Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na to, že to budou první hodinky, dávám za jedna. Ta fotka v odkazu není zrovna moc reprezentativní. Přidávám jednu ze života a na té vypadají daleko víc k světu. Až je budeš mít tak něco nafoť, protože tímto modelem není web zrovna zahlcený.

http://forums.watchuseek.com/attachments/f18/895375d1354643758-show-me-your-glycine-combat-6-ecgh5.jpg

Odesláno

Ja bych prvni hodinky koupil tady jety. Za 20k tady vyberes. Vono pokud u tebe propukne choroba, tak na novejch pri prodeji tratis.

Odesláno

No, podle data to vypadá, že už jsi do toho praštil, ale mate mě, že to není přímo vložená fotka. Jestli je to tak, udělej v klidu pár pěkných fotek a uvidíš jak tě budou všichni plácat po ramenou, že jsi borec a jak dobře jsi vybral. Mě se tyto Glycine začínají moc líbit. 

Odesláno

jj, ja som spokojny, vybral som si pocitovo, z toho vsetkeho co som skusal mi nakoniec najlepsie sadli vo svojej univerzalnosti... uz som si ich stihol i oblubit :) Placanie po ramenach nepotrebujem, to skor ja dakujem vam za rady.

Odesláno
  V 9. 4. 2014 v 7:41, Klingac napsal:

Dovolte mi maly prieskum: aku znacku hodiniek doporucujete laikovi ktory sa rozhodol nasetrit si na svoje prve hodinky? Preferujem elegantny a nestandardny styl.

Prosim o navrh najlepsieho kusku v troch cenovych hladinach:

a, do 5.000

b, do 15.000

c, do 30.000

Dakujem.

Za me:

a. Orient, Seiko

b. Tissot, Hamilton, Steinhart

c. Logines

Odesláno
  V 9. 4. 2014 v 14:33, Daemonultimate napsal:

A něco velkýho a hlavně zlatýho.Třeba tohle: mají i záchrané lano.

(hlavně to neber vážně)

lindo-invicta-reserve-bolt-10206-banhado

Jezisi Kriste, to je co????!!!!

Odesláno

A ktery jsis vybral? Zkus si tady pohledat "MPM" a zjistis, ze hodinky z tveho odkazu moc ceske nebudou. Kdyz tady budes hledat dale, zjistis problematiku dvou firem co se perou o znacku Prim... 

Odesláno

Tak to zkusím trošku jinak. Prosím o radu s výběrem hodinek.

Chtěl bych jednoduché hodinky, ideálně k obleku, či formálnímu oblečení.

Strojek bych bral automat, ale spokojím se i s kvalitním quartz.

Nepotřebuji datumovku, ani nic jiného, prostě jednoduchý design, ideálně s možností měnit pásky.

Nebránín se nákupu starších zachovalých hodinek, chtěl bych kvalitu která vydrží.

Cenová hranice tak do 10. tisíc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...