Přejít na obsah

Bells Story & Magrette Regattare Tiki

Bells

Doporučené příspěvky

Ty tvoje kolaze stejne zeru. Clovek ma hned chut se na tech vsech prknech taky naucit jezdit, kor kdyz by mu delaly spolecnost podobny slecny

Naprostej souhlad. Mam i chvilku pocit ze bych na to nebyl ani tak starej,pak se probudim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc vám všem děkuju!

Jinak všem, kteří někdy uvažují, že by se i na něčem naučili bych řekl, nikdy není pozdě s něčím začít. Chápu, že občas to vypadá, že todle jsou sporty pouze pro mladé, ale takle se na to kouká hlavně u nás, kdekoliv jinde v zahraničí, kde jsem byl je to úplně jiné, např v AUS jsem viděl lidi na surfu, longboardu se snad neomezeným věkem, malé děti, co sotva chodí a naopak pány snad i v důchodovém věku, samozřejmě je to tam trošku jiné, oni prostě u moře žijí celý život, ale i tak si myslím, že je to jen o tom chtít a pak jde všechno, prostě je to jen v hlavě :)

Tenge, děkuju i za chválu na Magretky, vím, že to není kdo ví jaká hodinařina a i sám se musím přiznat, že od chvíle co mám Omegy už se z nich staly spíš jen takové sváteční hodinky, ale i tak je mám pořád rád, je tam ten příběh a to je pro mě u nich nejdůležitější. Pokaždé když si je vezmu, tak mi vše připomenou a hned se do všeho vrátím, díky nim mám i tady alespoň částečně tu Australskou atmosféru.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ty Alpinky musejí bejt moc krásný hodinky. 

Jsou super, hned jak jsem je měl na ruce, tak mi došlo, proč jsem měl ty své bývalé tak rád, tak snad zase jednou, někdy v budoucnu :)

Super!

Alpiny jsou sice krásný, ale mají krátkou gumu a na můj vkus je to moc podobné IWC Aquatimer. Jinak dobrý :) .

Děkuju za super výlet, určitě to musíme zase zopakovat a samozřejmě také děkuju za možnost si zkusit po dlouhé době své oblíbené bývalky, i když toto nebyly přímo ty mé bývalé, ale stejné. Jo guma byla fakt krátká, dokonce i na mé ruce byla dost na hraně, určitě bych snesl delší a to už je co říct, ovšem byla fakt neskutečně příjemná, to se chlapcům z Alpiny opravdu povedlo.

Pro mne nejzajímavější tříručky od Alpiny, jo, nezapírám, právě kvůli Aquatimerům. A pro mne je to i posun k lepšímu od baterky v bondovkách. Gratuluju Ti ... a jako vždy chválím fotky.

Žádný posun se nekoná, Omegy jsou sice pryč, ale Alpinky jsem měl pouze půjčené, ovšem kdo ví co bude, teď mám volné ruce :) Že bych znovu vstoupil do stejné řeky? Možná, když tak bádám v historii, tak teď někdy to budou 2 roky, co jsem koupil ty své původní a byl jsem maximálně spokojený, prodal jsem je mimo jiné kvůli Austrálii, tak teď když jsem tady, tak bych je mohl pořídit znovu :) A díky za chválu.

Skvele fotky, jako vzdy!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky moc.

Odkaz ke komentáři

Děkuju za super výlet, určitě to musíme zase zopakovat a samozřejmě také děkuju za možnost si zkusit po dlouhé době své oblíbené bývalky, i když toto nebyly přímo ty mé bývalé, ale stejné. Jo guma byla fakt krátká, dokonce i na mé ruce byla dost na hraně, určitě bych snesl delší a to už je co říct, ovšem byla fakt neskutečně příjemná, to se chlapcům z Alpiny opravdu povedlo.

Není zač. Jinak projížďka byla super. Dobré zahájení sezony :) . I to počasí vyšlo :) , nemám výhrad :) . Jo a jinak jsem zvědav co vybereš za další kus :) .

Odkaz ke komentáři

Není zač. Jinak projížďka byla super. Dobré zahájení sezony :) . I to počasí vyšlo :) , nemám výhrad :) . Jo a jinak jsem zvědav co vybereš za další kus :) .

Zahájeno máme, teď už jen tu aktivitu udržet i nadále :) ale ono se to podá, hlavně ať to slunce svítí :) Na to, co bude dále jsem sám zvědavý, nakonec to bude překvapení možná i pro mě :)

Jak to, ze jsi se zbavil bondovek? Nesedli jste si?

Sedli jsme si perfektně a stojím si za názorem, že nic lepšího než bondovky pro mě není. Bohužel museli jít z určitých důvodů, takže teď si asi zase na chvilku trošku zařádím hodinkově, než se k nim zase dostanu. Ovšem nějaké fotky mám ještě v záloze, takže alespoň zde ve vlákně ještě nekončí :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pro mě jsou to nejhezčí a nejlepší hodinky, jaké jsem měl a předem vím, že u nich stejně zase jednou skončím, takže můj osud je předem jasný. No a než se to stane, tak si alespoň vyzkouším zase pár kousků, aby nebyla nuda, novinka už je doma (snad brzy něco nafotím) a příští přírůstek už je asi také vymyšlený :)

Omega Seamaster 300M

post-25778-0-39918500-1435848609_thumb.jpg

post-25778-0-95564300-1435848607_thumb.jpg

post-25778-0-47448400-1435848608_thumb.jpg

post-25778-0-85964200-1435848609_thumb.jpg

post-25778-0-29975700-1435848610_thumb.jpg

post-25778-0-79081400-1435848610_thumb.jpg

post-25778-0-94995700-1435848608_thumb.jpg

post-25778-0-78663200-1435848611_thumb.jpg

post-25778-0-26532600-1435848611_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak fotky Alpinek už jsou na světě, to, že Alpiny mám už asi všichni vědí, takže sem jen doplním fotky. Někde výše jsem psal, že právě k Alpinám se možná jednou vrátím a ano stalo se tak. Nakonec je to teda drobná změna a z původních Sailů jsou to Yachty, ale rozdíly jsou opravdu minimální, takže je to jako bych se vrátil zpět ke svým původním a musím říct, že ačkoliv jsem původně ani nevěděl, jestli mě vůbec budou opravdu znovu bavit, tak nakonec baví a zase jsem na nějaký ten čas spokojený.

Alpina Yacht Timer Tactical Planner

Sail, sail, sail with me

post-25778-0-77645100-1436884107_thumb.jpg

post-25778-0-14459500-1436884150_thumb.jpg

post-25778-0-59981300-1436884150_thumb.jpg

post-25778-0-00920800-1436884151_thumb.jpg

post-25778-0-40808700-1436884151_thumb.jpg

post-25778-0-71759100-1436884151_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Krásne fotky, zvlášť tie v poslednej modrej sérii. Až mám obavy, či si v nej niekto všimne slečnu v plavkách :). Mne sa Alpiny aj viac páčia ako Magrette, ale zase na nich máš ten fantastický tématický remeň. Dosť ich posunul dopredu. Vždy som si myslel, že Alpiny Yacht majú sponu s podobným otváraním ako trebárs Omegy, čo máš. Až na Tvojich fotkách som si všimol, ako som sa mýlil (Edit: myslené ako celý tvar spony).

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Tak to je velka parada!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Díky, samotnému se mi to tentokrát opravdu líbí a bez výhrad, jsou to jedny z nejpovedenějších koláží, když si tak projdu svou historii fotek :)

Krásne fotky, zvlášť tie v poslednej modrej sérii. Až mám obavy, či si v nej niekto všimne slečnu v plavkách :). Mne sa Alpiny aj viac páčia ako Magrette, ale zase na nich máš ten fantastický tématický remeň. Dosť ich posunul dopredu. Vždy som si myslel, že Alpiny Yacht majú sponu s podobným otváraním ako trebárs Omegy, čo máš. Až na Tvojich fotkách som si všimol, ako som sa mýlil (Edit: myslené ako celý tvar spony).

Díky ti, já myslím, že všimne :) Alpiny a Magretky jsou krásné kombo, opravdu jim to vedle sebe sluší, o čemž jsem se přesvědčil, když jsem měl zapůjčené ty Saily o několik postů výše a mohl je spolu vyfotit. Co z nich je lepší, to sám nedokážu úplně posoudit, Magretky pro mě mají hlubší význam a vždy budou definitivní, takže já to vlastně ani moc nesrovnávám, vždy je to prostě Magrette a něco :) S tou sponou nejsi sám, dokud jsem je nekoupi, tak jsem také žil v domnění, že mají nějakou překlápěčku, stejně tak jako měli mé původní Saily, které jsem měl sice na meshi, ale byl to origo od Alpiny a měl překlápěčku s extenzí. Tady žádná regulace sice není, ale zase je to takové pěkné elegantní řešení, když vlastně žádná spona není a tah vypadá jako jeden celek, mě se to líbí.

Dost dobrý Michale,ta koláž se mi moc líbí.A kdyby ta kočička měla na ruce Alpiny,to by bylo :P ;)

Díky moc Marceli, teda až takle to ještě aranžovat, to už bys po mě chtěl asi moc :)

Btw: stejně by jí byly velké :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...