AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Jeste jsem jednou koukl na to video. Chapu, ze to jsou asi makety, ale pri detailu jsou uz na tech modrych videt dojebane rucky. Tak snad si to Seiko pohlida a nebude to tak defaultne Jinak kdyz leaknul obrazek par mesicu zpet, tak jsem mel za to, ze SPB187 budou cerne s cernou lunetou. Uplne nutne modre hodinky nevyhledavam. Za me teda zatim vedou SPB185 i diky matnemu cifru. Fakt pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Tak jsou doma. Ciferník se teda fakt povedl, lupa zvětšuje a zelený řemen je taky podle mého gusta, takže paráda a 70 hodinový nátah bude asi taky stačit. Jinak, naživo působí subtilněji než na fotkách. Jsem zvyklý na "Rolex" velikosti hodinek, tudíž jsem spokojen. PS: Na to že nejsem Seikař, začínají se mi pomalu hromadit Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Hezké jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 SPB183J1, spomenul niekto?za mna nic moc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 to X snad už nikdy nezmizí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Ja tam zadny nevidim Jinak Seiko jede barvicky, kdo to necekal, at zvedne ruku. @patprom - celkove pekne, jen tady mel japoncik extra svidrave sikme oko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 @andyaaron Asi potřebuju nápovědu, něco jsem přehlédl? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Andy si jen dobira Spongeboba kuliva znaku PS, ktere na prvni dobrou (nebo spis spatnou) vypada jak X... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Ještě jedno cvaknutí pod umělým světlem a nahozeny na hnědé kůži. Ta zelená je tak parádní, že se bojím zničit nošením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 před 5 minutami, Potvor napsal: Andy si jen dobira Spongeboba kuliva znaku PS, ktere na prvni dobrou (nebo spis spatnou) vypada jak X... Spíš vidí, jak jdou šejdrem ty indexy na otočné lunetě Ale tak když koukám na ofiko web té limitky, tak jim to nesedí ani tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Taky jsem pro ně dnes byl, nádhera. Zelené jsem 2x prodal, ale tyhle zůstanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 @ondrejm - tak si se dočkal, gratuluji jsou fakt pěkný a sedí ti parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Jsou pěkný, ale jak koukám na fotky různě po netu, ono to nesedí fakt snad u žádných... Někde jsou vycentrované nad střed indexu ty trojúhleníky, někde tečka pod číslem ale nenašel jsem snad zatím ani jedny, které by to měly vycentrované obojí. Snad je to jenom úhlama fotek, jinak je už současné Seiko fakt no-go... I když... SPB185 naštěstí armovák nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Taky jsem pro ně dnes byl, nádhera. Zelené jsem 2x prodal, ale tyhle zůstanou No vida! Já jsem teda Alpinisty nikdy předtím neměl, takže nová zkušenosť. Párkrát jsem pokukoval po zelených, ale nakonec jsem to vždycky nechal plavat. Tahle barva ciferníku mě zaujala na první pohled a s objednávkou jsem neváhal ani minutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Jo, referoval jsem k te interni otocne lunete, kde stupnice nesedi na indexy a nesedi ani na tech promo fotkach. Je to skoda, protoze tahle barva je fakt super a celkove fakt povedene hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Ale teda to Iks na cifru jsem si taky dobiral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Jasně, už kapíruju...já patřím k těm jedincům, co tyhle věci moc nevnímají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Pánové, čistě teoreticky. Které z těchto dvou preferujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Americký. Datumovka v barvě a nemají XSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 Pánové, čistě teoreticky. Které z těchto dvou preferujete?Tak to je teda těžká otázka. Asi bych se těžko rozhodoval a vzhledem k poměrně příznivé ceně bych klidně i ty modré přikoupil.Pokud jde o to X, nemůžu říct, že patřím k jeho fandům. Mám doma stará Suma ještě s krásným nápisem bez X a jsem rád, že je mám. Před časem jsem si koupil nový model v zelené barvě. Moc dlouho mi ale nevydržely a musím přiznat, že mě tam to X dost iritovalo, tak jsem je předal dál ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se