warann Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Straspol Zmizík JaRooN Borodov Cigi Chosef76 Honza.manta warann
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Me to prijde ujety .. tendle seznam.. k cemu to jako je? Taky mi to přijde přiblblý. Za chvíli budeme psát seznamy o seznamech. Ale když je tam i Milis...
IzTaPa Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Diskuze se tyka aukci na AUKRU, ne tady na foru. Na foru zadne aukce neprobihaji! cele prodejni vlakno je jedna velka aukce holandskeho typu-- Dutch auctionhttp://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_auction A Dutch auction is a type of auction in which the auctioneer begins with a high asking price which is lowered until some participant is willing to accept the auctioneer's price, ...
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Nikdo není k ničemu nucen, jen jsem se sám rozhodl vystoupit z jakési anonymity, aby členové, kteří si kladou třeba otázky typu otázky typu: "Jsem zmaten z pojmů menšina a většina na Chronomagu. Vůbec nevím, jak se to pozná? To tady bylo nějaké sčítání, nebo stačí ve příspěvcích začít mluvit něčím jménem? Já osobně stále doufám, že jsme si tu všichni rovni (tedy až na výjimky dané pravidly) a vůbec si mi nelíbí snaha některých členů (ani nevím jestli jsou členem nějaké skupiny, menšiny nebo většiny) opakovaně mimo pravidla svobodné diskuze podsouvat, či dokonce podle mě značně agresivním způsobem vnucovat, své soukromé závazky a iniciativy ostatním členům." měli jasno v tom, že nikdo nikoho k ničemu nenutí, nikdo není agresivní, každý je každému roven, nikdo nechce mluvit jménem jiných a rozhodnutí o nekomentování aukcí je svobodným rozhodnutím lidí, kteří se nemusí schovávat. Upraveno 18. února 2014 uživatelem straspol
straspol Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Máte howno co na práci .... Jo. Mám prázdniny..
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Máte howno co na práci .... Souhlasím, z OH teď zrovna jen opakování a nic jinýho se mi dělat nechce. Ale mohl bych si dát doutníček.
filo-boxer Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Diskuze se tyka aukci na AUKRU, ne tady na foru. Na foru zadne aukce neprobihaji! cele prodejni vlakno je jedna velka aukce holandskeho typu-- Dutch auctionhttp://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_auction A Dutch auction is a type of auction in which the auctioneer begins with a high asking price which is lowered until some participant is willing to accept the auctioneer's price, ...Myslim, ze vsichni, az na tebe, chapou, co jsem tim chtel rict.
JaRooN Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Souhlasím, z OH teď zrovna jen opakování a nic jinýho se mi dělat nechce. Ale mohl bych si dát doutníček. Nech toho, taky bych si jeden dal, ale dostanu se k nim až pozdě odpoledne
Návštěvník Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Souhlasím, z OH teď zrovna jen opakování a nic jinýho se mi dělat nechce. Ale mohl bych si dát doutníček. Kdybych se lip učil
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Kdybych se lip učil Já mám pět tříd měšťanky a hasičskej kurz (a vlastně ještě vůdčí list na ještěrku) a taky jsem se moc dobře neučil, jedničku jsem měl jen z počtů. Ale jsem nemocnej. Podle posledních vědeckých výzkumů americké Pensylvánské univerzity a Švýcarského federálního technologického institutu je lenost nemoc.
IzTaPa Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Myslim, ze vsichni, az na tebe, chapou, co jsem tim chtel rict. --- zpatky ve svych zacatcich chronoblouzneni, kdy jsem nakoupil kupu smeti (starych PRIMek) na aukru, bych naopak byval ocenil, kdybych si tu na foru mohl precist komentare zkusenejsich - usetril bych...
stanik73 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 --- zpatky ve svych zacatcich chronoblouzneni, kdy jsem nakoupil kupu smeti (starych PRIMek) na aukru, bych naopak byval ocenil, kdybych si tu na foru mohl precist komentare zkusenejsich - usetril bych... Všechno už tu bylo o primkách řečeno, netřeba znovu komentovat....Kdo si poctivě přečte všechny komentáře, už nemůže naletět......skoro...
stanik73 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Straspol Zmizík JaRooN Borodov Cigi Chosef76 Honza.manta warann Stanik73
kuncák7 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Všechno už tu bylo o primkách řečeno, netřeba znovu komentovat....Kdo si poctivě přečte všechny komentáře, už nemůže naletět......skoro... Tak s tím tak úplně nesouhlasím ( těch fíglů se složeninama je plno ). Ke komentáři co měl IzTaPa se mimořádně přikláním a souhlasím s ním ( taky bych ušetřil ).
Jeronimo Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Já mám pět tříd měšťanky a hasičskej kurz (a vlastně ještě vůdčí list na ještěrku) a taky jsem se moc dobře neučil, jedničku jsem měl jen z počtů. Ale jsem nemocnej. Podle posledních vědeckých výzkumů americké Pensylvánské univerzity a Švýcarského federálního technologického institutu je lenost nemoc.To máš dobrý. Mojí nejlepší známkou od druhého stupně byla vždy dvojka a to pouze z chování a tělovýchovy. Máte howno co na práci ....Počkej po dvacáté hodině. Očekávám příval frustrovaných hokejových fanoušků a hlavně erudovaných odborníků a opravdu vášnivých sběratelů hodinek značky Prim. Rád popojedu.. jako další ujetý na přiblblém a bezvýznamném seznamu.Straspol Zmizík JaRooN Borodov Cigi Chosef76 Honza.manta warann Stanik73 Jeronimo
simsa Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 (upraveno) Jsem pomalej , ale už je to v pořádku. .. Upraveno 18. února 2014 uživatelem simsa
Jeronimo Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Straspol Zmizík JaRooN Borodov Cigi Chosef76 Honza.manta warann Stanik73 Jeronimo simsaSorry, ale byl jsem rychlejší Na tu desítku čekám celý den.
Daemonultimate Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Nejsem si jist tím,že ti kdo aukce komentují se Ti do tohodle vlákna pohrnou,ale budou pokračovat ještě s větší radostí a vervou.Tak by mně jen tak zajímalo,kdo z kolegů na seznamu toto prováděl.Je mezi nimi víc než jeden?A v tom případě jsem zvědav,jaký bude mít vlákno dopad.Nicméně chápu o co jde.S klidnym svědomím Ti mohu za sebe odpřísáhnout,že ani jeden koment k vintážkám ode mne nepadne,protože tomu oboru vůbec nerozumím.A tady jsou znalosti a orientace tím nejdůležitějším a rozhodně nelehkým.Co se ovšem týká fejků v modernější oblasti,tak tam se zdržovat nebudu.Takže za vintage si mě klidně připiš.Ano,jsem jedním z těch,co tuhle sekci nikdy nekomentovali.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se