Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Aj na tej "mojej" fotke sú nakrivo, len ma to už nebaví dookola spomínať.

edit: a naozaj to nie sú hodinky za pár šupov. Seiko slušne túto kategóriu cenovo zdvihlo a sype šmejd za šmejdom.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Já to ale nechápu. Všechny pětky, které mám, jsou v pořádku. SKX007 jsou dle nejlepší tradice nakřivo. Želvy jsou taky OK, ale dle všeho jsem mel štěstí na kus. Když ale vidím tahle monstra, suma, samuraje nebo i dražší potápky kolem 20 litrů, tak je mi z toho smutno. Ale fakt to vypadá jako nemoc potápek.

Odesláno

Želvy jsou taky OK, ale dle všeho jsem mel štěstí na kus.

My mame traja kamosi zelvy...a vsetky su nakrivo

Odesláno (upraveno)

Mne sa to páči. Je to nápadité a svieže. Také jarné. Zelená lúka so žltým a bielym kvetenstvom, k tomu modrá obloha. Taký malý svet sám pre seba. Uzatvorený, neskazený. Nepreniknuteľný. Harmonický a vibrujúci. Čisto pocitová vec.

post-957-0-56621500-1550872046_thumb.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Ta žlutá vteřinovka tomu dává život.

Jako třeba SNZG15 - kdyby vteřinovka neměla červenou šipku, tak to bude celkem mrtvolný pohled. Jsem si právě uvědomil...

jako pohybující se objekt poutá pozornost, daleko víc než kdyby tam byl nějaký barevný prvek na ciferníku

Odesláno

Mne sa to páči. Je to nové a nápadité. Taký malý svet sám pre seba. Uzatvorený a nepreniknuteľný. Skrytý pod besniacim živlom, pod tou najnepredstaviteľnejšou tsunami. Uväznený v tichu, vo zvyškoch svetla, harmonický a vibrujúci. Čisto pocitová vec.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...