Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

Tak mě tak nějak sere meindl.cz, před 14 dny jsem zaslal boty na reklamaci, 2.11. byly doručeny. Očekával bych nejake potvrzení, že boty přijali atd atd. Ale to bych asi chtěl moc. Myslím že asi třetí nákup u nich a 2x problém, příště radši podpořím Poláky.

Upraveno uživatelem Prochy68
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 33 minutami, Prochy68 napsal:

Tak mě tak nějak sere meindl.cz, před 14 dny jsem zaslal boty na reklamaci, 2.11. byly doručeny. Očekával bych nejake potvrzení, že boty přijali atd atd. Ale to bych asi chtěl moc. Myslím že asi třetí nákup u nich a 2x problém, příště radši podpořím Poláky.

Moje řeč, polínka jsou už o míle férovější než my. Konec konců, většina EU.... já jsem po delší době objednal českou skříň, no ty vole, to jsem si naběhl, nasranej a to já debil mám Poláky 5 km vedle a všechno o polovic levnější. Nedávno jsem tam dovezl taky reklamaci komodu, špatně vyvrtané díly, dědek ji hodil do rohu, vytáhl novou, zkontroloval díry, omluvil se a jel jsem happy domů. Teď u české chybí spojovák, rohy olámané, copak, stane se...ale v obchodě s tebou mluví jak s nějakým podvodníkem, vrátit prý poškozenou nelze, musel jsem vypsat díly, nafotit, měsíc se to potáhne... před pěti minutami e-mail že chtějí další kvalitnější fotky, zmrdi, naštvaný jsem tedy řádně, takže se zároveň omlouvám za můj slovník 🙏 

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Prochy68 napsal:

Mám zkušenost u několika firem, že potvrzení neposílají, ozvou se, jakmile mají výsledek reklamačního řízení. Takže tohle mě už nechává chladným.  🙂

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, moco napsal:

Mám zkušenost u několika firem, že potvrzení neposílají, ozvou se, jakmile mají výsledek reklamačního řízení. Takže tohle mě už nechává chladným.  🙂

Ja teda moc nereklamuju, ale jinak ma prave opacnou zkusenost. A s Meindlem uz nejaky negativni mam ohledne objednavek, zbozi skladem je sice skladem, ale v Nemecku, coz zjistis az kdyz se po tydnu dotazes kdy to teda prijde, dostanes info ze pristi tyden, ale dalsich 14 dnu cekas a nic......az jsem nakonec zrusil objednavku. Bylo to nekdy letos v lednu tusim. Objednam na eobuv a mam to do dvou dnu i s bezplatnym pripadnym vracenim. 

Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, BrotHell napsal:

Akorát jsem se zbavil starých Renegadů a cíl je koupit nový Zephyr MK2, už se těšim.

Ještě bych před nákupem Zephyr vyzkoušel Innox Pro, jestli je řeč o bačkorách...řekl bych, že jsou v pohodlnosti o level dále. 

image.thumb.png.ef82b9a9b98fc18ac5d8e983473e84d7.png

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, moco napsal:

Ještě bych před nákupem Zephyr vyzkoušel Innox Pro, jestli je řeč o bačkorách...řekl bych, že jsou v pohodlnosti o level dále. 

Díky za typ, ty jsem neznal. :) Vypadají jako lehčí varianta Renegadů.

Pro Zephyry mám trochu jiný účel, chci je jako univerzální boty - ať už do města, na výlety nebo jako pracovní boty podle potřeby. Tam ze zkušeností lidí okolo mě vím, že by splňují co očekávám + MK2 vyřešila problémy co mě od první verze odrazovalo. 

Odkaz ke komentáři

Díky za typ, ty jsem neznal.  Vypadají jako lehčí varianta Renegadů.

Pro Zephyry mám trochu jiný účel, chci je jako univerzální boty - ať už do města, na výlety nebo jako pracovní boty podle potřeby. Tam ze zkušeností lidí okolo mě vím, že by splňují co očekávám + MK2 vyřešila problémy co mě od první verze odrazovalo. 

Muzu se zeptat k jakym vylepsenim doslo u Zephyr 2?
Ja mam kotnikovou verzi nekdy z roku 2019 (nevim jestli je to jeste 1 nebo uz 2) a jsem s nima celkem spokojenej, ale podruhe uz si je nekoupim a zkusim zase neco jineho.
Jsou to fajn univerzalky, ale jako backurky bych je zrovna nenazval. Po odchozenych cca 600km uvazuju o koupi novych vlozek. Boty uz nemaji tak dobre tlumeni a po ujiti 20km uz me z nich proste boli nohy. Slapky. Puchyre se nedelaj a nikdy s nima nebyl problem, to hodnotim jako klad.
Podrazka taky neni zadnej zazrak. Obecne ok, ale pruser jsou vlhke kameny a ve meste vlhke kocici hlavy, to uz je lepsi chodit po ledu…
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, AndyAaron napsal:

Muzu se zeptat k jakym vylepsenim doslo u Zephyr 2?
Ja mam kotnikovou verzi nekdy z roku 2019 (nevim jestli je to jeste 1 nebo uz 2) a jsem s nima celkem spokojenej, ale podruhe uz si je nekoupim a zkusim zase neco jineho.
Jsou to fajn univerzalky, ale jako backurky bych je zrovna nenazval. Po odchozenych cca 600km uvazuju o koupi novych vlozek. Boty uz nemaji tak dobre tlumeni a po ujiti 20km uz me z nich proste boli nohy. Slapky. Puchyre se nedelaj a nikdy s nima nebyl problem, to hodnotim jako klad.
Podrazka taky neni zadnej zazrak. Obecne ok, ale pruser jsou vlhke kameny a ve meste vlhke kocici hlavy, to uz je lepsi chodit po ledu…

Jiná podrážka - měla by méně klouzat
Posunutý šev, aby nedocházelo k prodření kůže, kde se ohýbá bota.
Pak pár nice to have věcí okolo tkaničkového systému. 

Odkaz ke komentáři

Zatím mi přijde, že bych Zephyry bral raději víc na lesní túry, na chodníku mi sice zatím nekloužou, ale ten povrch jim obecně moc nesedne. S vložkama se musí počítat jako se spotřebním materiálem, prostě se to vochodí nebo si to musí kažej vytunit podle vlastní ťapky ortopedickým insertem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...