ZLOjasna Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 (upraveno) Aj ja prispejem: SPM a Horween shell cordovan v tmavozelenej farbe od Jankoxxxďalšie foto dávam do "koženné řemeny - ručná práce" Upraveno 2. dubna 2016 uživatelem ZLOjasna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 ... Taky něco přihodím, vyhrabal jsem v počítači nějaké Combaty na kůži ... Na fotky těchto hodinek jsem se fakt těšil. Paráda, Marine. Jsou krásné i na řemenech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Nepotapim se, takze pro me otazka, zda dat ci nedat potapky na kozeny remen, je ciste esteticka. Tenhle kozenej remen u mne prosel, takze EcoZilly uz nechavam jenom na nem. Ten gumovej originalni remen je podle mne naprosto prisernej, nehlede na to, ze je i nepohodlnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Trochu vtacej exotiky - pstros od miestneho sikovneho clena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Pokus jak to bude vypadat bez tahu ...řemen od Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Tímto ještě jednou děkuji za krásnou Zrnovu práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Po-čka a Horween Derby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Slušná práce! Za mě šest z pěti možných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Po-čka a Horween Derby. DSC_0088.JPGMoc pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Musim este volaco potu/vodeodolne na leto vymysliet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Nějak jsem přišel na chuť řemenům k PO, ale spíš to bude jenom o kožce od Horween. Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 To je vážně paráda. Docela by mě zajímalo, jak to vypadá na ruce, hlavně z boku. Přece jen mají tyhle hodinky už nějakou výšku.. Nemohl bys to příležitostn? vyfotit, pls? Nějak jsem přišel na chuť řemenům k PO, ale spíš to bude jenom o kožce od Horween. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 Ja s výškou problém nemám, je to věc vkusu, navíc já mám správný tvar ruky pro tyto hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Super! Vypadá to úpln? v pořádku. Díky Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Vypadá to dobře, hnědej řemen k tmavýmu ciferníku jde líp, jak černej.Alespon mi to tak prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Ja s výškou problém nemám, je to věc vkusu, navíc já mám správný tvar ruky pro tyto hodinky. DSC_0132.JPGDSC_0134.JPGVypadá skvěle, jen by ještě chtěl - kvůli patině - trochu protáhnout přírodou, něco na způsob té TV reklamy, pak by byl optimální. https://www.youtube.com/watch?v=v5OR2Ucf2Ag&feature=youtu.be Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Vypadá skvěle, jen bych to ještě chtělo - kvůli patině - trochu protáhnout přírodou, něco na způsob té TV reklamy, pak by byl optimální. Neblázni, jsou to leštěnky. Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 No já vám chlapci nevím... Proti gustu... Ty PO bych se zaťatými zuby možná ještě ustál, ale ty LHC na hnědé, modře prošité kůži jsou fakt krok vedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 PO na Horweenu za mě palec hore, mě se to líbí moc! Já jsem spíš tahovej, ale po koupi bondovek než jsem tah upravil, pár dní jsem je nosil na žraloku. Neni to žádná sláva, ono taky k modrým SMP nicmoc krom origo tahu IMO nejde. V reálu mi ta kombinace ale kupodivu nezpůsobovala výraznější estetickou újmu. Teď když si chci od kovu vodpočnout, vezmu na ruku 7002 na denimu od Zrna.(pardon za fotky, nemam teď v ajpedu lepší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan kumrd Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Samý supr fotky tady Taky něco přihodím, vyhrabal jsem v počítači nějaké Combaty na kůži Steinhart řemen - to prošití k potápkám moc nejde, ale barva je pěkná, berte to jen jako inspiraci ... Ten Eichmüller vypadá parádně, dík za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se