Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ještě, že se zatím nefejkujou auta, to by měl za chvíli každej vůl eFko, Lambo a podobně ... Je to síla, tady jsem tipoval ty vpravo, protože se mi zdálo to písmo takové vybledlejší, ale kdyby to tady někdo hodil do vlákna co máte na ruce, nevšimneš si toho .. :( .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Ještě, že se zatím nefejkujou auta, to by měl za chvíli každej vůl eFko, Lambo a podobně ... Je to síla, tady jsem tipoval ty vpravo, protože se mi zdálo to písmo takové vybledlejší, ale kdyby to tady někdo hodil do vlákna co máte na ruce, nevšimneš si toho .. :( .

urcite, napadalo, me ze to udelam jako prodej, ze poslu jen fejkovou fotku a poslu nejakou mensi cenu, kdyz je toho aprila, traba by se nekdo chytil, ale nechtel jsem pak vysvetlovat ze poslane foto byl fejk a zborit nadeje kupujicich ze levne ziskaji PO 8500, tak jsem to udelal takhle, je to pro poznani snazsi, jak vidis, cisla jsou skutecne bledsi a napis seamaster je na originale taky plastictejsi tech rozdilu tam je dost, ale kdyz to bude mit nekdo na ruce, tak je to temer k nepoznani, i indexy maji plasticky!...

Odesláno

Me by zajimalo jak zvladli AR to by jeste nemuseli umet, ale jinak je to o strach kupovat neco z neoverenyho zdroje ...

Návštěvník jan333
Odesláno (upraveno)

hmm me se zdaji prave oboje. jeste sem nevidel fejk co by mel he ventil mimo 10h a nevypouklou perlu +laser vzadu navic ta  lumi je velice silna to fejky nemaji

urcite jsou to dva orig

kdyby se fejky delaly v teto kvalite a prodavaly by se za tu cenu co sezenete bezne fejky  , tak by to kladivo melo ekologicky namasirovat spis tvurce cenove politiky v omega spolecnosti

Upraveno uživatelem jan333
Návštěvník Zmizík
Odesláno

hmm me se zdaji prave oboje. jeste sem nevidel fejk co by mel he ventil mimo 10h a nevypouklou perlu +laser vzadu navic ta  lumi je velice silna to fejky nemaji

urcite jsou to dva orig

kdyby se fejky delaly v teto kvalite a prodavaly by se za tu cenu co sezenete bezne fejky  , tak by to kladivo melo ekologicky namasirovat spis tvurce cenove politiky v omega spolecnosti

Jestli si nedelas prdel tak jsi debil.
Odesláno (upraveno)

to je fakt haji_(((( obycejnej chronomagista nadsenec musi byt z tohodle uplne v riti.. jediny pouceni, kupovat hodinky v krame nebo od par vybranych lidi tady

Upraveno uživatelem Kid_A
Návštěvník Zmizík
Odesláno

to je v haji_(((( obycejnej chronomagista nadsenec je uplne v haji...

Ja to nechapu, proc by byl v haji. Ma to jinej strojek, nebo mne neco uteklo? A jestli se nekdo chce masirovat ackovejma fejkama je mne fuk, dulezity je obstat sam pred sebou, hehe.
Návštěvník jan333
Odesláno

Jestli si nedelas p...l tak jsi debil.

1/zadnej pruhled na strojek sem na fotkach nevidel

2/hlidej si slovnik  to ze se citis za kompem v bezpeci anonymity jeste neznamena ,ze to tak dopravdy je  

Odesláno

2/hlidej si slovnik  to ze se citis za kompem v bezpeci anonymity jeste neznamena ,ze to tak dopravdy je  

Mas jeste rozdelane nejake ksefty tady na foru, nebo momentalne ne?

Odesláno (upraveno)

No to je v háji, kdyby tam nebyl průhled tak nepoznám nic

Spolek internetových hrdinů :)

Upraveno uživatelem Dee

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...