Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

moco vypadaj dobre. ja uz par let taham NB leadville V3 a ne a ne je znicit :) Ted se tesim az prubnu ty inov 8ty...

afri, ja tyhle hrozne chtel, objednal a vratil. na me je ta la sportiva strasne uzka a to si nemyslim, ze bych mel sirokou haksnu... ale jsou super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moco vypadaj dobre. ja uz par let taham NB leadville V3 a ne a ne je znicit :) Ted se tesim az prubnu ty inov 8ty...

afri, ja tyhle hrozne chtel, objednal a vratil. na me je ta la sportiva strasne uzka a to si nemyslim, ze bych mel sirokou haksnu... ale jsou super.

Dneska jsem byl proběhnout ty Mizuna a jsou fajn "tkaničkový systém" krásně fixuje nohu (dokonce je propojen s patou) a jsou to krásně tlumivé bačkory (více než moje asics Kayano), 10km pohodlí, ve špičce jsou dobře široké (srovnatelně s Kayano). O víkendu je chci vzít na výšlap. 

Odkaz ke komentáři

Uvidíme, trochu se toho také bojím, protože mám takovou placatou nohu...tak snad.

Odkaz ke komentáři

Mám od Lasportivy Mutanty a na pohyb (běh se to nedá nazvat:-) po lesních cestách super. Nohu mám spíš širší. Možná že jiný model je pohodlnější, uvažoval jsem o kotníčkových (TX5 snad) a u nich jsem to na šířku měl jen taktak a nevím co by to po dni udělalo...

Odkaz ke komentáři

Ačkoliv je Salewa má oblíbená značka a to hlavně kvůli pohodlí a funkčnosti, kvalitně tedy průměrná, boty mi drží max dva roky, tak upřímně tedy poslední MTN obrovský propadák. Kamarádovi upadla podrážka, mě se rozjela vnitřní strana paty. No nic, Itálie kvůli virusu nereklamuje, tak mi je zašil kamarád, no a teď po půl roce mi praskla pata venku, to je prostě krach :-( Tady to se nepovedlo, u tak parádní, pohodlné boty za čtyři litry obrovská škoda, nevím co ty špagetky blbnou...

post-364-0-28634400-1587399577_thumb.jpg

post-364-0-12531100-1587399585_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mě stačí bota když vydrží dva roky to moje blbnutí a budí maximálně happy :-) Takové stále existují, zítra přijdou La Sportivy a pokud budou sedět kopytem, začnu se pomalu přeorientovávat....od Salewy si dám chvilku voraz, tedy jako od bot hadry jsou ok. Na Makary jsem moc měkej chlapec, i přesto že se jedná o kvalitní obuv :-)

Odkaz ke komentáři

Včera dorazili botky a ta La Sportiva jé úplně fantastická, vypadá to že se zkamarádíme, jen bohužel potřebuji o půl čísla větší, škoda. Co model, to originál, no nic, už je na cestě, tak je aspoň stále se na co těšit, už se těším a výběhnu, doufám že si je hned nepobliju :D

_20200422_173706.JPG

Odkaz ke komentáři

V 22. 4. 2020 v 17:44, African napsal:

Včera dorazili botky a ta La Sportiva jé úplně fantastická, vypadá to že se zkamarádíme, jen bohužel potřebuji o půl čísla větší, škoda. Co model, to originál, no nic, už je na cestě, tak je aspoň stále se na co těšit, už se těším a výběhnu, doufám že si je hned nepobliju :D

Vypadají hodně dobře

Odkaz ke komentáři

poslední modely keenu mi nějak moc nevydrží - existuje nějaká rozumná "alternativa" - prostě "sandál" s pevnou špičkou a patou ? nemám rád takovou tu přetahovací...

keeny jsem tlačil celou dobu, ale poslední dobou mi opravdu moc nevydrží :((

Odkaz ke komentáři

18 hours ago, moco said:

Vypadají hodně dobře

Jsou super, mám co zkoušet ;) Tu protiskluz patu mají opravdu vychytanou, na noze drží jak přibytý, no uvidíme ještě co výdrží,  je na nich halda fíčurin, plastů a dalších blbostí....většinou ale La Sportiva držela tak snad. 

DSC_0526.JPG

DSC_0528.JPG

Odkaz ke komentáři

@moco právě tuhle patu nechci - Koukal jsem na ně (a nejenom tyhle) ale tenhle styl paty pro mě prostě není - mě keeny vyhovují tvarově, materiálově, ale v naší rodině už vydrží v průměru rok a ani to některé ne - jde mi o kvalitu (dříve vydržely při stejném, případně menším zatížení násobně déle )

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...