Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

tak ako mne pomohli názory a skúsenosti od skúsenejších členov, snáď tento príspevok niekomu pomôže.

vzhľadom na skutočnosť, ze som mal naplánovaný vystúp na gerlach, uvažoval som o kúpe trekovej obuvy, kedže sa stara obuv rozpadla. samozrejme som nákup odkladal, až som sa dostal do štádia, kedy som bol nutený zobrať prve topánky v mojej veľkosti a dufať, že nebudem mať otlaky.

https://www.hudysport.sk/outdoor_obuv_panska/la-sportiva-tx4-mid-gtx,100059148-taupe-sulphur.html

generálka veľký rozsutec, bola pred dvoma týždňami , a cez víkend gerlach.

topánky sadli bez rozšlapávania a bez otlakov

Upraveno uživatelem janobo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já zakoupil tyto Mammuty. Je to tvrdá bota, ale sedí dobře, mám v ní při přelejzání šutrů docela jistotu. Dlouhý šněrování mi vyhovuje, ve špičce nechám volnější. Ale myslím, že na pohyb po CZ kopcích je přeci jen trochu předimenzovaná - řekl bych.

post-36381-0-38641900-1502114038_thumb.jpg

Upraveno uživatelem alky
Odkaz ke komentáři

Taky chci kupovat nove pohory, tak rozsiruju obzory.

Kuncaku, v Praze je ted vystava stanu a videl jsem na letaku, ze tam maji byt i boty na vyzkouseni. Nebyl jsi tam nahodou? Ja bych to rad zkusil...

Byl, vybral jsem tam stan a karimatku. Na boty tam nemam klid ( potrebuju si vse poradne "osahat" aniz by do me nekdo strkal a cpal do me moudra a to tam nebylo ).

Vyber vseho je tam slusnej.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Jestli kotníkovou tak bez goráče. Tohle nikdo pořádně nedomyslel, shora ti do boty nateče a v létě se budeš pařit. A když ti nateče tak každá lepší bota bez GTX má vnitřek za chvíli suchej.

Tomu se odborně říká membrána RD/RV (rychle dovnitř/rychle ven) :-)

Odkaz ke komentáři

Jestli kotníkovou tak bez goráče. Tohle nikdo pořádně nedomyslel, shora ti do boty nateče a v létě se budeš pařit. A když ti nateče tak každá lepší bota bez GTX má vnitřek za chvíli suchej.

Se mi ještě nestalo aby mi Goretexová bota v případě vniknutí vody horem nevyschla. Ono se jenom mluví o Goretexu jako takovém, hodně moc ale záleží i na vnějších materiálech a celé struktury boty. Věř mi že když koupíš pořádnou botu třeba od La Sportivy, tak ti vyschne a to dost rychle, můžu potvrdit :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Pořídil jsem znovu Hanwag Alaska GTX. Jak se staráte o nubuk? Nejde mi ani tak o impregnaci jako spíše o výživu kůže. Vosk na to patlat nechci abych o ten nubuk nepřišel. Znám případy, kdy se lidi na péči vykašlali a no problema

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...