Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mi se celkove ten pocin taky libi. Porad ale na to koukam a priznam se, ze mi tam neco nesedi. Mozna bych volil lunetu ne svetlejsi, nez je cifr, ale naopak o ton tmavsi. Ne cernou, samozrejme, ale sedou. Nevim. Mozna jen kecam z hladu. Celkove ale plec nahoru za reedici zelv obecne, Padi i tohle. Narozdil od jinych kreaci Seika tohle mi aspon dava hlavu a patu.

Odesláno

U limitek starých Monster normálně zvětšuje docela slušně, tak nemyslím, že by to bylo u nových limitek jinak. Ale ta fotka vypadá trochu divně :)

Odesláno (upraveno)

Osklive nejsou, ale je fakt ze tech info na cifru je hodne + lupa a jeste to X.

Take mi prijde z teto fotky, ze nezvetsuje az tak..

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Jakkoliv jsem v počátcích byl rozpačitý z lupy na SPB029, tak jsem si na ni velice rychle zvykl a dnes na ni nedám dopustit. Funguje, zvětšuje a divil bych, kdyby tomu tady bylo jinak...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zatiaľ zväčšuje na všetkom, čo som mal v ruke a je to iba o zvyku.

ggrand: o mne tiež občas hovoria, že nájdem hovno aj v šľahačke :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No dobre :). Domnievam sa, že malá lupa na Sumách je kultivovanejšia, než obdĺžniková, ktorá už zaberá dosť veľkú plochu a hlavne skresľuje prakticky celé ručičky, keď sú pod ňou. Vie to pôsobiť rušivo, aj keď zase je to o zvyku.

Odesláno

U predajcov sa zatiaľ objavujú za 24-25.000 THB, čo je do 650 EUR resp. cca 720 USD. Na prevode sa stratí asi 5%, poštovné cca 50 EUR s trackingom. Čiže po colnicu nejakých 735 EUR.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...