luidis Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Snowline jsem používal dva roky a pak mi rupla guma u uchycení řetězu. Letos jdu raději do Nortecu, ty mají to uchycení bytelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Chlapi, delate mi v tom nakupu bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 tak ja to jeste trochu zamotam. zjistil jsem, ze ten model na pohorky co jsem mel ja se jmenuje camp ice master. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Taky mám Camp Ice Master , odsud https://www.alpsport.cz/Product/cs-CZ/325CMP00001/nesmeky-camp-ice-master a na to moje courání cajk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Mám 3 roky nesmeky z aliexpresu za 3 kila, letos mi taky praskly v jednom očku, tak to asi zkusím nějak samodomo vyspravit a pro jistotu koupím druhý... CZK 323.88 | Stainless steel 8 teeth crampons Outdoor camping adapter Snow cleats Simple climbing shoe covers Send 1 bag for the pricehttps://s.click.aliexpress.com/e/FJ6lTe7CP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Zdravim páni. Dnes mi došla trekova obuv meindl Island. Trošku ma štve vyhotovenie jedného okopu. Je nesymetricke a u topánok za 300? a takej značky trošku sklamanie. Som veľký detailista, alebo by ste to riešili tiež? Vrátiť ich, alebo to nebude mať žiadny negatívny vplyv na používanie? Ďakujem za radu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Nevím no, do ČR se cpe aušus všeho druhu, od potravin, elektroniky až po oblečení. Bych je vrátil, pokud máš tu možnost a mrknul na ně někde v obchodě. Nevěřím tomu že bota od renomovaného výrobce má takhle vypadat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Je to sice strojová sériová výroba, ale i tak generuje nepřesnosti.Tohle asi nebude mít na funkci vliv. Kdybys reklamoval, tak z jakého důvodu?Nie reklamoval, ale vrátil. Kupoval som ich cez internet čiže sa dajú vrátiť. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Islandy tady má vcelku dost kluků, tak ti k tomu napíšou možná víc. Každopádně jsem mrknul na pár fotek Meindl bot z gůglu a všude se to jeví symetricky tak jak by to mělo být, ale jsou to jen fotky. Nezapomínejme že je to bota v hodnotě sedm tisíc a ta už by měla být sakra vymazlená :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Vrátit, ať si nezvyknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) Áno už s princípu ma to štve aj keď by to asi na funkčnosť nemalo negatívny vplyv. Pred kúpou som si to dosť študoval. Firma sa prezentuje ručnou prácou, tradíciou, vystupknou kontrolou topánok. Preto ma to trošku sklamalo. Je to dosť viditeľné a nechápem ako to mohli pustiť ďalej. Síce len kozmetická vada, no možno namahanim by sa to začalo aj odlepovať. Najprv som mal vybraté Hanwagy Tatra, ale nakoniec som dal prednosť meindl. Objednával som ich z rysy.sk. Zavolám, vysvetlím, uvidím ako sa k tomu postavia. Ďakujem za názory chlapi. Keby som sa rozhodoval sám asi kašlem na to. Ale viem, že by ma to časom sr*lo. Viete aj porovnať nejak tie dve značky alebo ani nie (to len pre zaujímavosť) možno sa nakoniec rozhodnem predsa pre tie HW Tatry. Je pravda že tie Islandy mi padli ako uliate. Ešte raz dik Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem kolky87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Pokud ti opravdu sedí tak je to o důvod vic si je vyměnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Jak píše krtenek, ta obsázka je nesmyslně řešena...asi bych zůstal u Meindlu. Ta značka je super, dělají kvalitní věci a to že se nepovede série a vrazí ji nám východňárům, s tím prostě nic moc neuděláme. Zkus ji z jiného obchodu nebo někde osobně a pokud bude vizuálně v pohodě, myslím že budeš dlouhá léta happy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Nevím zda jde rozklíčovat rok výroby, ale pokud vznikne nejaká komunikace tak vezmi co nejmladší kvůli hydrolyze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) ....a HW Tatra je jiná kategorie...Islandy bych srovnával spíše s Alaska modelem. Dle mého názoru jsou Islandy lepší anatomicky. Např. Alaska je nesmyslně široká v patě, ale nesrovnatelně užší ve špičce (pata mi vždy lítala), ale díky ?kolébkové? podrážce se v nich chodí lépe a ani asfalt nebolí. Tatry jsou už anatomicky super, ale jsou měkčí a nižší než tebou vzpomínané Islandy Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 (upraveno) Mám cca 2 měsíce Meindly Vakuum GTX - kategorie B, takže na nějaké hodnocení je sakra brzy, ale chodí se v nich (dělám vycházky do 10-ti km po lese) tedy parádně. Mám je přímo z Německa (bydlím cca 30 km od Bavorska), ale mírné nedokonalosti bych na nich asi taky našel. Ale jsem až moc velký perfekcionista, tak mě ber s rezervou. Ono je to v dnešní době asi se vším podobné - pořizovací ceny vysoké, reklama úžasná, sliby o dokonalosti materiálu, nadpozemská výdrž a potom je realita ... Upraveno 20. listopadu 2019 uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Pokud je to kosmetika a sedí, tak bych to neřešil. Dvakrát kopneš do šutru a bude tam stejný drbek. Na molo je snad nemáš.A s tou hydrolyzou už toho nechte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 můžeš se opíjet frází: "Drobné nedostatky jsou znakem ruční práce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Tak dnes som komunikoval s e-shopom. Poslal som im fotky. Potvrdili, že ide o kozmetickú vadu. Dali si poslať druhý pár s ich skladu a poslali fotky. Mám na výber vrátenie, alebo výmenu za druhý pár. Ani ten druhý pár mi nepríde nejaký symetrický. Tam mi príde, že im utiekla zase práva špička Čiže teraz riskujem po výmene, druhu špičku a poprípade niečo vo vnútri . Viem asi to veľmi riešim....ale teraz už fakt neviem čo urobiť Foto druhého páru Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Jestli se ti to nezdá, tak to vrat.Nemá cenu si zvykat na něco, co se ti nezdá. Vadilo by ti to podvědomě furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se