PetrL Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Díky za skvělý obchůdek. Vše bylo rychlé a bez jakýchkoliv problémů. Doporučuji.
Moty Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Zase super, proběhlo to zase idealne, mam zase co sem chtel, takze priste zase klidne obchod udělámZase doporučuji;-)
kamilb Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Jednoduše,rychle,spolehlivě!Díky za obchod.
kubajznik Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Super obchod, rychlost, domluva a pecka zboží :-) Doporučuji
Ondras_CZ Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Paradni komunikace, spolehlivy prodejce, jen tak dal .))
solidus Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jak se dalo očekávat - vše naprosto bez problémů a ihned odesláno Doporučuji
Miriablo Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 S Jardou jedine spokojenost, rychlá komunikace, zboží dorazilo v pořádku i s prezentem = jedině doporučuju
Maxel Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2015 Jak slíbeno, tak provedeno. Plus jsme si ještě dobře začetovali Díky!
MejlaG Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Odesláno 8. září 2015 Už jsem to psal do rytířského vlákna chronomagu, ale dám to i tady:Koupil jsem tady před pár dny Seiko 7002, které, jak jsem si našel ve vláknech, měl původně JaRooN. Říkal jsem si, že původní majitel o nich bude vědět nejvíc, tak jsem mu poslal zprávu, jak jsou na tom s vodotěsností. Odpověď přišla za chvíli. Tak jsem se ještě poptal, zda by JaRooN - Jarda neměl k prodeji Seiko gumu a stěžejky, protože na hodinkách, které mi přišly byla jedna do véčka - úplně ohnutá a byly na hadru. A to jsem neměl dělat :-) Jardu malinko namíchlo, že ke mně hodinky přišly v ne úplně dokonalém stavu, a tak nabídl mi Seiko gumu za opravdu skvělou cenu - téměř poloviční, plus jsem k tomu dostal 4 stěžejky, vystěžejkovač a nový Nato strap. Jardo, můj hlubokosklon. Děkuji. Milan
Sphinxx Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Jarda je velký frajer. Co slíbil, to dodržel, s ničím neměl problém. A vše na dobré slovo. Moc děkuji za projevenou důvěru, rychlost i fér jednání, máš to u mě! A samo jednoznačně doporučuji!!!
Návštěvník Mitak Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Odesláno 10. září 2015 Jednání s Jardou je radost sama a pokud se ukáže sebemenší problém, tak pak se teprve ukáže, jak solidní Jaroon je. Můžu jedině dporučit. Děkuju mnohokrát.
mysiak Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Skvely pristup pri predaji a naslednych servisnych radach + gentlemanska ponuka na nakup drobnosti v mojom mene a jej preposlanie kvoli usetreniu postovneho. Hodnotenie ako v skole, 1* Dakujem!
villain83 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2015 Slo o malickost,ale jednani a bleskovy zaslani bylo ukazkovy.Bylo mi potesenim...
ouskavl Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Díky za obchod, kafe a pokec, vše za 1*
huhu4d Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Vsetko v pohode. Rychla dohoda, dobra komunikacia. Vrelo doporucujem.
brownwld Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Maximalni, ale opravdu maximalni spokojenost... Poslal hodinky, ty sly ale spatne (asi s nima na poště švihli...) tak jsem poslal zpet, JaRooN nechal seridit a poslal zpatky...Skvely jednani, velmi rychla komunikace, A+++
Klabrdon Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Vše naprosto v pořádku, komunikace parádní, posláno přesně dle domluvy, hodinky pečlivě zabaleny, prostě 1* a ještě podtržená :-)
Bells Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Vše na jedničku. Rychlá domluva, maximální ochota a vstřícnost, díky moc, jak za pomoc, tak za obchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se