pebe Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 3 hodinami, Waya03 napsal: Ty Sharp Edged mají v Koscomu asi všechny. Dneska jsem tam zas po “dlouhé” době zašel na čumendu. No moc mě popravdě nezaujaly. Taky jsem si nechal vyndat modrý Alpinisty bez compas bezel a taky jsem byl zklamanej. Textura ciferníku s barevným gradientem skvělá, ale ještě bych potřeboval plastické indexy nebo aspoň pořádnou, tučnou vrstvu lumi. Asi jsem už nějakej vyhořelej mě se teda hodně líbí limitka Tic Tac SZSB006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Tak tie su skvele. Mam pocit, ze tymto Seiko prekrocilo svoj dizajnovy perimeter. Mozem sa samozrejme mylit, nie som az taky pamatnik, ale ziadne doterajsie Seika mi to neevokuje. Co je, myslim, pozitivne. Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 No ale ty se uz blbe shani nebo jsou taky celkem za raketu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Som to zo zvedavosti skusil na chrono24. Nie, ze by ma to az tak prekvapilo, ale ako pises, slusna raketa. Hodinky su to ale krasne. Zasluzili by si inu strojovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 To ale všechny Seika (smajlík smajlík smajlík) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ty King Seiko by byly super s 8l nodate strojkem (8l21). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Zelena se line zare... :-) ale posledni dobou zelena se mnou dela vic nez modra, to jako ano.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Tak to je velká paráda. Zelenou mám rád a tady je to krásně vyvážené a ta zlatá ručička.. No těším se na živé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 presne, ta zelena je vydarena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 V 5. 1. 2021 v 23:27, petr_cha napsal: Zelena se line zare... ale posledni dobou zelena se mnou dela vic nez modra, to jako ano.. tieto chcem. dufam, ze sa podari ich kupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Co to tentokrát vymysleli s tím pidiindexem vedle datumky zakouslým do supnice... Se vsadím, že v Seiku mají, místo odd. Výstupní kontroly, odd. Kurvítka. Tam, jakmile hodinky projdou celým procesem, vždycky vymyslí dodatečně nějakou hovadinu aby měly hodinky drajv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 si kup ty levnější, tam je to designově čistší.. .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) @azeppelin proč to sem píšeš, do teď jsem si té zvrácenosti nevšiml, a teď se klepu jak ratlík.... Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Ti pomůžu od bolesti... zlatá éra Seiko padla v období modelů SBDX001, Darth/Emperor tuna... od té doby se dostalo k moci odd. Kurvítka. Následující modely můžeš s klidnou duší tedy vytěsnit. Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 39 minutami, Datel napsal: @azeppelin proč to sem píšeš, do teď jsem si té zvrácenosti nevšiml, a teď se klepu jak ratlík.... Tady je to fakt hrůza, já si toho všimnul u Tuna Ninja, ale tam je to relativně v pohodě, nezasahuje to do ty stupnice. Přitáhne to oko, ale ne takový direkt Jinak,pane, klobouček za tvůj komentář v tom "slavném" prodejním vlákně (Rlx). Mluvil jsi mi z duše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 10 minutami, DavidLC napsal: Tady je to fakt hrůza, já si toho všimnul u Tuna Ninja, ale tam je to relativně v pohodě, nezasahuje to do ty stupnice. Přitáhne to oko, ale ne takový direkt Jinak,pane, klobouček za tvůj komentář v tom "slavném" prodejním vlákně (Rlx). Mluvil jsi mi z duše Tak dík ;o) Jojo, takové zážitky jako tady jen tak po světě nenasbíráš - "Zločin a trest"- spolu chyceni, spolu oběšeni A s tím designem, zrovna jsem to pravidlo zmiňoval u pětek - "každá změna je k horšímu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Před hodinou, azeppelin napsal: Co to tentokrát vymysleli s tím pidiindexem vedle datumky zakouslým do supnice... Ďakujem za potvrdenie. Trikrát som krúžil očami dookola po ciferníku, že či vidím dobre. Videl som dobre. Im už fakt hrabe úplne nadobro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 4 minutami, Datel napsal: Tak dík ;o) Jojo, takové zážitky jako tady jen tak po světě nenasbíráš - "Zločin a trest"- spolu chyceni, spolu oběšeni A s tím designem, zrovna jsem to pravidlo zmiňoval u pětek - "každá změna je k horšímu" Za mě ,naštěstí, každá ne, ale 8 z 10ti souhlasím, bohužel... A možná jsem jen laický optimista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Před hodinou, McStinger napsal: Ďakujem za potvrdenie. Trikrát som krúžil očami dookola po ciferníku, že či vidím dobre. Videl som dobre. Im už fakt hrabe úplne nadobro. A přitom to musí stát strašné lidské práce, investic do změny procesu atd. atd. Doufám, že se dožiju restartu v přístupu Seika k vlastnímu produktovému portfoliu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se