IwAR1AR5mIRcxNtqfMYKSVQ8hsTlz8ipzp1Ju1_-cPZ1dOgo57hiOAvMRLNto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Ou jé... film neznam, ale hodinky dobrý. Líbí se mi ta nenápadná hra trikolóry na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se