Krakonosh Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Dneska bylo obzvlášť teplé počasí, proto jsem si se synkem vyrazil na zmrzlinu na Horní náměstí v Olomouci. Když jsem se vracel zpět na sraz s manželkou a dcerou, popatřilo moje oko na nápis Helvetia Boutique... V ten moment jsem si uvědomil, že zítra jdu na ples a stále ještě nemám žádné oblekovky (s těmi mými Eco Drivy se mi do obleku už opravdu nechce...). Tak jsem tam nakoukl, zapovídal se s příjemnou prodavačkou a po cca 2 hodinách jsem odešel s podle mě slušivými plesovkami od Certiny. Je to můj první samonátah v životě, dosud jsem měl jen quartzy (!). Kuriózní je, že mě na ně upozornil syn, kterému se líbily, a já ho zprvu vůbec neposlouchal, když jsem zaníceně zkoušel Carrery a nějaké Longinesy. Ale pro daný účel jsou prostě podle mě ideální, což jsem nakonec uznal, i když Certiny jsem si původně nepředstavoval... No, ale ty Carrery tam mám do zítra odložené Aneb co vše se může stát, když jde člověk na zmrzlinu
Radius Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 No tak to stála procházka za to! Moc hezký oblekovky, gratuluju.
El Nano Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 parádní! I ten průhled se želvičkou je super, gratulace!
Daemonultimate Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Tahle limitka se mi moc líbí jak ve světlém tak i v tomto tmavém provedení.Povedená zmrzlina,zítra vyraž znovu a synka vem rozhodně sebou.Pěkný výběr.
JaRooN Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Hodinky paradni. Moc se mi libi. Pozdrav syna, ze ma dobry vkus.A... ...nemohl bych taky s vami obcas na zmrzlinu?
Prorok Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Tak ty vypadají hodně pěkně. Gratuluji...
walter10 Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Gratuluji k nákupu! Hezké hodinky k obleku, mimo to s velmi zajímavým kalibrem (ETA C07.111; v základu vychází ze strojku ETA 2824) s příjemnou rezervou chodu. (I ten dřevěný box, ve kterém jsou dodávány, vypadá opravdu dobře...)
Jiribartl Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Škoda, že už nemusím nosit oblek, jinak dobrý vkus
Krakonosh Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Děkuji vám, přátelé, za milé příspěvky! Akorát jakožto zelenáč nevím, zda je mám natahovat korunkou, nebo jen pohybem ruky... Tedy zda to korunkou vůbec jde.
Povidláček Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Krásné hodinky a krásné město! Co víc si přát
Sphinxx Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Moc hezké Certiny, ovšem ten průhled je parádní .
Návštěvník Ondra Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Krasne oblekovky... vyborna volba
Ohm-Aztec Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Děkuji vám, přátelé, za milé příspěvky! Akorát jakožto zelenáč nevím, zda je mám natahovat korunkou, nebo jen pohybem ruky... Tedy zda to korunkou vůbec jde. Pěkné hodinky. A korunkou je lze natahovat.
bandicoot Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Certiny mám rád, jedny máme doma. A tyhle jsou moc hezký. A půjdou tak nějak ke všemu možnému outfitu.
yaro Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Z téhle série určitě nejlepší možná volba kombinace barvy číselníku a pásku - ať se ti dobře nosej...
TomiTT Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Vůbec si ten obchod v Olmíku neuvědomuji, asi taky zajdu v týdnu na zmrzlinu .
Ohm-Aztec Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Nedávno se přestěhovali, teď sídlí naproti Baťovi.
Krakonosh Odesláno 21. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Tak dnes je to týden, co jsem nastavil čas podle atomu a po týdnu -9 vteřin. Nevím, jestli je to všeobecně dobrá či špatná hodnota, mě ale celkem vyhovuje.
Ohm-Aztec Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Časová odchylka je určitě v pohodě, i když by bylo příjemnější, kdyby byla do plusu. Na druhou stranu, vzhledem k tomu, že jde o nové hodinky, ta si bude odchylka ještě trochu "sedat".
emef Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Oblekovky jak víno! Tahle limitka mi úplně unikla, jdu se jí podívat na zoubek. Jinak -9 za týden je skvělá hodnota. A jak psal Ohm-A, dej tomu čas, až se strojek zaběhne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se