SCIFI Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 kluci hodinky hezký a docela budu váhat až budou v prodeji ale proč jsou na lunetě čísla pozpátku? nějak nechápu význam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 kluci hodinky hezký a docela budu váhat až budou v prodeji ale proč jsou na lunetě čísla pozpátku? nějak nechápu význam.Trochu si to tu pročti - sestupná stupnice je kvůli odpočtu času při ponoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2014 Trochu si to tu pročti - sestupná stupnice je kvůli odpočtu času při ponoru.to jsem zkusil ale 22 stránek je na dlouho. takhle mi to stačí. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Vypadaj skvěle, sledoval jsem to z dálky a tleskám! Já bych měl akorát drobnou výtku k těm napisům na dýnku, nechtěl bych to lesklé, ale matné - celé dýnko, ale to je jen můj osobní názor.Moc se těším na fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Tak to jó, chlapi. Pecka. Kam se na to hrabe to letošní retro Seamasterů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Já myslím že se máme na co těšit, Honza promine. Fotka není top kvalita ale jsem nadmíru nadšen.Orlík 38, kal. 73, L.E. 17ks.JPGVlákno sledujem od začiatku a som nadšený z výsledku. Nebude ich mať niekto z Bratislavy a okolia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Ja ich budem mat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 len tak pre istotu... mam nieco podnikat sam, alebo sa mi proste len ozvu az na mna pride rad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Ozve se ti pí Krsková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tic-tac Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Velka gratulace vsem majitelum. Jsou nadherne! Snad se priste budu moci zucastnit a bude to stejne vydarena limitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Taky se připojuju ke gratulantům a mám dotaz: máte tam vnější antireflex nebo ne? nebo jen vnitřní? sorry, možná to je ve vlákně k dohledání, ale nějak se mi nedaří na to narazit. dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Edit, vsecko mazu, fotku jsem nasel. Tesjm se na lepsi a na pr ni wristshotPokud se dobre pamatuju, tak vnitrni AR byl mozny za nejaky drobny priplatek. Upraveno 14. června 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 A má ho tam někdo? Na těch výše vyfocených hodinkách asi není, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 AR pouze vnitřní, shodli jsme se na tom že vější je na nic. Fyzicky je ještě nikdo nemá, Honza bude první, pokud to stihne, tak něco snad i nafotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Kluci, mám tohle vlákno v merku od začátku a těším se, až se s nima začnete chlubit. Krásný počin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 AR pouze vnitřní, shodli jsme se na tom že vější je na nic. Fyzicky je ještě nikdo nemá, Honza bude první, pokud to stihne, tak něco snad i nafotí.Dík, těším se, protože to právě řeším, jestli to tam mít nebo ne na no datech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Uz se tesime na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 A mám je. Diky Zekone! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 (upraveno) Honzo, nahoď nějaké foto plííís!!! Upraveno 15. června 2014 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 A mám je. Diky Zekone!Tož se pochlub, dojmy atd., jsem jak na jehlách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se