Bert Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) Stránka s odkazem na turbo nedostupná. Odpověď tommasovi4 jak z druhé třídy pomocné školy. Co si tak máme o téhle hodinářské hvězdě myslet? Fakt netuším. Neví někdo, kde bude vystavovat? Ať se na to mysterium mohu podívat z blízka. Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Já to na tom FB normálně otevřu, možná nemáte FB nebo vás má zablokované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Také mi to jede, i když mě nemá v přátelích, má to jako veřejný příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Možná prohlížeč, zkouším znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Možná prohlížeč, zkouším znova.Pane Berte, v neděli budu v Praze na výstavě nožů. Tourbillon vezmu s sebou, stavte se podívat a Vaše názory říct mě a mé přítelkyni do očí. Děkuji. Co se týká tourbillonu, vysvětlit co je v něm moje vlastní a co ne by bylo na půl hodinové vysvětlování, proto žertovná odpověď. Na toto téma jsem měl na letošním SEWu přednášku, mohli jste se zúčastnit. Pokud byste někdo vyžadoval přesnější vysvětlení, nikdo mu nebrání vzít telefon a zavolat mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Tak super, třeba to není ztraceno, palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) Pane Berte, v neděli budu v Praze na výstavě nožů. Tourbillon vezmu s sebou, stavte se podívat a Vaše názory říct mě a mé přítelkyni do očí. Děkuji. Co se týká tourbillonu, vysvětlit co je v něm moje vlastní a co ne by bylo na půl hodinové vysvětlování, proto žertovná odpověď. Na toto téma jsem měl na letošním SEWu přednášku, mohli jste se zúčastnit. Pokud byste někdo vyžadoval přesnější vysvětlení, nikdo mu nebrání vzít telefon a zavolat mi. Skvělé. V neděli zůstávám v Praze, takže se určitě rád stavím. Kdy? Kde? EDIT: Fotit možno? Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) .... možná se taky půjdu mrknout jestli nebudu povolán do služby Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 ja pudu urcite, je tam sice vzdycky poradna tlacenice, ale spousta hezkejch kouskua na hodinky jsem taky zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Skvělé. V neděli zůstávám v Praze, takže se určitě rád stavím. Kdy? Kde? EDIT: Fotit možno? Proč by jsi jako nemohl fotit, vždyť je to prodejní výstava! Leda by tam nebylo co k focení. :-)Budeme tam v 10 30 hod dole v atriu před vstupem.Také se na ty hodinky moc rád podívám, tedy ehm krom nožů, kdy navíc musím koupit pro synovce čepel, k narozkám mu bude vyrábět kudlu. .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Berkus Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Skvělé. V neděli zůstávám v Praze, takže se určitě rád stavím. Kdy? Kde? EDIT: Fotit možno?Klidně si foťte, za to, že nejsou moje hodinky dokonalé se nestydím ( ostatně nikde je tak ani neprezentuju ). A pokud Vás to potěší, užijte si to. Spíš mě zajímá, nakolik máte páteř na to, abyste se mi po všech těch urážkách tady vůbec zvládl podívat do očí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Proboha, čemu se dá na slovech: ... Skvělé. V neděli zůstávám v Praze, takže se určitě rád stavím.... Nerozumět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Ondreji, ty mas furt reci, to je neco... Nech prosim uz vsech tech pateri a pojď se normalne bavit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Jestli si někdo vzpomene, A budete mít chuť a náladu, Pro zajímavost, se zeptejte, jak vyřešil kotvu. protože, musí být ohnutá vidlčka tak něco o 90 stupňů, ale to spíš těžko.A nebo, jsou to palety hřídel a vidlička z kotvy druhé nad sebou . A nebo je fakt borec a vyrobil jí na míru. Nic prot Ondřejovi, ale ptal jsem se ho na FB a dotaz mi smazal Díky Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Tak panove, co jste se nahlasili na navstevu, podejte report, prosim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Taky jsem zvědavý, já jsem nemohl, byl jsem v práci. Prosím i nějaké to foto. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Sem taky napnutej jak struna! Každopádně Bert byl večer ještě on-line, takže sou imo jen tři možnosti - už je doma z nemocnice (dostal), už je doma z fízlárny (dal), nebyl tam (...). Já bych i zašel na čumendu, čas sem měl, i chuť asi. Jenže OB se tu prezentuje jak velkej bijec, já se tam pak prokecnu že sem z fóra a eště dostanu přes držku! Taxem se na to vyprdnul a rači něco uvařil. No a teď čekam, co se tu zas bude dít za srandy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Maxele, mas bod --- valim se:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Byl jsem, Ondreje jsem videl, mel tam 2-3 noze, 1 pero/tusku a 1 hodinky (modry cifr, mimostredova secka), to bylo vse. Jelikoz kolem neho bylo mraky vystavovatelu s hafem mnohdy paradnich nozu, tak jsem se ani nezastavoval a dal se prodiral davem. Nejsem hodinarsky guru, tak stejne ani nevim, na co bych se ho zeptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Sem taky napnutej jak struna! Každopádně Bert byl večer ještě on-line, takže sou imo jen tři možnosti - už je doma z nemocnice (dostal), už je doma z fízlárny (dal), nebyl tam (...). Já bych i zašel na čumendu, čas sem měl, i chuť asi. Jenže OB se tu prezentuje jak velkej bijec, já se tam pak prokecnu že sem z fóra a eště dostanu přes držku! Taxem se na to vyprdnul a rači něco uvařil. No a teď čekam, co se tu zas bude dít za srandy... Maxi, Maxi .... :-) Bert byl. Nedal, nedostal. Pokecali jsme asi tak hodinu a půl. Ze schůzky s Ondrou Berkusem mám tolik poznatků, že si to chci v hlavě nechat trochu odležet. Nicméně dnes sem něco lípnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se