Emiliano Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Myslím, že se dají na našich e-shopech ještě predobjednat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Tak je kup a mas klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Asi SPB185 Toto neviem, co je zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Tuhle jsem prohlížel WUS vlákno SeikoMOD a pak jsem si z čista jasna uvědomil, že už hodinu koukám na oficiální produktový katalog. Dneska tomu dám ještě dvě hoďky, ať projdu všechny barevné mutace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Konecne spravne udelane MM200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Ještě tak strčit korunku skutečně na čtyřku. Tady to za oči tahá víc než na SKX a nových Willardech, kde se to schová v ochraně korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Kua kdybys mi to nerek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Hřídelka nátahu je v půdorysu tečnou koláčku indikujícího 4tou hodinu. Kdyby hřídelka šla středem, tak zase půjde korunka šojdrem vůči aktuálnímu obrysu pouzdra. Já bych přimhouřil oko a pustil to do seriové výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Ty první se mi moc líbí, nemít hodinky, šel bych do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 17 hodinami, McStinger napsal: Toto neviem, co je zac SPB187, uz to tu v juli bolo, ale mas kvalitnejsie foto. Za mna veelmi vydarene MM200. Oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Ale jako jo, ty SPB185/187 proč ne. Jak je vidět na předchozí generaci Baby MM nebo 62 mas pro chudé, u reedic je třeba počkat až na druhý vrh Ale oni to zase zabijou milionem barevných kombinací, o to vůbec nemám starost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Ty první se mi moc líbí, nemít hodinky, šel bych do nich Jsou takový LXoidni, jako fakt A první generaci MM200 nechte na pokoji, nebo vám s martarem přijdeme rozbít držku Edit: nejspíš by nám s tím rozbijenim pomoh i moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Dondite mi rozbit drzku do Plzne a pudem na Spilku. Nebo vlastne ne, bo je covid. ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Jsou takový LXoidni, jako fakt A první generaci MM200 nechte na pokoji, nebo vám s martarem přijdeme rozbít držku Edit: nejspíš by nám s tím rozbijenim pomoh i moty Trochu jsou, hlavně mají to co chci (barva, korunka 4, potápky, čitelnost). Co do "posazení" na ruku nevím, co jsem měl na srazu (tuším Martarovi) tak byly na gumě (možná pásek) a to nějak nebylo ono. Moje tyčka je složitá. Jinak, vzhledem k tomu jak špičkuješ, se k tobě ty špičaté ručky hodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Nebo: vzhledem k tomu, jak pičkuješ, tak se k tobě ty pičaté ručky hodí Ono to ty původní MM200 vlastně dělá: kontrast kultivovaně oblýho pouzdra se šipkou. Ty nový jsou hezký, ale z tohohle konkrétního hlediska vlastně víc generický. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Generický je dobrý výraz. Zajtra kľudne môžeš tvrdiť, že si ich už včera: a) chválil b) kritizoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Kontrast kultivovaného pouzdra s nekultivovanou šipkou ;o) Chválabohu tyhle ručičky jsou jak mají být (podle mě). Akorát šroubovací korunka ve mně vyvolává hrůzu, že hrozí poškození závitu při každém poštelování ruček nebo data. Takhle nějaký bajonetík, korunku zatlačit pootočit a vytáhnout do první-druhé polohy... to bych chtěl moc, já vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Hosi, co s tema korunkama delate, ze mate furt strach o strzeni zavitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 5 hodinami, dr.sphinx napsal: Nebo: vzhledem k tomu, jak pičkuješ, tak se k tobě ty pičaté ručky hodí Ono to ty původní MM200 vlastně dělá: kontrast kultivovaně oblýho pouzdra se šipkou. Ty nový jsou hezký, ale z tohohle konkrétního hlediska vlastně víc generický. Vidíš jak jsem na tě ještě hodnej, doba zlá, doktory si nesmíš rozházet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Taky nechápu, ještě jsem takové hodinky ani neviděl a pár korunek jsem už taky zašrouboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se