Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na potapkach mam radsi matne cifry a ne sunburst... ale budiz.

Zadna nova barva pro zelvy ted v zari? Pritom nadchazejici podzim si o barvy primo rika... #foliage

Odesláno (upraveno)

Ja si to neodpustim - sunburst na MM je picovina. Slovami chiki-liki-tua "Podbiedzany luxus". Ale u Seika to uz beriem ako standard. O to im islo. My si zvykneme.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

Na sunburst jsem si už zvykl. Mě víc štve, že neumí udělat ten lumi trojúhelník na lunetě tak, aby nebyl po nasvícení flekaty.

Upraveno uživatelem xbraj19
Odesláno

Úplně přesná ...

Je to těžký. Chrlej barvu za barvou u stejných modelů, z skx udělali něco, co mě vůbec nebere, když udelaj i nejakej historicky zajimavej model, chtějí za něj to co stojej třeba béčka a omegy. K tomu jsem objevil Čínu za desetinu ceny Seik a Štajnů s Miyotou a wr 200 a koupí diverů od Mida jsem si to zkomplikoval i vejš, protože tak do 120.000 bych kupoval hodinky jen kvůli značce, ne kvůli tomu, že jsou lepší. Béčka jsou mi blízká svým military look, ale i těm teď pomalinku sebrali křídla z loga a koule u některých modelů, třeba Coltů. Jsem snad poprvé na mrtvym bodě a nevim, jak to dopadne.

Odesláno

Tak, tak. Mňa vždy celkom bavili limitky. Ale nebaví ma, keď je limitiek pomaly viac, než sériových modelov, ktorých je zas viac, než aby sa v tom divá sviňa bola ochotná hrabať.

Tie zelené potvory z minulej strany sú Zimbe 12. Cena 45.000 THB.

post-957-0-66045600-1568009336_thumb.jpg post-957-0-96357400-1568009336_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...