lukassob Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 @tarmi Nepohyblivá luneta, zaneprázdněný číselník, minerální sklíčko, basic strojek od Seika... Stačí? Ale mně se taky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 stav skladu pri koncorocnej inventure: hodinove rucicky sumo, sekundovky zo samurajov, zhovadene sekundovky z mm300, ktore dodrbali deti v ramci zacviku na lodi = nieco poskladajte. Nevykradol niekto sklad s lunetami v Rolexe? Minutova rucicka je....radsej nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 ta GMT rucicka mi tam moc nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Jsou přeplácaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 velkostne OK, ale asi to nebude hit roka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 fajn, už je nechci. Díky, chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 od toho su kamarati, aby ti ich rozhovorili a mohli si ich kupit oni, nie? mne sa pacia tieto GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Jo, ta "bicolor" luneta stvorena vroubkováním půlky je hustá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 @Roman-ZA ty vypadají hezky. Skoro jako kdyby to nebyly SEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Seiko predsa robilo a robi aj pekne modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Nový Speedtimer Podle mě je původní Panda hezčí. Tahle modrá je taková vybledlá. https://www.fratellowatches.com/introducing-the-limited-edition-blue-dial-seiko-prospex-speedtimer-ssc937/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 V 12. 12. 2023 v 15:12, Roman-ZA napsal: mne sa pacia tieto GMT Taky jsem po nich koukal Romane, ale zjistil jsem, že mi na hodinkách vadí krátké ručičky, nebo to rozložení cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JacoBee Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 V 16. 12. 2023 v 21:31, lukassob napsal: Nový Speedtimer Podle mě je původní Panda hezčí. Tahle modrá je taková vybledlá. https://www.fratellowatches.com/introducing-the-limited-edition-blue-dial-seiko-prospex-speedtimer-ssc937/ Žeru je, ale stojí 2x tolik co mě teď stála Panda z Japonska. Takže bohužel, pro mě moc. Ale ta "gulf" barevná kombinace je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 (upraveno) Nějaké novinky od Seika Upraveno 5. ledna 2024 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Zase jenom nový barvičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 Ten ciferník je moc pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 ano pekny je, ale to je vsetko. pri tej cene je to "fake GMT" fail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 LE Europe suchozemská želva https://monochrome-watches.com/introducing-europe-exclusive-seiko-prospex-land-tortoise-srpk77-silfra-limited-edition-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 (upraveno) A pro změnu černé želvy. Upraveno 11. ledna 2024 uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Aka je cena? Daj link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se