JAJA Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ahoj chlapi, drahá polovička vybírá nové auto a z následujících možností: Superb, Mondeo, Octavia, Passat padlo rozhodnutí na Octavii, konkrétně na verzi RS 2,0TSI automat (teda podle verze jde asi vidět, že jsem vybíral já:-)) Auto je vybráno vpodstatě se 100% připlatkové výbavy, no s těmi 19palcovými koly jsem to možná přehnal, ale když mě se tak líbí :-) Auto bude sloužit jako druhé do rodiny, jezdit v něm bude vesměs sama, nájezd tak 25-30tis/rok, mělo by vydržet 5let. Octávka byla zvolena jako varianta "za ty peníze dost muziky", nový model, který nějaký rok aktuální bude, nikoho nebude dráždit (prostě Škodovka) atd. Ale proč to píšu... řekněte mi, že jsem vybral z výše uvedeného dobře a nevybral úplnou čičovinu. Budu rád za Váš názor a postřehy.
Lion Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) mě by asi štval nějaký ten elektronický bazmek co zvyšuje hluk motoru... resp. ho uměle navyšuje.... dle testů se to nedá/nedalo vypnout jinak 2.0TSI s DSG máme v superbu, výkon je na dálnice, předjíždění, zatáčky mu nedělají dobře.... za šestikvalt bych je nakopal do kulí... spotřeba stabilně 8,5l, na dálnici 9-10 btw. za ty peníze dost muziky?? dyť seš v tom skoro za mega? Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem Lion
gunman Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Kolik to auto nakonec stojí? Většinou se za ty peníze dá koupit něco o třídu víš
StefanM Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Peugeot 508 2.0 hdi nebol v sirsom vybere? Servisak z pezotu o nom hovoril ako o vydarenom aute a cena je tiez slusna. Navyse je pekne.
JAJA Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 btw. za ty peníze dost muziky?? dyť seš v tom skoro za mega? No má optika je v tomto trochu postižená značkou u které jsem koupil už několikrát auto pro sebe a to za co se u octávky připlácí 15tis, tak já jsem připlácel 45tis atd. Prostě za ty peníze je to full. Např. u passatu je to za stejné peníze podstatně hůře vybavené auto.
JAJA Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Peugeot 508 2.0 hdi nebol v sirsom vybere? Servisak z pezotu o nom hovoril ako o vydarenom aute a cena je tiez slusna. Navyse je pekne.No popravdě historický odpor k autům od frantíků, byť přiznávám, že bez objektivních důvodů.
montemar Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 skvela volba. barvu bych dal bud sedou steel, nebo bilou moon :-)
efreeti Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Z mnoha stran sem slysel a cetl, ze RS je jediná octavia, kterou se vyplatí koupit. Osobně bych bral Leon Cupra, který celkem oslovuje ženy designem , ale stejně vybiras větší auta. Mondeo a Passat už sou za zenitem...je to vidět hlavně vevnitř. V superbu sem nejel, ale mel by být měkčí a plavnejsi než octavia.
JAJA Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Z mnoha stran sem slysel a cetl, ze RS je jediná octavia, kterou se vyplatí koupit. Osobně bych bral Leon Cupra, který celkem oslovuje ženy designem , ale stejně vybiras větší auta. Mondeo a Passat už sou za zenitem...je to vidět hlavně vevnitř. V superbu sem nejel, ale mel by být měkčí a plavnejsi než octavia.Bohužel za zenitem je z výše uvedeného vše...větší favorit bylo nové Mondeo (design měl doma velký úspěch), které mělo být původně někdy na přelomu roku 13/14, ale pak bylo představení odsunuto na bůhví kdy. Také vycházím z toho, že naladění RS je výrazně lepší než u jiných verzí octávky...
financ Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Od koho to budeš brat? Kdyz budes chtit porovnat cenu, dej vedet.
prischera Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Bohužel za zenitem je z výše uvedeného vše...větší favorit bylo nové Mondeo (design měl doma velký úspěch), které mělo být původně někdy na přelomu roku 13/14, ale pak bylo představení odsunuto na bůhví kdy. Také vycházím z toho, že naladění RS je výrazně lepší než u jiných verzí octávky...Nové Mondeo bude na podzim.
Hasňa Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Myslim, ze na druhe auto do rodiny to bude zbytecne tvrde, silne, bezne, nudne, drahe. Navic znamy, co kupuje nejsilnejsi Octavky a RS uz asi dvacet let, starsi zubar, tak byl zklamany z tvrdeho, leskleho, levneho interieru ve srovnani s dvojkovou generaci. Invencne je to v Cesku taky za nula. Treba BMW 2 Active Tourer, nebo B-Klasse, nebo bily Golf GTI s karovanyma sedadlama bych videl jako vhodnejsi druhe auto do bohate rodiny, IMHO. Ceny v Cesku ovsem neznam. Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem Hasňa
gougy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Máme je ve firmě, osobně to nesedlám, ale je to prima a praktické auto, 19' Tvou drahou imho vyklepou (ale jsou fakt krásný), to auto je ve srovnání s "běžnou O" hezky tvrdé i na 17 palcových kolech.
Gustaf Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 co nová Mazda 6? do tý bych šel s fleku, mít na to
Murphy97 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Presli jsme ve firme komplet ke skodovkam. Jsem s tim v poho, sam mam doma dvojkovou ctyrkolku. Souhlasim ale s Hasnou, prekvapil me pomerne tvrdy, levne vyhlizejici interier - predevsim vyplne dveri. Mam taky objednane DSG, ne vsak RS.K tematu: jako druhe auto do rodiny je to IMHO nesmysl. Zbytecne drahe. Pokud je to hlavne pro Tebe na vyblbnuti, za ty prachy budes mit treba to GTI-cko. Je jasny, ze kolik lidi, tolik chuti, ale s tim jsi musel pocitat, kdyz ses tady zeptal.
Jeremy Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Z jmenovanych je to slusna volba - jen mam pocit, ze v Passatu by bylo asi hezci svezeni, a se stejnym motorem (jen se to netvari sportovne).Jde asi o to, jestli chete s manzelkou hodne nebo min vybavy..
Peta-Biker Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Jardo, běžte do nové Mazdy 6, nádherné auto : http://www.auto.cz/test-mazda-6-2-5g-sedan-s-chuti-premie-74125
hopa26 Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Běž do toho eRSa,až budeš mít pocit,že to níž nejde,dej mi konečnou cenu do mailu.Ceníková cena neznamená konečnou,mám možnost poměrně zajímavých slev a bonusů-nenutím,jen nabízím.
JAJA Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Jardo, běžte do nové Mazdy 6, nádherné auto : http://www.auto.cz/test-mazda-6-2-5g-sedan-s-chuti-premie-74125Petře, máš stejně jako Gustaf recht. Mazda 6 vypadá hodně dobře.
roman_d Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Ted jsem cetl srovnavaci test s leonem sw, podvozkove to auto funguje lipn nez O,ja mam taky O3 v combi(kratkou jsem mel pujcenou a zadni naprava v ni bouchala,v combi ji nejak nevnimam) jako sluzebaka, za necelyho 1/2 roku 20 tis a spokojenost.mam 17 aje to ok,ty 19 budou uz asi fakt mocAle dle mne volba ok,sice za raketu..ale ok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se