orol Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Skúsenosť s týmito Planikami nemám, ale pred dvomi týždňami som kupoval nové topánky, pretože predošlé sa mi na kopci rozpadli.A rada odborného predavača bola, vyhnúť sa liatej medzipodošve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) tak ako mne pomohli názory a skúsenosti od skúsenejších členov, snáď tento príspevok niekomu pomôže.vzhľadom na skutočnosť, ze som mal naplánovaný vystúp na gerlach, uvažoval som o kúpe trekovej obuvy, kedže sa stara obuv rozpadla. samozrejme som nákup odkladal, až som sa dostal do štádia, kedy som bol nutený zobrať prve topánky v mojej veľkosti a dufať, že nebudem mať otlaky. https://www.hudysport.sk/outdoor_obuv_panska/la-sportiva-tx4-mid-gtx,100059148-taupe-sulphur.html generálka veľký rozsutec, bola pred dvoma týždňami , a cez víkend gerlach.topánky sadli bez rozšlapávania a bez otlakov Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem janobo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Mel jsem Planika zimni polobotky s goratexem a nez prdla po cca 3 letech podrazka (mozna pujde jeste zalepit) tak docela spokojenost. Hlavne dnes nemuzu nic takovy uz sehnat - civilne vyhlizejici botky do nepohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Já zakoupil tyto Mammuty. Je to tvrdá bota, ale sedí dobře, mám v ní při přelejzání šutrů docela jistotu. Dlouhý šněrování mi vyhovuje, ve špičce nechám volnější. Ale myslím, že na pohyb po CZ kopcích je přeci jen trochu předimenzovaná - řekl bych. Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem alky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Sice je predimenzovana, ale furt lepsi, nez kdyby to bylo naopak a ty se v nich trapil.Nemohl bys mi do SZ poslat presnej nazev? Ceka me nakup a rozsiruju obzory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Taky chci kupovat nove pohory, tak rozsiruju obzory.Kuncaku, v Praze je ted vystava stanu a videl jsem na letaku, ze tam maji byt i boty na vyzkouseni. Nebyl jsi tam nahodou? Ja bych to rad zkusil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Taky chci kupovat nove pohory, tak rozsiruju obzory.Kuncaku, v Praze je ted vystava stanu a videl jsem na letaku, ze tam maji byt i boty na vyzkouseni. Nebyl jsi tam nahodou? Ja bych to rad zkusil...Byl, vybral jsem tam stan a karimatku. Na boty tam nemam klid ( potrebuju si vse poradne "osahat" aniz by do me nekdo strkal a cpal do me moudra a to tam nebylo ).Vyber vseho je tam slusnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Ok, dik za info. Stan potrebuju taky, ale ne akutne. Boty vic. Co se tyka stanu, byl jsem spokojenej s Pinguinem, takze asi na nej opet primarne mrknu. Jakej jsi vybral ty, smim-li se ptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Jsem vernej znacce husky, uz popate - husky fighter, lehkej a dost vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Je to bota Wall guide low GTX. Jeste delaji řadu MID, co je skoro kotníková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Je to bota Wall guide low GTX. Jeste delaji řadu MID, co je skoro kotníková.Moc dik za info, uz studuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek4 Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Záleží, kolik do toho chce člověk dát. Já většinou hledám v xxxxxxxxxx xxxxxxxx, nebo někde v army shopu armádní. Je to o něco horší, ale pořád dost dobrý a nestojí to moc peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Mod by snad mohol zmazat tuto trapnu reklamu. Fakt super prvy prispevok na hodinkove forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Jestli kotníkovou tak bez goráče. Tohle nikdo pořádně nedomyslel, shora ti do boty nateče a v létě se budeš pařit. A když ti nateče tak každá lepší bota bez GTX má vnitřek za chvíli suchej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Jestli kotníkovou tak bez goráče. Tohle nikdo pořádně nedomyslel, shora ti do boty nateče a v létě se budeš pařit. A když ti nateče tak každá lepší bota bez GTX má vnitřek za chvíli suchej.Tomu se odborně říká membrána RD/RV (rychle dovnitř/rychle ven) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Tomu se odborně říká membrána RD/RV (rychle dovnitř/rychle ven) :-) Nebo suchej dovnitř, mokrej ven. To by vyšlo možná nastejno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Už má na chvíli oddech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 (upraveno) Jestli kotníkovou tak bez goráče. Tohle nikdo pořádně nedomyslel, shora ti do boty nateče a v létě se budeš pařit. A když ti nateče tak každá lepší bota bez GTX má vnitřek za chvíli suchej.Se mi ještě nestalo aby mi Goretexová bota v případě vniknutí vody horem nevyschla. Ono se jenom mluví o Goretexu jako takovém, hodně moc ale záleží i na vnějších materiálech a celé struktury boty. Věř mi že když koupíš pořádnou botu třeba od La Sportivy, tak ti vyschne a to dost rychle, můžu potvrdit :-) Upraveno 31. srpna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Pořídil jsem znovu Hanwag Alaska GTX. Jak se staráte o nubuk? Nejde mi ani tak o impregnaci jako spíše o výživu kůže. Vosk na to patlat nechci abych o ten nubuk nepřišel. Znám případy, kdy se lidi na péči vykašlali a no problema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Mrkni sem. Péče o kožené botyhttp://www.festovni-veci.cz/informace/clanky/39-pece-o-kozene-boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se