nunoel Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Díky, pánové. Musím říci, že tohle je kromě kov. tahu a perlonu to nejlepší. Řemen je výrazný a přitom nechává hodinky samotné taky vyniknout. U toho Hirsche mi to tak nepřišlo, ten je trochu přebíjel. Ještě přemýšlím o něčem jako Hirsch Grand Duke či George jen s červeným prošitím, ale to je ještě hudba budoucnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 taky na kůži Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) taky na kůžiProvokatére Mrkni sem , inspiruj se a pak se vrať Upraveno 25. července 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) S tím řemenem jsem velmi spokojen.Grand Duke jsem si dokonce objednal i ve větším rozměru,respektive větší šíři.Mohu ho všem vřele doporučit Upraveno 26. července 2015 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 vintage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak opět Oto a SKX007 Myslím, že jim to na kůži opravdu sekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Já chválím, podle mě k této variantě potápek je jednoduchý hnědý řemen super kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak opět Oto a SKX007 Myslím, že jim to na kůži opravdu sekne 20150816_132043_resized_1.jpgVypadá to perfektně,mohl by jsi hodit i foto na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak alespoň takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Snad udělám exLordovi Martarovi radost :-) od Zrna riflovej .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 (upraveno) Udělal paráda! Jdu hledat do RTD vlákna další fotky - doufám i s modrým AR, ať to hezky ladí Edit: jsou tam, přesně jak jsem si představoval ... a řemen se vážně povedl - Zrno je dobrej. Odkaz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74860-revue-thommen-diver-professional/?p=1504697 Upraveno 22. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 V době častého koupání (moře atd.) nasazuji gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 SKX399 + Steinhart vintage, myslim, ze moze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Slay-mas to pekny,ale tohle zrovna divery nejsou. Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 SKX399 + Steinhart vintage, myslim, ze moze byt super remen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Občas to nemusí dopadnúť dobre . Nie, nie sú moje, foto je z webu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Občas to nemusí dopadnúť dobre . Nie, nie sú moje, foto je z webu skr.jpgTeda, to je dost drahej a zoufalej pokus o rozšíření obligátní 20 mm šířky Sumo řemenu/náramku... tipuju nejmíň 24 mm Některé věci v životě je asi lepší přijmout a naučit se je mít rád, než s nima bojovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 +1 chtel jsem napsat zluty potapky jesteriho krale, ale tohle je jeste vetsi ulet....raaaaaaa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se