Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

I když mě vytáhnul z postele dřív, než kdokoliv jinej tenhle rok, tak se to vyplatilo. Výborná domluva, dodržení slova, žádný natahovačky, prostě kšeft, jak má bejt. :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Všechno na 1* ! První obchod - perfektní domluva, prakticky okamžitá reakce na SZ, jasně, přesně a stručně domluveno. Můžu jedině doporučit. A děkuji!

Odesláno

I já se přidávám s kladným hodnocením. Perfektní domluva a velice ochotné jednání, hodinky mi nakonec přivezl až pod nos. Děkuji za obchod a příjemný i když krátký pokec. Rozhodně doporučuji! 

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Rozhodl jsem se prinest trochu drivi do lesa. S Vitem jsme resili nejake veci nehodinkoveho charakteru a Vit figuroval jako poptavajici/kupujici. Vse okamzite vyrizeno, penize jsem mel na ucte driv, nez jsem stacil poslat cislo S Vitem je jasna domluva, vi co chce a nevymysli blbosti. Pro me je to jeden z gentlemanu fora a doufam, ze budu mit nekdy prilezitost setkat se osobne.

• po měsících...
Odesláno

Chtel bych taky verejne podekovat za mimoradnou ochotu setkat se a nechat me prohlednout par hodinek Lum-Tec. Super domluva pres SZ a tel.

Dekuji a doporucuji s klidnym svedomim.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak i já se připojuji s velmi pozitivní referencí .Pohodový obchod, skvěla komunikace kombinace, kterou mám rád...  doporučuji a díky!

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Kupoval jsem od Vita, poštou. Rychlá domluva bez zbytečných okolků, prostě "jak s chlapem". Okamžité odeslání, perfektně a pečlivě zabaleno. Za mě 1*.

Odesláno

Koupil jsem od Víta krásné hodinky, příjemně jsme si popovídali. Závidím mu jeho pečlivost, důslednost, přesnost. Děkuji, vše perfektní.

Odesláno (upraveno)

Prodával jsem Vítovi hodinky. Rychlá domluva, seriózní přístup. Co se řeklo, to platilo. 100% doporučuji.

Upraveno uživatelem sidetone
Odesláno

Vit je spolehlivy nadsenec a chronomagar. Presne kvuli takovym kolegum je a bude vzdycky radost chodit na chronomag.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Vitovi jsem asi trosku zavaril, protoze jsem od nej vyskemral nadstandardni sluzbu :) Ovsem vse, jako uz tradicne, probehlo naprosto perfektne. Co se dohodlo, to platilo a obchod byl zavrsen prijemnym setkanim. Diky a kdykoliv znovu.

• po měsíci...
Odesláno

S Vítkem dnes proběhl obchod na jedničku. Doufám, že mu hodinky budou dělat radost dlouhou dobu a věřím, že si je užije víc než já :-). 

Vřele doporučuji!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...