Chumpus Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Díky za srovnání. V jaké cenové hladině se pohybuje tento fejk?
lastam Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Díky za srovnání. V jaké cenové hladině se pohybuje tento fejk?to nevim, to bylo udelany jako diskuze, takze tam ceny nebyly
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Ještě, že se zatím nefejkujou auta, to by měl za chvíli každej vůl eFko, Lambo a podobně ... Je to síla, tady jsem tipoval ty vpravo, protože se mi zdálo to písmo takové vybledlejší, ale kdyby to tady někdo hodil do vlákna co máte na ruce, nevšimneš si toho .. . Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Sphinxx
lastam Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Ještě, že se zatím nefejkujou auta, to by měl za chvíli každej vůl eFko, Lambo a podobně ... Je to síla, tady jsem tipoval ty vpravo, protože se mi zdálo to písmo takové vybledlejší, ale kdyby to tady někdo hodil do vlákna co máte na ruce, nevšimneš si toho .. .urcite, napadalo, me ze to udelam jako prodej, ze poslu jen fejkovou fotku a poslu nejakou mensi cenu, kdyz je toho aprila, traba by se nekdo chytil, ale nechtel jsem pak vysvetlovat ze poslane foto byl fejk a zborit nadeje kupujicich ze levne ziskaji PO 8500, tak jsem to udelal takhle, je to pro poznani snazsi, jak vidis, cisla jsou skutecne bledsi a napis seamaster je na originale taky plastictejsi tech rozdilu tam je dost, ale kdyz to bude mit nekdo na ruce, tak je to temer k nepoznani, i indexy maji plasticky!...
Bob Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Me by zajimalo jak zvladli AR to by jeste nemuseli umet, ale jinak je to o strach kupovat neco z neoverenyho zdroje ...
here Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Ty vpravo sou lepší, páč tam mají ve strojku nějaký zlatý kolečko.
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Je to na houbeles.Jak by asi od nich vypadaly béčka nebo TH.To by bylo sakra zkoumání.
SCIFI Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 už se těším na další ekologickou likvidaci :-)
lastam Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) už se těším na další ekologickou likvidaci :-)těžko, já je nemám, pouze a jen na fotkách ale pokud by se mi něco dostalo, rád se ujmu kladiva... Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem lastam
JAJA Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Tvl tak to je mazec. To je teda "kvalitní fejk".
Návštěvník jan333 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) hmm me se zdaji prave oboje. jeste sem nevidel fejk co by mel he ventil mimo 10h a nevypouklou perlu +laser vzadu navic ta lumi je velice silna to fejky nemaji urcite jsou to dva orig kdyby se fejky delaly v teto kvalite a prodavaly by se za tu cenu co sezenete bezne fejky , tak by to kladivo melo ekologicky namasirovat spis tvurce cenove politiky v omega spolecnosti Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem jan333
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 hmm me se zdaji prave oboje. jeste sem nevidel fejk co by mel he ventil mimo 10h a nevypouklou perlu +laser vzadu navic ta lumi je velice silna to fejky nemaji urcite jsou to dva orig kdyby se fejky delaly v teto kvalite a prodavaly by se za tu cenu co sezenete bezne fejky , tak by to kladivo melo ekologicky namasirovat spis tvurce cenove politiky v omega spolecnostiJestli si nedelas prdel tak jsi debil.
Kid_A Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) to je fakt haji_(((( obycejnej chronomagista nadsenec musi byt z tohodle uplne v riti.. jediny pouceni, kupovat hodinky v krame nebo od par vybranych lidi tady Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Kid_A
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 to je v haji_(((( obycejnej chronomagista nadsenec je uplne v haji...Ja to nechapu, proc by byl v haji. Ma to jinej strojek, nebo mne neco uteklo? A jestli se nekdo chce masirovat ackovejma fejkama je mne fuk, dulezity je obstat sam pred sebou, hehe.
Návštěvník jan333 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Jestli si nedelas p...l tak jsi debil.1/zadnej pruhled na strojek sem na fotkach nevidel2/hlidej si slovnik to ze se citis za kompem v bezpeci anonymity jeste neznamena ,ze to tak dopravdy je
filo-boxer Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 1/zadnej pruhled na strojek sem na fotkach nevidel2/hlidej si slovnik to ze se citis za kompem v bezpeci anonymity jeste neznamena ,ze to tak dopravdy je Mas jeste rozdelane nejake ksefty tady na foru, nebo momentalne ne?
Denjl Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Tak to je věc.... Hej za chvilku aby se fakt člověk s každým nákupem strachoval... ??? ? iPhone ??
ggrand Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Spíš mě dostalo, že se na odkazovaných stránkách dají sehnat fíky Sinnů
Dee Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 (upraveno) No to je v háji, kdyby tam nebyl průhled tak nepoznám nic 1/zadnej pruhled na strojek sem na fotkach nevidel2/hlidej si slovnik to ze se citis za kompem v bezpeci anonymity jeste neznamena ,ze to tak dopravdy je Spolek internetových hrdinů Upraveno 4. dubna 2014 uživatelem Dee
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se