Tomak Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Velice rychlé a věcné jednání, bezva pokec o hodinkách u kávy. Mohu jen doporučit.
sqad Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Připojuji se - perfektní domluva, rychlé a naprosto korektní jednání. Doporučuji!
Skargard Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Velmi dobré a rychlé jednání.... za mě 1+ ,doporučuji
African Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Negativní zkušenost Projevil jsem zájem o koupi Breitling Superocean, který již delší chvíli Stapal inzeroval za 42.000,-Kč. Po celou dobu velmi dobré jednání, přiznání hlubšího bouchance a zaslání detailních fotek, poté domluva na pevné ceně 40.500,-Kč. Já jsem začal ověřovat u autorizovaného servisu Dušák, zdali bouchanec opraví. Poté, co mi bylo emailem po delší komunikaci sděleno, že pravděpodobně ano a vytvořena cenová kalkulace opravy, domluvili jsme se Stapalem osobní setkání na úterý příští týden s tím , že hodinky beru, pokud jsou ve stavu, který popisoval. Zrušil jsem jednání v Praze a Liberci, zařídil jednání ve Zlíně, paráda. Dnes ráno přišla SZ, že se mu to rozleželo v hlavě, frank posílil, kdesi co si, že je tedy prodá, ale né za 40.500,-Kč jak bylo domluveno, ale za 45.000,- Kč, jinak že si je nechá. Podle mě velmi nefér jednání. Buďte tedy připraveni na to, že pokud si se Stapalem domluvíte cenu, může být druhý den všechno jinak. Včera také zmínil, že mám kliku, že se mu ozvali další zájemci, takže mohl klidně někdo nabídnout víc, ale to už je moje fikce, která není podložená. Zde na fóru jsem udělal neskučnej počet obchodů, všechny na jedničku, samej džentleman, za ta léta opravdu první blbá zkušenost, jede se dál
stapal Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Každý si může udělat vlastní názor. Tady je můj pohled na celý případ. 28. ledna ve středu jsem s Africanovi psal, že můžu slevit na 40,5 k a telefonicky jsme se dohodli, že mu je do středy budu rezervovat s tím, že se v neděli ozve a buď v úterý nebo ve středu se na ně přijede podívat. Takže to pořád vypadalo, že se ještě rozmýšlí, jestli vůbec přijede.Ten stejný den odpoledne jsem mluvil s kolegou, co se vyzná a vysvětlil mně, jak se to má se švýcarským frankem a tudíž zdražením hodinek v dohledné budoucnosti. Dost jsem o tom přemýšlel a rozhodl jsem se hodinky si nechat.29. ledna ráno v sedm jsem Africanovi psal, že hodinky stahuji z prodeje, omlouvám se mu za komplikace a nechávám si je, což jsem i udělal. Chtěl jsem se zachovat fér a bez ohledu na případnou budoucí ztrátu jsem mu je byl ochotný nechat za 45 k. Potom už následovalo pár zpráv a negativní hodnocení. Kdyby mně v neděli zavolal, že si to rozmyslel nebo, že je někde našel levněji a chce slevu, nechával bych nějakou nenávistnou reakci........
Hasňa Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) Nevěřím, že jsi se rozhodl si je nechat. Chtěl jsi jen ještě na poslední chvíli získat o 5 litrů víc, než byla dohoda. Pohyb Franku ti jen dodal sebevědomí, že jestli to cuknutí nevyjde, tak je stejně v klidu někde prodáš. Upraveno 5. února 2015 uživatelem Hasňa
stapal Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Nechal jsem si je a zájemci, co se ozvali po tom, co jsem inzerát zavřel jsem odmítl i když nabízeli víc, můžeš jim napsat (mazzi, nastycrew52).
karelr Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Moje zkusenost je pozitivni, rychla bezproblemova domluva i realizace obchodu. Doporucuji
kotuc20 Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Odesláno 6. června 2015 Tiež mám dobré skúsenosti. Rýchla dohoda a bezproblémový prístup. Ďakujem
Funthom95 Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Za mne pozitivní doporučení - dobrá dohoda, rychlý obchod
pepee Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 U mě bez problémů, můžu doporučit.
pekl76 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Vše jak bylo domluveno, obchod proběhl bez sebemenšího problému. Rychlé odeslání a hodinky ve stavu odpovídajícímu popisu. Nemůžu než doporučit.
backtothedrive Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Děkuji za skvělou a rychlou domluvu,bezproblémový obchod a doručení ,a za moje první trochu "lepší" hodinky.
Daemonultimate Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 S kolegou byla skvělá komunikace. Hodinky jsem potřeboval jako dárek velmi narychlo a měl jsem je za 24 hodin doma. Jejich stav přesně odpovídal inzerci, takže za sebe mohu jen ještě jednou poděkovat a s čistým svědomím kolegu Stapala doporučit k dalším obchodům zde na fóru.
peggy Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Mohu hodnotit kladně. Výtečná komunikace, blesková reakce, rychlé zaslání a stav naprosto dle popisu. Děkuji a doporučuji.
Mar.V. Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Mohu jen doporučit. Skvela dohoda, rychlý obchod. Vse dle dohody a bez problemu. Za mne 1* ;-)Martin
Petr.S Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Odesláno 31. března 2017 Děkuji tímto za dobrý první obchod zde. Rychlé a velice solidní jednání a ještě rychlejší odeslání. Za mě mohu jen doporučit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se