El Nano Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Ocean Two + Di-Modell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Mam je tu sice v chlubicim vlakne ale citim ze patri tak nejak i sem. Kozene nato origo od Guentera Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 pěkný, hnědý řemen jsi nezkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 El Nano- vypadaj dobře, ale ten mesh je asi lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 pěkný, hnědý řemen jsi nezkoušel?To vis ze o nem premyslim, ale zatim jsem spokojen s timto ... Az me prestane bavit uvidime:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 El Nano- vypadaj dobře, ale ten mesh je asi lepší.Na meshi si je vubec nedokazu predstavit, mas nejake inspirativni foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) @kuncák: máš pravdu, já si ten mesh teď oblíbil, jsou to takový leštěnky pak @neumann: před chvílí jsem dával fotku do vlákna "Co máte právě na ruce?" Odpoledne pak hodím víc fotek do mého fotovlákna Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Na meshi si je vubec nedokazu predstavit, mas nejake inspirativni foto?Já ne, El Nano je měl ve středu na minisrázku a já si je vypújčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 @kuncák: máš pravdu, já si ten mesh teď oblíbil, jsou to takový leštěnky pak @neumann: před chvílí jsem dával fotku do vlákna "Co máte právě na ruce?" Odpoledne pak hodím víc fotek do mého fotovláknaMel jsem na mysli ze si cerny hodinky na meshi nedokazu predstavit. Ty tvoje jsou ok ale davam prednost mene napadnemu vzhledu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 29. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 ..tritony...Páni, ty je furt máš? Ty jsi dobře nepromiskuitní. Na tomhle fóru nevídaná věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Páni, ty je furt máš? Ty jsi dobře nepromiskuitní. Na tomhle fóru nevídaná věc.Jojo, furt sou doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Japonci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 LHCéčka na kůži... zkouška. Nicméně - oboje půjdou na černou gumu/silikon, a dost nadšený jsem i z kartáčovaného tahu, který se zužuje na 19 mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2016 Hirsch performance, este nas caka skuska vodeodolnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 A takhle vypadají moje potápky na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Samý supr fotky tady Taky něco přihodím, vyhrabal jsem v počítači nějaké Combaty na kůži Steinhart řemen - to prošití k potápkám moc nejde, ale barva je pěkná, berte to jen jako inspiraci glycine na kuzi 1.jpg glycine na kuzi 2.jpg glycine na kuzi 3.jpg glycine na kuzi 4.jpg Eichmüller řemen, zkouším ho na všechny hodinky, je ohromně pohodlný a hezky ladí s čísly na cifru glycine na kuzi 5.jpg glycine na kuzi 6.jpg glycine na kuzi 7.jpg glycine na kuzi 8.jpg A nakonec uhlazený řemen od Zrna glycine na kuzi 9.jpg glycine na kuzi 10.jpg http://forum.chronomag.cz/public/style_images/master/attachicon.gif glycine na kuzi 11.jpg http://forum.chronomag.cz/public/style_images/master/attachicon.gif glycine na kuzi 12.jpgTohle jsou hodně povedené potápky. Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Tak doslo i na mne... uz nevim, co by... tak jsem si vzpomnel na stare pravidlo ze starých adventur (Alone in the Dark, Monkey Island..), kde platilo - kdyz nevis kudy kam, tak vyzkousej "vsechno na vsechno".. :-)) Upraveno 20. června 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Za mě super . Jedny z mála potápek, kterým dobrý řemen padne jak prdel na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 ruský želvy - čerepácha amfibiotičeskija Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se