Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 8 hodinami, African napsal:

Tož jsem v nich strávil pár dní a konečně jsem trefil 👍 Super pohodlná, na noze jak příbytá a pěkně drží na skále, na ferraty bude ideální...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Kde se to dobíjí 😂

Odesláno
12 minutes ago, DavidLC said:

Kde se to dobíjí 😂

To by bylo fajnový, nemusel by jsi šlapat, kola prý už takový dělají 🤣

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno
On 4/4/2026 at 5:54 PM, Mareka01 said:

Poradíte na jakou značku, nebo jaký obchod (kde poradí) se obrátit?
Požadavky:
- hodně lehké provedení (např s prodyšným/rychleschnoucím vrškem)
- pohyb hlavně město a zpevněné povrchy
- pro širší nohu
- klíčový požadavek: maximálně odpružené/pohodlné (potřebuji šetřit chromé koleno)

Díky!

Aj ked s kolenami problem nemam, mne na viac-menej rovnake poziadavky dokonale sadli top modely cestnych bezeckych Asicsov, konkretne Nimbus (je aj v sirokej verzii, pokial by standardna sirka bola malo), Zirrus alebo Cumulus. Alebo este dalsie modely pre pripadnu podporu pri overpronacii (podla typu doslapu).

Najpohodlnejsie co som kedy na nohach mal, a pokial nemusim byt navleceny v kvadre, uz skoro vobec ani nic ine neobuvam.

Rozhodne odporucam vyskusat 😉

Odesláno

Díky za další tip, píši si.

Zatím testuju doporučené HOKA Clifton. Vypadá to gut, jen na některém typu asfaltu ta podrážka celkem hlasitě vrže. :-)

Odesláno

3 dny / 95km / 2,8km prevyseni. Boty vydrzely, koleno se vzpouzelo ale nakonec dobry, ale to horko, to neni pro me. Takze dneska pesky uz jen k tatovi na 🍺😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
  • Dát hlas 4
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Uznej, že za 11 stovek za pár  jsem je tam nemohl nechat, barva sice není podle mýho gusta, ale bez membrány jsem u nás nic jinýho nenašel. Mně se v nich strašně dobře chodí a teď spíš jedu objemy, nic narocnyho a na to jsou super.

Btw mám 14 dnu další Hoka, ale už to sem radši nedávám 😃

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
V 26. 5. 2026 v 16:15, Prochy68 napsal:

Nojo, jsem magor 😆

To je noumálni Uďo 😁😉 jak říká jeden kámoš "Aby bylo" a to jsi žabař, ten bral tuším 10 (možna pak dokonce snad i víc) parů na ráz 😂 to byl MAGOR ☝️😂.

Já dostal od ženských nové Mutanty, že v těch starých se se mnou stydí ido lesa 😁 a spokojenost 🥰

Upraveno uživatelem DavidLC
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 9 hodinami, DavidLC napsal:

To je noumálni Uďo 😁😉 jak říká jeden kámoš "Aby bylo" a to jsi žabař, ten bral tuším 10 (možna pak dokonce snad i víc) parů na ráz 😂 to byl MAGOR ☝️😂.

Tak ted si me uklidnil, jdu vzit aspon nejaky ponozky do zasoby  😅

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Dlho som nenapísal žiadny adoračný príspevok, tak zahajujem sezónu, aby sa na ne teda ako nezabudlo :D 

Tie LaS Aequlibrium Speed sú neskutočné topánky, sen všetkých thru-hikerov. Ani po (skoro) týždni v teplotách 17-20 °C nemá noha tendenciu byť anilen vlhká, nieto mokrá... A to idem cez rozpálenú čiernu polopúšť, na niektorých miestach neudržím ruku na rozpálenej zemi, takže prízemná teplota musí byť o dosť vyššia – a noha je v podstate suchá. Ako OK, svoje odvedú aj ponožky (tentokrát Icewear Brimnes za 8,50 € :D so zložením, o ktorom som už písal a slučkovým pletením; mne to jednoducho funguje), ale konštrukcia topánky dokáže vlhkosť krásne odviesť aj zo špičky a celej topánky, bez wet spotov. Pekná synergia.

Možnosť ohnúť návlek a podporiť vetranie je parádny upgrade od klasických kotníkoviek. Pritom v návleku sú na kritických miestach výstuže, ktoré chránia pred nárazmi a v zime aj zateplia, takže keď sa návlek zapne, je z toho (IMHO) plnohodnotná kotníková bota s výbornou flexiou v kĺbe.

Mám z nich naozaj radosť zakaždým, keď v nich idem. 

Upraveno uživatelem wawrik
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Já se vsadím, že bych je propotil 😆. Ponožky možná zkusím.

Když už píšu, asi před dvěma měsíci jsem pořídil vložky Svorto Sport balance, za mě lepší než Superfeet. Mluvím o pohodlí, životnost zatím nevím. Takže doporučuju.

A vlastně ještě Northman ponožky trek silver merino light, z těch jsem takovej rozpačitej, asi jsem měl vzít menší velikost, přijde mi, že se vytáhly za víkend 🙂.

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno
před 1 minutou, Prochy68 napsal:

Já se vsadím, že bych je propotil 😆. Ponožky možná zkusím.

Neskúšaj, tie dlho nevydržia ani mne – priveľa merina (89 %), primálo výstuží. Ale fungujú parádne. A za tú cenu je to úplne v pohode, na SK stoja podobné minimálne trojnásobok.

Topánky by si ani neobul, nie že prepotil :P 

Odesláno
před 2 minutami, wawrik napsal:

Neskúšaj, tie dlho nevydržia ani mne – priveľa merina (89 %), primálo výstuží. Ale fungujú parádne. A za tú cenu je to úplne v pohode, na SK stoja podobné minimálne trojnásobok.

Topánky by si ani neobul, nie že prepotil :P 

Tak a mám po starostech, díky 😆

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...