Wanderer Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Dovoluji si založit toto hodnotící téma, protože s Danem jsme spáchali jeden nehodinkový obchod, k mé naprosté spokojenosti. Přeposlal mi zásilku ze zahraničí, ze společné objednávky, naprosto nezištně, aniž bych mu posílal peníze dopředu. Teprve až mi přišla zásilka domů, tak poslal číslo účtu. Takže za mě naprostá spokojenost a gentlemanské jednání, možné snad jedině na zde Chronomagu.Ještě jednou děkuji.
exBURN Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Potvrzuji perfektní zkušenosti. Obchod nehodinkového charakteru, ale v pátek poptávka a v sobotu zvonil pošťák :-) Trasa Liberec - Brno. Vynikající jednání a totální spokojenost. Děkuji
Martyp Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Obchod nehodinkového charakteru, leč vše rychlé, jasné, stručné, osobně doručil až k mým rukám...1A - rozhodně doporučuji. Díky Dane!
Sborez Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2016 Jeden další nehodinkový obchod. Byl jsem v roli kupujícího a vše v naprostém pořádku. Ještě jednou děkuji a Dana jako partnera pro obchod jednoznačně doporučuji.
mrazik Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2016 I já připojuji slova chvály. Bral jsem od Dana telefon a vše proběhlo, tak jak slíbil. Moc děkuju.
Koza_c Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
Koza_c Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Pridavam dalsi perfektni hodnoceni.Budu se opakovat, ale naprosta spokojenost (2x stejny super obchod).Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji!
moco Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Udělali jsme spolu jeden nehodinkovy obchod. Vše proběhlo hladce podle domluvy, nemám co bych vytknul a těším se na další obchodování.DOPORUČUJI
spiderer Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Super jednani, domluva i pokec. Diky a kdykoliv zas
John_Lenon Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Odesláno 22. května 2017 Nehodinkový obchod, za mě 11 z 10. Děkuji za obchod Dane. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk
tomas23 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 S Danen skvěla komunikace a rychlý obchod. Doporučuji
dawe009 Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Díky za obchod. Malý zádrhel, za který prodávající nemohl, ale udělal vše pro to, aby nedorozumění co nejdříve napravil a vše dopadlo na jedničku. Známe se delší dobu a určitě patří pravé chronogentlemany.
Frostie Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Nehodinkový obchod s Danem. Vše v absolutním pořádku. Díky a mé plné doporučení. Kdykoliv rád znovu.
kuncák7 Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 S Danem první obchod, kdybych já nezkazil první domluvenej termín, bylo by to bez chyby. Díky a ještě 1x se omlouvám, bonus při další návštěvě Prahy platí.
Porsche_911 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Odesláno 1. září 2018 Dobrá práce, super dohoda i přístup. Doporučuje 6 z 5 obchodníků
dawe009 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Další obchod s Danem, alles gute, jako vždycky. Díky především za rychlou reakci a vstřícnost k mému časovému presu, vše klaplo bezvadně. Díky!
Rodeo65 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Odesláno 14. října 2018 Mám od Dana tarif a i přes problémy ze strany mého operátora jeho chování naprosto skvělé. Doporučuju!
Mareka01 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Děkuji (za nehodinkový), ale velmi přátelský a ultrarychlý obchod.
Rudykopalsson Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2019 Naprosto bezproblémový obchod. Dan ode mě kupoval hodinky, rychlá komunikace, co řekl to platilo. S klidným srdcem můžu doporučit. Díky a kdykoliv znovu.
xcmaniax Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Odesláno 11. října 2019 Super nehodinkovy obchod. Rychly, z Danovi strany operativni. Dekuji a treba zase priste.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se