sashator Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Jestli pravidelně střídáš, tak bych do toho nešel- jeden kus ti pak stačit nebude. Pokud ovšem i teď upřednostňuješ jeden dva kousky z momentální sestavy, tak bych měnil. Navíc jakékoliv lehce seženeš pokud by sis to časem rozmyslel. S podobnou myšlenkou jsem si jeden čas taky pohrával, ale mně by zkrátka jedny hodinky nestačily, mám rád tu možnost volby
LovecK Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Za me nemenit...but it's up to you...
Mirek Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 S Moonama na zápěstí říkám ano... od té doby, co je mám, zbytek netknutě leží ve winderu a choutky po tom dalším, co jsem měl v hledáčku, značně polevily...
octaviakk007 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Vymenit. Ak casom zistis, ze ti nestacia, tak prikupis. Mam Moonwatche, teraz som prikupil Planet Ocean a myslim ze mam vystarane.
cosmo Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Nemenit. Moony jsou skvele, ale radsi bych si nechal moznost menit dle nalady nez se upnout na jedny...asi tak, si pacient a jedny hodinky ti stacit nebudou ikdyby to byly IWC...kdo si zvykne na vice hodinek a remenu dle nalady, tomu proste jedny stacit nebudou..navic mam pocit ze tvoje sbirka ma hodnotu mozna miiiirne vetsi nez zminene omegy, ale nevim pokud to jsou funglovky tak asi ne, pokud jsou starsi ano
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Nemenenit, za me bych radeji tez preferoval vyber. :-)
People Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 na chronobundus ma ovela priaznivejsie ucinky kvantita ako kvalita lieku. Vedecky dokazane. Moony by som videl ako 2-tyzdnove placebo.
JaRooN Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Kdyz jdu kolem me bedny, tak se u ni zastavim, kazde hodinky polaskam ocima, obcas setru smitko prachu. Bavi me ten pohled. Nedokazal bych se ho zbavit. Vcera jeden slabsi kousek odesel a prisel novy. Pristi tyden bude dalsi zmena... Neumim si predstavit jit kolem bedny a videt tam jedny jedine hodinky. Pokud se dokazes vzdat toho pohledu, tak jdi do toho. Ja bych to udelat nedokazal...
Hasňa Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) Naopak, jedny zasadni, to musi byt krasny pocit. Toho usetreneho casu. Vymenil bych vsechny sve Schaffky za Nautily XL, pouze s datem, s modrym cifrem, na tahu. Ano. Okamzite. K tomu jedny cerne Gecka na praci a pohoda jazz. A to nemluvim o vymene sbirky z okresniho preboru za tym z ligy mistru. To je no-brainer. Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem Hasňa
blackhead Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 ty si pacient , vidim to na ponechani bondovek a dokoupeni moonu, to mne take dava smysl jak uz tu nekdy zaznelo, sel bych do toho.
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Teda vy mu chudákovi radíte . Já nevím jestli jsem to pochopil, ale pokud by sis Omegy nechal, tak bys asi musel dokulit/nahradit penězi? Můj názor je ten, že pokud jsou to Tvé vrcholné modely a jsi připraven oželet to co máš, tak bych do toho šel, je to výzva . Hodně štěstí.
Juraj11 Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 Klidne do toho jdi, casem stejne zjistis, ze potrebujes jeste jine a prikoupis dalsi a tak dale a tak dale
IzTaPa Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 (upraveno) kdyz si ty moony neporidis, budes mit cervika v hlave a neda ti to spat... a pokud se bojis toho, ze si nevystacis s jednema hodinkama, zkus ty ze sveho vyberu, co nejvice nosis, uchranit vymeny... ale pokud se spokojis s jednema, moony ti davaji skvelou prilezitost se radne 'vyblbnout' - muzes je mit na tahu, kuzi, hadru,... myslim, ze na gume od trencli by se taky daly nosit Upraveno 12. dubna 2014 uživatelem IzTaPa
Mirek Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Máš tam dvoje pilotky, dvoje potápky, chronograf a oblekovky. Moony jsou pilotky, chrono a příslušným řemenem i oblekovky v jednom. Potápky kdyžtak časem dokoupíš, SKX007/9 za pár kaček Tě určitě uspokojí a s dostatečným množstvím řemenů máš v můnech vlastně několikatery hodinky...
nickolas Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Na prvni pohled bych rekl vymen to! Ale. Strasne moc zalezi na tom, jaky mas ke stavajici sbirce vztah. Jestli jsi je kupoval pro zabavu, nebo z nudy, a nebo jestli jsi do nich sel, protoze jsi je opravdu chtel a opravdu se ti libily a opravdu jsi byl presvedcen, ze jsou to ty spravne... To by ti je pak nevynahradilo nic. Pokud k nim mas vztah, tak matematika neplati. Radeji si na Moony treba deset let pockat. Ja na sve vysnene budu cekat roky, to vim jiste. A stejne jiste vim, ze nez je budu mit, bude i mezistupen. Ale i tak ten mezistupen, ani to co uz mam proste nedam. Ani kdyby mi ten sen nekdo chtel dat s velmi vyraznou slevou. Takze asi tak, je to na tobe
Ondrej71 Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 V 12. 4. 2014 v 7:11, Mirek napsal: Máš tam dvoje pilotky, dvoje potápky, chronograf a oblekovky. Moony jsou pilotky, chrono a příslušným řemenem i oblekovky v jednom. Potápky kdyžtak časem dokoupíš, SKX007/9 za pár kaček Tě určitě uspokojí a s dostatečným množstvím řemenů máš v můnech vlastně několikatery hodinky...+1
Kluk jako buk Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Minimálně bondovky a Damasko nechat, na Moony došetřit. Ale záleží na tobě, jak ti ty tvoje kousky přirostly k srdci. Já sám bych se nedokázal zbavit všech svých hodinek.
sicq Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 V 11. 4. 2014 v 17:25, panedge napsal: Hele měl jsem Hamiltony,Steinharty,Lumtecy...pak jsem koupil PO a na ostatní hodinky jsem si ani nevzpomněl.Prostě "lepší kus" ti všechno vynahradí.Časem koupíš ňákej lowend na střídačku a seš spokojenej:-)+1 ... uplne totez, POcka nosim z 90% a "ostatni" opravdu jen uplne vyjimecne. Jestli si misto PO dosazujes "moony", tak bych do toho klidne sel a vymenil.
patriknapr Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Nechal bych Bondovky jako potapky a k nim koupil Moony.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se