Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je největší um, najít vložky co nezk.rví pocit z boty, ja si nechávám dělat ortopedické vložky u protetika a už se u pátého páru dostávám k verzi která je dostatečně tenká a zároveň funkcni.

Vždycky s vlozkami čachruju do kterých bot pasují, největší zlo je, že většina ti zvedne patu a bota ti pak nesedí

Odesláno (upraveno)

Tak speedcrossy dneska otestovány na trase v Jeseníkách ...

Ovčarna - Dlouhé Straně - Kouty nad Desnou.

Jsou to dobré botky do nepohody, na mokrých kamenech moc nedrží, ale jinak jsem s adherzí spokojen, seběhl jsem celou sjezdovku, přičemž jsem vystřídal všechny povrchy po cestě (mokrá tráva, hlína mokrá, hlína suchá, hlína ujetá, kamenité cesty mokré i suché) na všem drží a člověk se o ně muže opřít (jak fyzicky, tak i psychicky), při bočním traverzování taky super. Co se týče dlouhé chůze z prudkého kopce, tak tam me prsty narážely a bolely, ale to je problem všech nízkých bot.

Jinak boty s asfaltem nekamarádí, od ctvrtku jsem je trochu ?rozcházel? a pocit jak v kopačkách na asfaltu.

Rychlofoto z vlaku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Tak ty boty by ti určitě do prstů narážet neměli, a už vůbec ne běžecké. Leda že by ti byli velký, nebo neseděli jako že každé kopyto je jiné....např. Salomon do široka, La Sportiva ba naopak do úzka.

Odesláno

Tak nechci se hádat, ale Salomon na širokou nohu určitě není, já je treba v mojí velikosti ani nedostal na nohu. Je ale pravda, že kamarádi co s nimi běhám a dostanou speedcross na nohu,si je celkem chválí.

Odesláno

Tak nechci se hádat, ale Salomon na širokou nohu určitě není, já je treba v mojí velikosti ani nedostal na nohu. Je ale pravda, že kamarádi co s nimi běhám a dostanou speedcross na nohu,si je celkem chválí.

Jasný, ono záleží vždy i od modelu, já je měl vždycky třeba oproti La Sportivě jak bačkory na noze. Ale speedcrossy neznám. Každopádně pokud se bota rovnoměrně dobře stáhne, prsty by narážet neměli.....

Odesláno

Je to jen z prudkého kopce (sjezdovka) a dělají mi to všechny nízké boty, kotníkové tu nohu drží imho lepé.

Jinak salomon je na úzkou nohu.....alespoň,co jsem měl XA PRO 3D a teď ty Speedcross.

A já si boty vždy kupuji o 0,5cm větší

Odesláno

Je to jen z prudkého kopce (sjezdovka) a dělají mi to všechny nízké boty, kotníkové tu nohu drží imho lepé.

Jinak salomon je na úzkou nohu.....alespoň,co jsem měl XA PRO 3D a teď ty Speedcross.

A já si boty vždy kupuji o 0,5cm větší

Nemas behat a mohl sis nechat sve La sportivy :-)). Ja je dnes testoval u Male Ameriky, musel jsem se jit podivat na ten vcerejsi prusvih a pad jednoho wola do ni. A ujistil se, ze to byla jen a jen nekazen 50- ti letyho cloveka, stezka vede okolo nejblize 3m od srazu. Jo a splha se s nima vyborne, jeste jednou dik za prodej.

Odesláno

Nemas behat a mohl sis nechat sve La sportivy :-)). Ja je dnes testoval u Male Ameriky, musel jsem se jit podivat na ten vcerejsi prusvih a pad jednoho wola do ni. A ujistil se, ze to byla jen a jen nekazen 50- ti letyho cloveka, stezka vede okolo nejblize 3m od srazu. Jo a splha se s nima vyborne, jeste jednou dik za prodej.

Ať slouží.

Ty boty běhaj samy :)

Odesláno

Tak jsem byl zase na ?špacíru?, celých pět hodin pršelo, tak jsem zkoušel co vydrží GTX, držel se statečně až poslední přechod dvou luk už to nedal a začal pouštět (možná to bylo i způsobeno vodou která se mohla dosta kolem jazyku kde je výkroj), myslel jsem, že je vadná membrana tak jsem po vysušení ještě dělal test v kýblu s vodou a bylo sucho, takže se vlhkost dostala někde vrchem (vymetl jsem každou louži,co šla :) ) A průchod mokrou trávou působí trochu jinak na membránu, než stojatá voda a do ni vložená bota.

Říkal jsem si, že je batoh nějakej težkej a vyhrabal jsem z něj zapomenuteho mazlíka.

O víkendu jsem si ještě byl vyzvednout sandále KEEN clearwater, KEEN děla super sandále, měl jsem od nich model Newport asi 7 let a byly super, sice se důvodem hrubé uzavřené gumové špičky potily prsty ale byly strašně fajn na chození a nikoho v nich ani neurazily ponožky, z důvodů toho pocení jsem je ale pustil dále, ale od té doby jsem na ne často nostalgicky koukal. Teď jsem objevil minimalistickou verzi Clearwater, které nemají tak masivní gumovou špici, takže pocení už je eliminováno na minimum, mají tenčí podrazku a jsou vhodné pro úzkou nožku princezny jako jsem já :) Jsem spokojený a vřele doporučuji. Sehnal jsem je ve vyprodeji za hubičku, ale už snad v normální velikosti sehnat někdo, moje 12US byly snad poslední v ČR, měl jsem je rezervované na prodejně odkud mi v týdnu 2x volali jestli si je opravdu vemu, že je na ně fronta :)

Odesláno

Tenhle model v dětský verzi jsem před pár týdny pořídil synátorovy.Dost si je pochvaluje,kopnout může do čehokoliv a přitom se mu ty nožky nepotěj.Ale v akci jsem je nesehnal.Zaplatil jsem plnou palbu.Ale čekat že budou na podzim za půlku jsem nechtěl.Vypadají že vydržej,i když těm smráďatům rostou ty nohy tak rychle.No,za rok mě to asi čeká zas.

Odesláno (upraveno)

Tenhle model v dětský verzi jsem před pár týdny pořídil synátorovy.Dost si je pochvaluje,kopnout může do čehokoliv a přitom se mu ty nožky nepotěj.Ale v akci jsem je nesehnal.Zaplatil jsem plnou palbu.Ale čekat že budou na podzim za půlku jsem nechtěl.Vypadají že vydržej,i když těm smráďatům rostou ty nohy tak rychle.No,za rok mě to asi čeká zas.

Dcera ( 3 roky) je má od začátku léta na odrážedlo a na lítaní po venku a teď na kolo a super, jsou furt jak nové díky té špici.

Chlapy, rok mi doma leží nevyužité Hanwag Alaska ve velikosti 11,5UK (46,5EU). Nechcete je někdo? Nachodil jsem s nimi cca 30km po lese, nejsou zapatlané voskem (pouze olej jako výživa) a jsou to made in Germany a jsou ještě v zaruce (koupelny v Hudy sportu) Za 4,5kkč (možná dohoda)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

.....a nikoho v nich ani neurazily ponožky......

Kuci, proc nosite sandaly s ponozkama?

Nejak to nechapu.

Ne, ze bych chtel do tebe rejt, to ne. ;-)

Ale videl jsem to u vice lidi a pripadalo mi to ujete. Takze v cem je to kouzlo?

Odesláno

Moci - Dcera ( 3 roky) je má od začátku léta na odrážedlo a na lítaní po venku a teď na kolo a super, jsou furt jak nové díky té špici.

Synátor má pět.Takže víš o čem mluvím.Je to bota co chrání tu dětskou hnátičku.Na zahradě rozkopal už skoro všechno a po posledním fotbálku mám vod toho smráděte i kotník skoro na padrť.HaHa.Ale panáček,jak když vyleze z peřin.Kvalita kontra cena - rozhodně jo!

Odesláno

Kuci, proc nosite sandaly s ponozkama?

Nejak to nechapu.

Ne, ze bych chtel do tebe rejt, to ne. ;-)

Ale videl jsem to u vice lidi a pripadalo mi to ujete. Takze v cem je to kouzlo?

Ja nikde nepsal, že mam ponožky v sandálých, ale psal jsem obecně, že ty keeny, jakožto outdoor sandale lze použít s ponožkou a nebije to do očí.

Ja osobně když si chci vzít ponožky do sandálů, tak si sandale neberu :) ale logicky vemu tenisky.

Odesláno

Tak jsem te blbe pochopil, pardon. ;-)

Ale videl jsem to u jinych. No nic. Jakmile nekoho takoveho potkam, tak se ho budu muset zeptat. :-)

Holt ne každý je dokonalý! Já ponožky v sandálech nenosím, a i proto v nich mám nohy často dodřené. Např. trekové sandály: před měsícem jsem v nich v Německu na boso našlapal x kilometrů a v pořádku. V sobotu jsem šel ráno v těch samých se psem jen pár kilometrů a už při chůzi jsem cítil jak mne kůže pod přezkou pálí. Dopoledne mi naběhl puchýř jak pecka od třesně. Mít ponožky nebo protézy, tak se mi nestane. :)

Odesláno

Holt ne každý je dokonalý! Já ponožky v sandálech nenosím, a i proto v nich mám nohy často dodřené. Např. trekové sandály: před měsícem jsem v nich v Německu na boso našlapal x kilometrů a v pořádku. V sobotu jsem šel ráno v těch samých se psem jen pár kilometrů a už při chůzi jsem cítil jak mne kůže pod přezkou pálí. Dopoledne mi naběhl puchýř jak pecka od třesně. Mít ponožky nebo protézy, tak se mi nestane. :)

Proto to ty fusekle u trekovych sandalu pochopím, když v nich člověk šmatle po horách (ať už k tomu má důvody jaké chce)

Odesláno

Proto to ty fusekle u trekovych sandalu pochopím, když v nich člověk šmatle po horách (ať už k tomu má důvody jaké chce)

Já mám třeba široký nárt, takže mám problém sehnat již adekvátní boty. Zároveň mám cukrovku a i když si samozřejmě kupuji boty větší, noha mi po cestě oteče tak, že mi často slezou nehty z palců. Na začátku cesty několik fuseklí a OK, v polovině už jen jedny a na konci kulhám a raději bych šel na boso, proto ty sandály. :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...