TLD Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 moco vypadaj dobre. ja uz par let taham NB leadville V3 a ne a ne je znicit Ted se tesim az prubnu ty inov 8ty...afri, ja tyhle hrozne chtel, objednal a vratil. na me je ta la sportiva strasne uzka a to si nemyslim, ze bych mel sirokou haksnu... ale jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Tak nic. Uz som sa tesil na vyber goracovej sukne pre Afriho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 moco vypadaj dobre. ja uz par let taham NB leadville V3 a ne a ne je znicit Ted se tesim az prubnu ty inov 8ty...afri, ja tyhle hrozne chtel, objednal a vratil. na me je ta la sportiva strasne uzka a to si nemyslim, ze bych mel sirokou haksnu... ale jsou super.Dneska jsem byl proběhnout ty Mizuna a jsou fajn "tkaničkový systém" krásně fixuje nohu (dokonce je propojen s patou) a jsou to krásně tlumivé bačkory (více než moje asics Kayano), 10km pohodlí, ve špičce jsou dobře široké (srovnatelně s Kayano). O víkendu je chci vzít na výšlap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 moco vypadaj dobre. ja uz par let taham NB leadville V3 a ne a ne je znicit Ted se tesim az prubnu ty inov 8ty...afri, ja tyhle hrozne chtel, objednal a vratil. na me je ta la sportiva strasne uzka a to si nemyslim, ze bych mel sirokou haksnu... ale jsou super.Uvidíme, trochu se toho také bojím, protože mám takovou placatou nohu...tak snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tak to se divím, že Ti La sportiva sedí...na letošním Lysá cup jsem měl testovačky a jsou strašně úzké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Povidam, Lysa cup! S kratkym a! Himl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Jako bych to tu uz nekdy videl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Když von je nepoučitelnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Tvl. já jsem fakt jelito... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Mám od Lasportivy Mutanty a na pohyb (běh se to nedá nazvat:-) po lesních cestách super. Nohu mám spíš širší. Možná že jiný model je pohodlnější, uvažoval jsem o kotníčkových (TX5 snad) a u nich jsem to na šířku měl jen taktak a nevím co by to po dni udělalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Ačkoliv je Salewa má oblíbená značka a to hlavně kvůli pohodlí a funkčnosti, kvalitně tedy průměrná, boty mi drží max dva roky, tak upřímně tedy poslední MTN obrovský propadák. Kamarádovi upadla podrážka, mě se rozjela vnitřní strana paty. No nic, Itálie kvůli virusu nereklamuje, tak mi je zašil kamarád, no a teď po půl roce mi praskla pata venku, to je prostě krach :-( Tady to se nepovedlo, u tak parádní, pohodlné boty za čtyři litry obrovská škoda, nevím co ty špagetky blbnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Dneska už si asi nevybereš, buď pohodlí nebo trvanlivost a u těch trvanlivých ti stejně hydrolýzou upadne podrážka (která se dá většinou repasovat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2020 Mě stačí bota když vydrží dva roky to moje blbnutí a budí maximálně happy :-) Takové stále existují, zítra přijdou La Sportivy a pokud budou sedět kopytem, začnu se pomalu přeorientovávat....od Salewy si dám chvilku voraz, tedy jako od bot hadry jsou ok. Na Makary jsem moc měkej chlapec, i přesto že se jedná o kvalitní obuv :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2020 Včera dorazili botky a ta La Sportiva jé úplně fantastická, vypadá to že se zkamarádíme, jen bohužel potřebuji o půl čísla větší, škoda. Co model, to originál, no nic, už je na cestě, tak je aspoň stále se na co těšit, už se těším a výběhnu, doufám že si je hned nepobliju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 V 22. 4. 2020 v 17:44, African napsal: Včera dorazili botky a ta La Sportiva jé úplně fantastická, vypadá to že se zkamarádíme, jen bohužel potřebuji o půl čísla větší, škoda. Co model, to originál, no nic, už je na cestě, tak je aspoň stále se na co těšit, už se těším a výběhnu, doufám že si je hned nepobliju Vypadají hodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 poslední modely keenu mi nějak moc nevydrží - existuje nějaká rozumná "alternativa" - prostě "sandál" s pevnou špičkou a patou ? nemám rád takovou tu přetahovací... keeny jsem tlačil celou dobu, ale poslední dobou mi opravdu moc nevydrží :(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 tož tak nějaké ty Salomon mě napadají. Ale já na Keen nedám dopustit, mají dobré kopyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Podobny Salomony mam a moc nedoporucuju, ten pasek na pate se porad povoluje, musel jsem ho sesit na pevno aby sedely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 18 hours ago, moco said: Vypadají hodně dobře Jsou super, mám co zkoušet Tu protiskluz patu mají opravdu vychytanou, na noze drží jak přibytý, no uvidíme ještě co výdrží, je na nich halda fíčurin, plastů a dalších blbostí....většinou ale La Sportiva držela tak snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 @moco právě tuhle patu nechci - Koukal jsem na ně (a nejenom tyhle) ale tenhle styl paty pro mě prostě není - mě keeny vyhovují tvarově, materiálově, ale v naší rodině už vydrží v průměru rok a ani to některé ne - jde mi o kvalitu (dříve vydržely při stejném, případně menším zatížení násobně déle ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se