Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovoluji si založit toto hodnotící téma, protože s Danem jsme spáchali jeden nehodinkový obchod, k mé naprosté spokojenosti. Přeposlal mi zásilku ze zahraničí, ze společné objednávky, naprosto nezištně, aniž bych mu posílal peníze dopředu. Teprve až mi přišla zásilka domů, tak poslal číslo účtu. Takže za mě naprostá spokojenost a gentlemanské jednání, možné snad jedině na zde Chronomagu.

Ještě jednou děkuji. 

• po měsících...
Odesláno

Potvrzuji perfektní zkušenosti. Obchod nehodinkového charakteru, ale v pátek poptávka a v sobotu zvonil pošťák :-) Trasa Liberec - Brno. Vynikající jednání a totální spokojenost. Děkuji 

• po měsících...
Odesláno

Obchod nehodinkového charakteru, leč vše rychlé, jasné, stručné, osobně doručil až k mým rukám...1A - rozhodně doporučuji.

Díky Dane!

• po měsících...
Odesláno

Jeden další nehodinkový obchod. Byl jsem v roli kupujícího a vše v naprostém pořádku. Ještě jednou děkuji a Dana jako partnera pro obchod jednoznačně doporučuji. 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Borec a vsechna cest!

Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.

Vse v absolutnim stavu.

Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pridavam dalsi perfektni hodnoceni.

Budu se opakovat, ale naprosta spokojenost (2x stejny super obchod).

Borec a vsechna cest!

Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.

Vse v absolutnim stavu.

Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

Dekuju a vsem urcite doporucuji!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Udělali jsme spolu jeden nehodinkovy obchod. Vše proběhlo hladce podle domluvy, nemám co bych vytknul a těším se na další obchodování.

DOPORUČUJI

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Díky za obchod. Malý zádrhel, za který prodávající nemohl, ale udělal vše pro to, aby nedorozumění co nejdříve napravil a vše dopadlo na jedničku. Známe se delší dobu a určitě patří pravé chronogentlemany.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nehodinkový obchod s Danem. Vše v absolutním pořádku. Díky a mé plné doporučení. Kdykoliv rád znovu.

• po měsících...
Odesláno

S Danem první obchod, kdybych já nezkazil první domluvenej termín, bylo by to bez chyby. Díky a ještě 1x se omlouvám, bonus při další návštěvě Prahy platí.

• po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Další obchod s Danem, alles gute, jako vždycky. Díky především za rychlou reakci a vstřícnost k mému časovému presu, vše klaplo bezvadně. Díky!

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...