Vit Odesláno 7. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Za všechno může David. Zákeřně mi pujčil Oliviery a ještě mi dovezl na vyzkoušení chrono Apollony s bronzovou lunetou od Sedlina. Podobně je to i s DJ. O Hojerkách a Breitlech Premier z roku 1945 ani nemluvím. Jezdím asi třikrát týdně ZL-UB. Dopoledne i odpoledne. Není problém lehce odbočit do Hradišťa. Příští týden ne, ale potom se domluvíme. To znám, David je známý pokušitel. Upraveno 7. března 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Příští týden ne, ale potom se domluvíme. To znám, David je známý pokušitel. OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 (upraveno) Green day Upraveno 8. března 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Abych řekl pravdu, nějak mě nadšení pro bronzové hodinky minulo. Každopádně tento kousek - zvláště na onom zeleném nato strapu - vypadá zajímavě (nebo jsi šikovný fotograf a máš to dobře narafičené). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Parada, gratulujem, ked trochu oplesniveju, bude to este vacsia pecka! <br />Najviac sa mi pacia na gume a potom na tom zelenom nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Díky kluci, včera jsme opékali špekáčky.Co si vzít jiného než zelené trampské hodinky?(jen nevím, zda jsem nepůsobil jako greenhorn) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Díky, také jsem u tebe ten bronz nečekal. Nejezdíš okolo UH? Mohli bychom udělat skupinové bronzové foto. Děkuju. Taky jezdím okolo Chradištááá :-)Za všechno může David. Zákeřně mi pujčil Oliviery a ještě mi dovezl na vyzkoušení chrono Apollony s bronzovou lunetou od Sedlina. Podobně je to i s DJ. O Hojerkách a Breitlech Premier z roku 1945 ani nemluvím. Jezdím asi třikrát týdně ZL-UB. Dopoledne i odpoledne. Není problém lehce odbočit do Hradišťa. Chvilku tady nejsem a už mě drbou. :-) Příští týden ne, ale potom se domluvíme. To znám, David je známý pokušitel.DJ ti klidně pučím :-). Manželka má Tagy na baterku, moc se libí dceři, ale ta má v jedenácti letech ještě čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 (upraveno) Taky jezdím okolo Chradištááá :-)Chvilku tady nejsem a už mě drbou. :-) Určitě se sejdeme všichni a nafotíme to.Doufám, že Bohuš není napučený a přidá se. DJ ti klidně pučím :-). Manželka má Tagy na baterku, moc se libí dceři, ale ta má v jedenácti letech ještě čas Díky Davide, ale půjčené hodinky bych nosit nemohl, měl bych strach. -----------------------------------------------------Tloušťka luminiscence je slušná. Upraveno 10. března 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Jsem napučený a budu ještě víc jestli to zase vyjde na odpolední,tak mě kuwa neserte :-) Tento týden mám ranní,takže za 14dní by to mohlo klapnout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Něco z výletu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 Dát je výš, mohl jsem mít hodinky s vodotryskem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2014 víte, zajimavá záležitost tyhle lum-tecy. at slouzi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 víte, zajimavá záležitost tyhle lum-tecy. at slouzi:)) Díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Gruwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 ten paroubek je super.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 ten paroubek je super.... Nic proti panu Paroubkovi, ale teď se Gru jistě urazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Na ruke neprehliadnutelné :-) krásne čitateľný cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se