martar Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Pan fotograf Alda & cordovan: Nádhera.Anela: Igeny jsou vintážky a těm se leccos odpouští. Podle mého jsou to potápky s nejnižší WR na světě, ale potápky to jsou. Val sem fotky, Honzo! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 ok, tak ja je sem prihodim temhle hodinkam sedne snad uplne vsechno, porad to prohazuju, protoze me bavi na vsem...protoze to ZULU je prece jen dost mohutne, premyslim, ze jim udelam NATO ve stejne barve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Tenhle KH sedne... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Foto není moje, ale ta kombinace se mi vážně líbí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Černá Monstra - Seiko SKX779 a Rios Bass. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Černá Monstra - Seiko SKX779 a vintage canvas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 (upraveno) V 26. 9. 2014 v 14:40, martar napsal: Černá Monstra - Seiko SKX779 a Rios Bass. SKX779 bass 01.jpgSKX779 bass 02.jpgSKX779 bass 03.jpgSKX779 bass 04.jpgSKX779 bass 05.jpgSKX779 bass 06.jpgSKX779 bass 07.jpgTuto kombinaci mám rád,kdysi jsem je nosil na černé ještěrce s motýlovkou a nemělo to chybu.Si je budu muset zase pořídit Upraveno 26. září 2014 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Pěkné fotky, ostatně jako vždy. Sluší jim to. Je pravda, že s těmi černými se může člověk, co se řemenů týče, víc vyblbnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 V 26. 9. 2014 v 14:40, martar napsal: Černá Monstra - Seiko SKX779 a Rios Bass. SKX779 bass 01.jpgSKX779 bass 02.jpgSKX779 bass 03.jpgSKX779 bass 04.jpgSKX779 bass 05.jpgSKX779 bass 06.jpgSKX779 bass 07.jpg Tak tenhle řemen k nim sedne dokonale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 V 26. 9. 2014 v 14:47, Juraj11 napsal: Tuto kombinaci mám rád,kdysi jsem je nosil na černé ještěrce s motýlovkou a nemělo to chybu.Si je budu muset zase pořídit Tak Monstra na ješt?rce bych rád viděl :-) foto by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Suma a Hirsch Liberty...Podle me paradni kombinace... Sent from your iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Zkoušel jsem na monstra kde co, ale kombinace s canavasem by mě nenapadla. Překvapivě se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 (upraveno) Jarku, nemít ho zrovna doma, taky by mě to nenapadlo :-) Na rozdíl od Bassu, kterej jim sedne bezvadně, se canvas nemusí líbit každému, ale já z toho mám dobrej pocit. Taky mě překvapil. Možná je to tím, že řemen i hodinky jsou hodně letní, nekonvenční a přitom tool.. Upraveno 27. září 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 ..canavas by určitě padl i na oranžády. Trochu podráždíme Pavla K. Foto z netu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Nevím, nějak to není ono. Líbí se mě třeba tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. .Ale netuším jak by to vypadalo na Monstrech. I o vintage canvasu jsem přemýšlel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Ja mam na Monstrech tohle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60987-zase-ta-monstra/?p=1216035a zatim jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Amphibia SE na řemeni Steinhart. Někoho možná zatahá za oči kombinace potápek a spíše leteckého řemenu, ale já jsem zas na chvíli spokojenej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Rozlučka s hezkým počasím a babím létem.... začíná být deštivo, řemeny půjdou do šuplíků a potápky dostanou tahy, meshe a gumy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Todor Heritage Black Bay + origo řemen s origo překlápěčkou. Členovi Exiztence se omlouvám za strašné fotky jeho krásných hodinek, neomlouvají mne ani bojové podmínky na srazu a má indispozice... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Omlouvám se za slováckou transkripci jména Tudor v předešlém příspěvku, nějak mi to úlítlo :-) -------------------------------------------------- Cvajmal Vostok Amfibia SE Meranom + černý řemen Eichmüller + hnědý řemen Steinhart Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se