geometr Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Od 1.augusta v obchodoch. Teda nie v našich. szi10.jpg szi11.jpg szi12.jpg szi13.jpg szi14.jpg Ta lupa je prostě příšerná. A ten nekontrastní ciferník taky nic moc. Docela nepovedená barevná kombinace domršená lupou.
McStinger Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 Dosť sú hnusné veru... Radšej dám iba jedno ukradnuté foto, nech neznechucujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2016 mně se to líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Mi se celkove ten pocin taky libi. Porad ale na to koukam a priznam se, ze mi tam neco nesedi. Mozna bych volil lunetu ne svetlejsi, nez je cifr, ale naopak o ton tmavsi. Ne cernou, samozrejme, ale sedou. Nevim. Mozna jen kecam z hladu. Celkove ale plec nahoru za reedici zelv obecne, Padi i tohle. Narozdil od jinych kreaci Seika tohle mi aspon dava hlavu a patu.
Jörg8X Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 U limitek starých Monster normálně zvětšuje docela slušně, tak nemyslím, že by to bylo u nových limitek jinak. Ale ta fotka vypadá trochu divně
tano Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) Osklive nejsou, ale je fakt ze tech info na cifru je hodne + lupa a jeste to X.Take mi prijde z teto fotky, ze nezvetsuje az tak.. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem tano
JaRooN Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Jakkoliv jsem v počátcích byl rozpačitý z lupy na SPB029, tak jsem si na ni velice rychle zvykl a dnes na ni nedám dopustit. Funguje, zvětšuje a divil bych, kdyby tomu tady bylo jinak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Zatiaľ zväčšuje na všetkom, čo som mal v ruke a je to iba o zvyku.ggrand: o mne tiež občas hovoria, že nájdem hovno aj v šľahačke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
McStinger Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 No dobre . Domnievam sa, že malá lupa na Sumách je kultivovanejšia, než obdĺžniková, ktorá už zaberá dosť veľkú plochu a hlavne skresľuje prakticky celé ručičky, keď sú pod ňou. Vie to pôsobiť rušivo, aj keď zase je to o zvyku.
pavel23 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 mně se to líbí seikoturtle.jpg Mě se taky hodně líbí a tak jsem na ně psal, bohužel cena téměř 1ooo $ plus poplatky a to už je horší.
McStinger Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 U predajcov sa zatiaľ objavujú za 24-25.000 THB, čo je do 650 EUR resp. cca 720 USD. Na prevode sa stratí asi 5%, poštovné cca 50 EUR s trackingom. Čiže po colnicu nejakých 735 EUR.
People Odesláno 2. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Za tie prachy sa uz daju kupit fakt pekne seika.
petr_cha Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Tak jeste obligatni ablogtowatch a jejich rychly nahled na PoolMastery.. :-) http://www.ablogtowatch.com/seiko-marinemaster-300m-sla015-limited-edition-watch-europe/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se