Hasňa Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 před 3 hodinami, Frantik napsal: Dobre ty! Tak je hodnej! Kvalifikoval jsi se :-)) Indulona rulez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Zkouška na home made zulu. Bez indulony, jen s krémem na boty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 (upraveno) Nevypadalo by to zle, ale já prostě doma nemám kompatibilní stěžejky. Tlustý Seiko do ty kůže nenacpu a tenký prolezlou dírou v hodinkách. Musím nějaký stěžejky dokoupit. Upraveno 10. dubna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Zase jsem zapomněl na fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Tak já dnes na pomlázku takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Kapitan Willard na kozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Campagnolo Trendo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Oficiálně rozteč 21mm, ale řemen a stěžejky 22mm úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Prvý pokus , celkom fajn sa to nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Krásná flákací sobota a chronomagorovi hrátky s nejnovějším přírůstkem. V Monster vlákně by mě za to asi ukřižovali, tady snad sklidím jen pár pohlavků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Jo, nie je to bohvieco. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září toto vlákno jsem neznal, upozornil mě na ně @mlsoun1, čímž mu děkuji občas dávám potápky na kůži a kdekdo se šklebí, přitom např. na instagramu vidívám často po světě (drahé) potápky na kůži a baví mě to a je to považováno za normální... takže mi tohle vlákno dodá odvahu se s tím vytasit častěji i před lidma, ha ha 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září a ještě jeden - všechno jsou to nějaké levné řemínky z hodinářství na náměstí v pejru... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září seik na levné kůži koupené na náměstí v pejru: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října Broušená kůže docela sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 11 hodinami, petr4612 napsal: Broušená kůže docela sedne. Tohle je TOP fotka, úplně ji vidím na listopadu v kalendáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 11 hodinami, SadClown napsal: Tohle je TOP fotka, úplně ji vidím na listopadu v kalendáři Děkuji za pochvalu. Je to jen na mobil a rozlišení by do kalendáře neprošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Tak prisli nejake kozene remienky sice na ine hodinky ale skusil som ich aj na potapkach a skoda ze som nezobral 20mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno úterý v 06:28 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 06:28 1000m potápky na kůži jsou sice hrozná blbost, ale myslím, že to perfektně ladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se