warann Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Diky. Ted koukam, ze maji zbytky na Zalandu. Ja je bral naslepo z Nemecka, ale Scarpy mam nekolikery a vzdy stejny cislo. Tak to klaplo v pohode. https://www.zalando.cz/scarpa-primitive-unisex-trekingove-boty-brownrope-qs342a00o-o13.html?size=41.5&allophones=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 (upraveno) Tak mě tak nějak sere meindl.cz, před 14 dny jsem zaslal boty na reklamaci, 2.11. byly doručeny. Očekával bych nejake potvrzení, že boty přijali atd atd. Ale to bych asi chtěl moc. Myslím že asi třetí nákup u nich a 2x problém, příště radši podpořím Poláky. Upraveno 14. listopadu 2023 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 33 minutami, Prochy68 napsal: Tak mě tak nějak sere meindl.cz, před 14 dny jsem zaslal boty na reklamaci, 2.11. byly doručeny. Očekával bych nejake potvrzení, že boty přijali atd atd. Ale to bych asi chtěl moc. Myslím že asi třetí nákup u nich a 2x problém, příště radši podpořím Poláky. Moje řeč, polínka jsou už o míle férovější než my. Konec konců, většina EU.... já jsem po delší době objednal českou skříň, no ty vole, to jsem si naběhl, nasranej a to já debil mám Poláky 5 km vedle a všechno o polovic levnější. Nedávno jsem tam dovezl taky reklamaci komodu, špatně vyvrtané díly, dědek ji hodil do rohu, vytáhl novou, zkontroloval díry, omluvil se a jel jsem happy domů. Teď u české chybí spojovák, rohy olámané, copak, stane se...ale v obchodě s tebou mluví jak s nějakým podvodníkem, vrátit prý poškozenou nelze, musel jsem vypsat díly, nafotit, měsíc se to potáhne... před pěti minutami e-mail že chtějí další kvalitnější fotky, zmrdi, naštvaný jsem tedy řádně, takže se zároveň omlouvám za můj slovník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 11 hodinami, Prochy68 napsal: Tak mě tak nějak sere meindl.cz, před 14 dny jsem zaslal boty na reklamaci, 2.11. byly doručeny. Očekával bych nejake potvrzení, že boty přijali atd atd. Ale to bych asi chtěl moc. Myslím že asi třetí nákup u nich a 2x problém, příště radši podpořím Poláky. Mám zkušenost u několika firem, že potvrzení neposílají, ozvou se, jakmile mají výsledek reklamačního řízení. Takže tohle mě už nechává chladným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 2 hodinami, moco napsal: Mám zkušenost u několika firem, že potvrzení neposílají, ozvou se, jakmile mají výsledek reklamačního řízení. Takže tohle mě už nechává chladným. Ja teda moc nereklamuju, ale jinak ma prave opacnou zkusenost. A s Meindlem uz nejaky negativni mam ohledne objednavek, zbozi skladem je sice skladem, ale v Nemecku, coz zjistis az kdyz se po tydnu dotazes kdy to teda prijde, dostanes info ze pristi tyden, ale dalsich 14 dnu cekas a nic......az jsem nakonec zrusil objednavku. Bylo to nekdy letos v lednu tusim. Objednam na eobuv a mam to do dvou dnu i s bezplatnym pripadnym vracenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 @Prochy68 Zkus řešit Meindl přes Tilak, tam by mohla být komunikace lepší, i když “matka” je Praha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 17 minutami, moco napsal: @Prochy68 Zkus řešit Meindl přes Tilak, tam by mohla být komunikace lepší, i když “matka” je Praha. V Tilaku me odkazali na Prahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Všichni mi doporučovali Lowa Zephyr a nekecali, fakt jsou jako bačkůrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Před hodinou, Zlý Jabko napsal: Všichni mi doporučovali Lowa Zephyr a nekecali, fakt jsou jako bačkůrky Akorát jsem se zbavil starých Renegadů a cíl je koupit nový Zephyr MK2, už se těšim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 (upraveno) před 35 minutami, BrotHell napsal: Akorát jsem se zbavil starých Renegadů a cíl je koupit nový Zephyr MK2, už se těšim. Ještě bych před nákupem Zephyr vyzkoušel Innox Pro, jestli je řeč o bačkorách...řekl bych, že jsou v pohodlnosti o level dále. Upraveno 15. listopadu 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Před hodinou, moco napsal: Ještě bych před nákupem Zephyr vyzkoušel Innox Pro, jestli je řeč o bačkorách...řekl bych, že jsou v pohodlnosti o level dále. Díky za typ, ty jsem neznal. Vypadají jako lehčí varianta Renegadů. Pro Zephyry mám trochu jiný účel, chci je jako univerzální boty - ať už do města, na výlety nebo jako pracovní boty podle potřeby. Tam ze zkušeností lidí okolo mě vím, že by splňují co očekávám + MK2 vyřešila problémy co mě od první verze odrazovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Díky za typ, ty jsem neznal. Vypadají jako lehčí varianta Renegadů. Pro Zephyry mám trochu jiný účel, chci je jako univerzální boty - ať už do města, na výlety nebo jako pracovní boty podle potřeby. Tam ze zkušeností lidí okolo mě vím, že by splňují co očekávám + MK2 vyřešila problémy co mě od první verze odrazovalo. Muzu se zeptat k jakym vylepsenim doslo u Zephyr 2? Ja mam kotnikovou verzi nekdy z roku 2019 (nevim jestli je to jeste 1 nebo uz 2) a jsem s nima celkem spokojenej, ale podruhe uz si je nekoupim a zkusim zase neco jineho. Jsou to fajn univerzalky, ale jako backurky bych je zrovna nenazval. Po odchozenych cca 600km uvazuju o koupi novych vlozek. Boty uz nemaji tak dobre tlumeni a po ujiti 20km uz me z nich proste boli nohy. Slapky. Puchyre se nedelaj a nikdy s nima nebyl problem, to hodnotim jako klad.Podrazka taky neni zadnej zazrak. Obecne ok, ale pruser jsou vlhke kameny a ve meste vlhke kocici hlavy, to uz je lepsi chodit po ledu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 10 minutami, AndyAaron napsal: Muzu se zeptat k jakym vylepsenim doslo u Zephyr 2? Ja mam kotnikovou verzi nekdy z roku 2019 (nevim jestli je to jeste 1 nebo uz 2) a jsem s nima celkem spokojenej, ale podruhe uz si je nekoupim a zkusim zase neco jineho. Jsou to fajn univerzalky, ale jako backurky bych je zrovna nenazval. Po odchozenych cca 600km uvazuju o koupi novych vlozek. Boty uz nemaji tak dobre tlumeni a po ujiti 20km uz me z nich proste boli nohy. Slapky. Puchyre se nedelaj a nikdy s nima nebyl problem, to hodnotim jako klad. Podrazka taky neni zadnej zazrak. Obecne ok, ale pruser jsou vlhke kameny a ve meste vlhke kocici hlavy, to uz je lepsi chodit po ledu… Jiná podrážka - měla by méně klouzat Posunutý šev, aby nedocházelo k prodření kůže, kde se ohýbá bota. Pak pár nice to have věcí okolo tkaničkového systému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Zatím mi přijde, že bych Zephyry bral raději víc na lesní túry, na chodníku mi sice zatím nekloužou, ale ten povrch jim obecně moc nesedne. S vložkama se musí počítat jako se spotřebním materiálem, prostě se to vochodí nebo si to musí kažej vytunit podle vlastní ťapky ortopedickým insertem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Dik, chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Není to sice obuv, ale tuhle novou mikinu/bundu budu určitě nutně potřebovat všude (Tilak NUUK) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Před hodinou, moco napsal: Není to sice obuv, ale tuhle novou mikinu/bundu budu určitě nutně potřebovat všude (Tilak NUUK) Dejte to, prosím, do vlákna “Zimní bunda”. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Tak uz jsme nakoupili a bude se tim padem zkouset neco uplne noveho. Prvni dojmy jsou skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Co to je zač? Vypadá to na nějakého ševce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 před 11 minutami, vzduch napsal: Co to je zač? Vypadá to na nějakého ševce. Lomer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se