Chosef76 Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Na pilotkách miluju jejich jednoduchost, přehlednost....a IWC to má dotažené k dokonalosti. Dnes i dokonalá datumovka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Na pilotkách miluju jejich jednoduchost, přehlednost....a IWC to má dotažené k dokonalosti. Dnes i dokonalá datumovka. Tomu rozumím, je to silně návykový. U mě bohužel až tak, že všechny jiný hodinky poměřuju tímhle měřítkem a mnoho z nich pak logicky nemůže obstát. Čímž chci poněkud neobratně říct, že spousta, ba většina, jinejch hodinek mi přijde nepřehlednejch a zejména špatně čitelnejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tomu rozumím, je to silně návykový. U mě bohužel až tak, že všechny jiný hodinky poměřuju tímhle měřítkem a mnoho z nich pak logicky nemůže obstát. Čímž chci poněkud neobratně říct, že spousta, ba většina, jinejch hodinek mi přijde nepřehlednejch a zejména špatně čitelnejch.Rozumím. Naučil jsem se neporovnávat. Jak chceš třeba porovnávat moony s hodinkama ve stejný cenový...mám je jako samostatnou "kategorii". I přes jejich některé nedostatky jsou to jedinečné hodinky. Pilotky vynikají přehledností, zase je nenosím do vody....Rolexy jsou prý masovka a nuda, ale když je nasadím, mám z nich vždycky obrovskou radost a baví mě detaily, které u jiných hodinek nejsou. Jak s autama....jak s ženskýma.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 chvalim volbu remenu - hirsch performance:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 chvalim volbu remenu - hirsch performance:-))Děkuji. Performance řada je skvělá...mám James a Robby. Neskutečně pohodlné a ten drážkovaný kaučuk na spodní straně je super vychytávka. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Naprosty souhlas. Idealni taky na leto. Jenom bych dodal, ze mne teda moje Marky XVI ten remen dost drhly (mely mezi stezejkama takovou ostrou hranku pouzdra). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Jirko, stačí příště použít o 1 mm větší stěžejku a lehce ji prohnout (třeba mezi dvěma lžičkama) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Ahoj Viktore, presne to jsem udelal. Lehce prohle stezejky. A stejne tak na explorerech:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Naprosty souhlas. Idealni taky na leto. Jenom bych dodal, ze mne teda moje Marky XVI ten remen dost drhly (mely mezi stezejkama takovou ostrou hranku pouzdra).Hm, divný....na mých Markách žádná drhnoucí hranka není. Stěžejky jsem vždycky ohýbal jen na kožené NATO strapy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2019 Potřeboval jsem tady na fóru přibližně 8 let, abych si v hlavě ujasnil, jaké hodinky chci nosit. Po množství nákupů a následných prodejů, se vykrystalizovala tato dvojice. Přiznávám tedy, že s příchodem léta mě láká ji ještě doplnit o nějaký veselejší, hravý kousek..... Musím někde vyzkoušet nové Bondovky, třeba mě chytnou za srdce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Kdyz das k tomuhle bondovky, tak nebude moc lepsich kombinaci ! Teda pak jeste El Primero, bo bez chronogafu to nemuze byt komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Bondovky by byly do trojice dobrý. Jinak mně se ty nový na fotkách moc nelíbily, v reálu mi to přišlo lepší. Jen ta velikost až je na hraně, vlastně pro mě spíš lehce za hranou. Nicméně super je tahle bílá varianta http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/116205-omega-baselworld-2018/?p=2342046 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Perfektní kombinace. Co to je za řemen prosímtě na těch IWC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 19. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Perfektní kombinace. Co to je za řemen prosímtě na těch IWC? Aligátor od Hirsche. https://www.deal-klenotnictvi.cz/reminek-hirsch-viscount-l-cerny-20-mm-10270759-2-20/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Aligátor od Hirsche. https://www.deal-klenotnictvi.cz/reminek-hirsch-viscount-l-cerny-20-mm-10270759-2-20/Díky, vypadá na nich skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2019 Naprosto skvělý kombo. Já mít Tvou ruku, vzal bych do trojice hnědý 36mm LLD. No ale ty veselý ani hravý nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Ahoj kluci, zdravím z vody. Kdyby někdo měl pocit, že na vodní radovánky jsou potápky bezpodmínečně nutné, tak nejsou. Konec hlášení. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Vždycky jsem měl pro Longines slabost. Dnes mi dorazily a musím přiznat, že jsem z nich nadmíru nadšený. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Gratuluju a uzivej je, paradne Ti doplnujou sestavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 S dovolením se zeptám - má i jiné hodinky kromě pilotek IWC, Rolex na tahu a Longines na kůži? Nebo tyhle troje nosíš, ale máš i další, které sis nechal třeba z nostalgie? Na tohle vlákno jsem narazil úplnou náhodou, ani jsem ho ještě celé nepřečetl, tak se možná ptám blbě, za což se omlouvám, ale dospět k takovéhle snad definitivní minikolekci je skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se