Micey Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 No jo, sekundu.. ale jdou přitom, žejo?
Ondrej71 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 V 16. 5. 2014 v 12:37, Frostie napsal: Jako Wengery ok, ale super termokompenzovaný quartz tam samozřejmě není... jasne, je to jak rikas. Obycnej swiss quartz za 8 litru nebo kolik kdysi staly, ale presnost super quarzum muze smele konkurovat.
Ondrej71 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 V 16. 5. 2014 v 12:37, Micey napsal: No jo, sekundu.. ale jdou přitom, žejo? voe
Frostie Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 V 16. 5. 2014 v 12:39, Ondrej71 napsal: jasne, je to jak rikas. Obycnej swiss quartz za 8 litru nebo kolik kdysi staly, ale presnost super quarzum muze smele konkurovat.to zcela jistě, parádní výsledek
vraby Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Já to mám takhle a na největší rasovinu Mudman.
VintageLover Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 (upraveno) GMT k obleku a vlastně ke všemu.Autavia na projížďky v nějakém starém kabrioletu a jako volnočasovky.Géčka na sjezdy na kole, divokou řeku, horolezectví a jako otloukánky na sport a práci. Ještě mi chybí ty GMT a budu spoko. Edit: Vlastně i to kabrio. Upraveno 16. května 2014 uživatelem VintageLover
Beet Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 V 16. 5. 2014 v 12:36, Ondrej71 napsal: jj, ja jim tak soukrome rikam. Kdyz hodinky udelaj sekundu za rok tak si zaslouzi, no ni? A to jako nemenis v unoru, dubnu, atd. datum? :-)
Toams Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 V 16. 5. 2014 v 13:31, Beet napsal: A to jako nemenis v unoru, dubnu, atd. datum? :-)ved na cas nesaha, len zmeni datum ...
Exiztence Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 (upraveno) V 16. 5. 2014 v 13:11, VintageLover napsal: GMT k obleku a vlastně ke všemu.Autavia na projížďky v nějakém starém kabrioletu a jako volnočasovky.Géčka na sjezdy na kole, divokou řeku, horolezectví a jako otloukánky na sport a práci. Ještě mi chybí ty GMT a budu spoko. Edit: Vlastně i to kabrio. Ty už to máš dobře rozjeté to víme Já bych bral JLC Ultra Thin Reverso 1931 US edition, Pepsiny a ROcka. Co by pak člověk potřeboval... Upraveno 17. května 2014 uživatelem Exiztence
warann Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Tak jsem tak koukal co mám, a v rámci budování nového porfolia, resp. nové svaté trojice, bych asi měl trochu modernizovat. Škoda, že nick Vintage lover je obsazený (ale po pravdě jeho stávající držitel je nepochybně důstojnějším zástupcem této "sekce")
Návštěvník Jagman Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 Pokud bych ze fšeho co mám měl udělat jen troje(bez citu a emocí) tak bych si nechal Monaco, Prim Sport ostatní prodal a koupil Suby problém je že k polovině kolekce mám citovej vztah takže stejně nic neprodám
warann Odesláno 18. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Tak jsem si myslel, že aspoň ohledně oblekovek mám jasno. A ono ho*no. Už mi zase hrabe. Navíc ten rozptyl značí, že výsledek je v nedohlednu.Takže ještě v pátek to byly Stowa Antea. Pak tu někdo začal prudit s Junghans Max Bill, dneska jsem na Chrono24 objevil moc pěkný AT a jako třešnička na dortu se vrátily myšlenky na nákup Laco 1969 Limitierte Edition. Ty se mi asi líbí nejvíc, navíc mají pro mě osobní, dokonce dvojnásobné kouzlo, ale děsí mě velikost. Na druhou stranu mám ruku ani ne 16,5cm, tak by to k obleku třeba šlo?
viki Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Hmmmm. Vzhledem k tomu, že inklinuju filozofií spíše poněkud na východ a místo trojice preferuju dualitu jin/jang, zenovou jednoduchost a tak podobne, tak mám základní dvojici:Oblekovky: IWC Portofino (ocel, bílé)Všechno ostatní: Rlx Sub, no dateObčas, když je nálada, tak nějaký vintage kousek k jeans. A velmi vyjímečně UN.
efreeti Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Já sem dospěl k následující trojici, kterou si dokážu vnitřně obhájit:1)oblekovky/univerzály, které se podle nasazeného řemenu hodí ke každé příležitosti - Sinn 556 2)potápky na léto, k džínám apod. - Seiko SARB0593)otloukánky, na hory, na kolo, k manuální práci, hodinky na kterých mi moc nezáleží - Casio G-shock G-5500 V rámci této sestavy jsem ochotný uvažovat o výměně toho či onoho kusu za lepší/dražší. Už je to víc než půl roku co sem dosáhl touto "svatou trojicí" jakési vnitřní uspokojení. Od té chvíle, díky Bohu, ustal ten pocit bažení a potřeba nových kousků na ruce. V rámci hodinek do 20tis Kč není aktuálně nic co by mě chytlo za srdce a ke stotisícové částce za Rolex sem zatím nedospěl. Díky svému drobnému zápěstí navíc moje možnosti končí u průměru 41mm a lug-to-lug 46mm. Budoucí progres si maluji snad jen takto: Seika -> Suby / Bondovky. Nebo bych musel nabrat tak 4cm na zápěstí, aby se mi otevřel jiný svět hodinek.
warann Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2014 No, tak zatímco jiní "dosáhli touto "svatou trojicí" jakési vnitřní uspokojení .... a ustal ten pocit bažení a potřeba nových kousků na ruce " tak já jsem na tom čím dál hůř, aspoň pokud jde o ty oblekovky. Už neplatí ani to co včera, teda ne 100%, ale teď je to asi takto (nejde ovšem o konečný výčet). Každý kousek se mi líbí, ale na každém mi něco vadí nebo chybí. A večer to bude zase jinak.
efreeti Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 (upraveno) warann: Jaké zásadní rozdíly jsou mezi č.2 a 3? ... to už je skoro pod moji rozlišovací schopnost :-)Moje přítelkyně by řekla, že jsou stejné... Upraveno 19. května 2014 uživatelem efreeti
warann Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2014 (upraveno) V 19. 5. 2014 v 11:16, efreeti napsal: warann: Jaké zásadní rozdíly jsou mezi č.2 a 3? ... to už je skoro pod moji rozlišovací schopnost :-)Moje přítelkyně by řekla, že jsou stejné...No podobné jsou, to uznávám :-). Jinak mrkni zde: http://www.stowa.de/Antea+390+A10,i4.htm a https://shop.laco.de/de/Laco-Classic2.html Stowa mi přijde trochu elegantnější. Edit: ty Omegy jsou cenově samozřejmě někde jine, takže tam bych koukal po použitém zboží. Upraveno 19. května 2014 uživatelem warann
Smazany profil 001 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Trojice kterou mam - Hamilton Jazzmaster auto chrono jako casual, Longines hydroconquest k zabkam, do vody a tak + oblekovky ktery nemam a zatim nevyuziji. Kam bych se chtel casem dostat - chrona asi Tag Heuer Carrera, potapky Breitling SOH 42, oblekovky pokud budou potreba tak treba Junghans Meister Agenda
warann Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Jak jsem pravil, dnes je vše je zase jinak. Opět návrat k AT. Sice to nejsou klasické oblekovky, ale v tomle provedení tak mohou celkem obstojně posloužit. Jen si nejsem tou cenou: http://www.chrono24.cz/omega/seamaster-aqua-terra--id2786645.htm?caseDiameter=41&caseDiameter=40&caseDiameter=39&caseDiameter=38&caseDiametermore=1&dosearch=true&manufacturerIds=187&maxAgeInDays=0&movementTypes=2&movementTypes=1&picnum=0&priceFrom=25000&query=omega&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fomega%2Findex-13.htm&watchTypes=U
Lu2cz Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 V 20. 5. 2014 v 11:57, warann napsal: Jak jsem pravil, dnes je vše je zase jinak. Opět návrat k AT. Sice to nejsou klasické oblekovky, ale v tomle provedení tak mohou celkem obstojně posloužit. 2786645gross.jpg Jen si nejsem tou cenou: http://www.chrono24.cz/omega/seamaster-aqua-terra--id2786645.htm?caseDiameter=41&caseDiameter=40&caseDiameter=39&caseDiameter=38&caseDiametermore=1&dosearch=true&manufacturerIds=187&maxAgeInDays=0&movementTypes=2&movementTypes=1&picnum=0&priceFrom=25000&query=omega&resultview=list&searchexplain=false&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fomega%2Findex-13.htm&watchTypes=U Na hodinkách moc nemusím zlatou, takže když už (když ne STOWy) tak č. 4, ale zase moc nemusím římské číslice... ty Laca č. 1 se mi moc nepáčí, a zejména oproti č. 2 nemají modřené ručky, což mám zase naopak rád u tohoto typu hodinek... ale nosit je budeš ty, takže Tvoje volba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se