anthony.rex Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Bezproblémový obchod, vše dle domluvy, doporučuji!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Jasné a přímé jednání ... co se dohodlo to se realizovalo ... vše v pořádku. Doporučuji. Díky Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Touto cestou ještě jednou díky za obchod, vše proběhlo bez problémů a dle dohody a ještě jesm si prohlídl hodinky, co jsem neznal:-). Doporučuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 I když mě vytáhnul z postele dřív, než kdokoliv jinej tenhle rok, tak se to vyplatilo. Výborná domluva, dodržení slova, žádný natahovačky, prostě kšeft, jak má bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Rychla domluva, perfektni prubeh transakce, krasny vonavy bankovky, za me 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Všechno na 1* ! První obchod - perfektní domluva, prakticky okamžitá reakce na SZ, jasně, přesně a stručně domluveno. Můžu jedině doporučit. A děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 I já se přidávám s kladným hodnocením. Perfektní domluva a velice ochotné jednání, hodinky mi nakonec přivezl až pod nos. Děkuji za obchod a příjemný i když krátký pokec. Rozhodně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Všechno bez problémů, jak bylo domluveno, tak se stalo. S klidem můžu doporučit. Kdyby tak byli všichni v týhle republice takoví.. Díky, Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Po case jsme se opet potkali s Vitem a opet moc velka spokojenost. Vrele doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Rozhodl jsem se prinest trochu drivi do lesa. S Vitem jsme resili nejake veci nehodinkoveho charakteru a Vit figuroval jako poptavajici/kupujici. Vse okamzite vyrizeno, penize jsem mel na ucte driv, nez jsem stacil poslat cislo S Vitem je jasna domluva, vi co chce a nevymysli blbosti. Pro me je to jeden z gentlemanu fora a doufam, ze budu mit nekdy prilezitost setkat se osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Chtel bych taky verejne podekovat za mimoradnou ochotu setkat se a nechat me prohlednout par hodinek Lum-Tec. Super domluva pres SZ a tel.Dekuji a doporucuji s klidnym svedomim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Tak i já se připojuji s velmi pozitivní referencí .Pohodový obchod, skvěla komunikace kombinace, kterou mám rád... doporučuji a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 I já se připojuji, příjemný obchod, super domluva - přesně tak, jak jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Kupoval jsem od Vita, poštou. Rychlá domluva bez zbytečných okolků, prostě "jak s chlapem". Okamžité odeslání, perfektně a pečlivě zabaleno. Za mě 1*. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Koupil jsem od Víta krásné hodinky, příjemně jsme si popovídali. Závidím mu jeho pečlivost, důslednost, přesnost. Děkuji, vše perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 (upraveno) Prodával jsem Vítovi hodinky. Rychlá domluva, seriózní přístup. Co se řeklo, to platilo. 100% doporučuji. Upraveno 7. prosince 2016 uživatelem sidetone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2016 Vit je spolehlivy nadsenec a chronomagar. Presne kvuli takovym kolegum je a bude vzdycky radost chodit na chronomag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Vitovi jsem asi trosku zavaril, protoze jsem od nej vyskemral nadstandardni sluzbu Ovsem vse, jako uz tradicne, probehlo naprosto perfektne. Co se dohodlo, to platilo a obchod byl zavrsen prijemnym setkanim. Diky a kdykoliv znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Rychlý a bezproblémový obchod. Vřele doporučuji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 S Vítkem dnes proběhl obchod na jedničku. Doufám, že mu hodinky budou dělat radost dlouhou dobu a věřím, že si je užije víc než já :-). Vřele doporučuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se