Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Akorát koukám, že na ty první fotce je lehce ujetej index na 8 a na první fotce na Helveti maj těžce ujetý indexy 7 a 8 a trochu i 9 a 10. Člověk by řekl, že bez chapter ringu nebude problém, ale oni ty indexy fakt blbě dávají přímo na ciferník. Klasika Seiko, ale solidní shop by to mohl uhlídat a ty nejhorší kusy vrátit a neposílat nám je. 

Odesláno

Tak to je pekne na prd zistenie. Treba verit, ze tie chyby su dane len uhlom pohladu fotky. Ak nie, tak potom verit krutoprisnej kontrole obchodnika. 

Odesláno

No já teda nevím, ale porovnával jsem si fotky reinkarnací a originálu a připadá mi, že ty indexy letí naprosto totožně. Z toho tedy usuzuji, že to bude úhlem fotografie, případně klenutím sklíčka.

Odesláno

Tak já nevím, jestli první Seiko 5 Sports ever měly posunuté indexy...🤔. Nebo jsem jediný, kdo vidí na fotce originálu ty stejné odchylky jako u fotek nových limitek?

Odesláno
1 hour ago, Chronopetr said:

Tak já nevím, jestli první Seiko 5 Sports ever měly posunuté indexy...🤔. Nebo jsem jediný, kdo vidí na fotce originálu ty stejné odchylky jako u fotek nových limitek?

Nejsi jediny, vidim to taky tak.

Odesláno (upraveno)

Já jsem před-objednal a rozhodně před převzetím důkladně na prodejně zkontroluju 🙂

IMG_2800.jpeg

Upraveno uživatelem Waya03
Odesláno

mne sa to javi tak, ze nie je docentrovana luneta, ale moze to byt aj uhlom pohladu. 

tu davam moje SPENCE300, nakoniec som ich ako-tak docentroval

messaging.htm?at=147ff193821730e613cfe6c229691a&attachmentId=74771578-0

messaging.htm?at=c37e3d9317e119a357273b356a6f474&attachmentId=74771630-0

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...