Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tři rusky hovořící muži přepadli krátce po poledni klenotnictví v Pařížské ulici v Praze. Podle policie ukradli hodinky v hodnotě několika milionů korun. Prodavače při přepadení spoutali a utekli.

Zloději kradli v klenotnictví Audemars Piguet v Pařížské ulici.

Odesláno

Kdyz se v ty Parizsky nepoucej, tak se nemuzou divit. Jak je to dlouho/nedavno, kdy hned "za rohem" rusky mluvici smejd vykradl Butik Omega? ... jednoho prodavace neni problem uklidit. Proste stejny scenar.

Odesláno

Pánové, některé z výše uvedených rádobyvtipných příspěvků patří snad na idnes apod., nikoli na hodinkářské fórum. :frusty:

- Nicméně, z prodejny se hlásí, že jsou všichni živí (nepíšou, že i zdraví, tak snad jen z nedostatečné znalosti české idiomatiky). Snad se jim opravdu nic vážného nestalo fyzicky, i když psychickému zranění se v takové situaci asi vyhnout nejde...

Faktem je, že Bakalova firemní politika "otevřených dveří" občas podobné důsledky vyvolá, většina podobných obchodů se provozuje alespoň se zavřenými dveřmi na zvonek, když už ne s ochrankou.

Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 14:38, sery.vlk napsal:

Pánové, některé z výše uvedených rádobyvtipných příspěvků patří snad na idnes apod., nikoli na hodinkářské fórum. :frusty:

Ježiš marja, podobný moralizování se tu rozpoutalo nedávno s Ivetkou. Nemyslim že by někdo přál něco špatného tomu prodavači, ale zdravej černej humor nikomu neubližuje.

Odesláno (upraveno)
  V 19. 5. 2014 v 12:24, libor2002 napsal:

Kdyz se v ty Parizsky nepoucej, tak se nemuzou divit. Jak je to dlouho/nedavno, kdy hned "za rohem" rusky mluvici smejd vykradl Butik Omega? ... jednoho prodavace neni problem uklidit. Proste stejny scenar.

O tom, že by se něco takového stalo, nevím. Neplánuješ něco?

V butiku AP bylo vždy víc personálu, než v GP na Staromáku. Nevím kam se v tu dobu poděl/a druhý/á.

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 14:38, sery.vlk napsal:

- Nicméně, z prodejny se hlásí, že jsou všichni živí (nepíšou, že i zdraví, tak snad jen z nedostatečné znalosti české idiomatiky). Snad se jim opravdu nic vážného nestalo fyzicky, i když psychickému zranění se v takové situaci asi vyhnout nejde...

Faktem je, že Bakalova firemní politika "otevřených dveří" občas podobné důsledky vyvolá, většina podobných obchodů se provozuje alespoň se zavřenými dveřmi na zvonek, když už ne s ochrankou.

Tak tak. U Bechyněho ve Štěpánské taky stojí ochranka a pouští lidi dovnitř i ven. Ti už moc dobře vědí, proč.

Odesláno (upraveno)
  V 19. 5. 2014 v 15:02, Jakubisko napsal:

V butiku AP bylo vždy víc personálu, než v GP na Staromáku. Nevím kam se v tu dobu poděl/a druhý/á.

Pochopil jsem, že to bylo v době oběda, takže asi na gáblíku. 

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 15:02, Jakubisko napsal:

Byl jsem u tam dvakrát a vždy tam byl jen jeden týpek, vždy mě to překvapilo že je na to sám.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ciwe aby rusáci nepřepadli někdy Prim! Ale tam je asi lidí dost, tak se bojej.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 15:06, siwi napsal:

Tak tak. U Bechyněho ve Štěpánské taky stojí ochranka a pouští lidi dovnitř i ven. Ti už moc dobře vědí, proč.

u bechyneho je ta ochranka az od toho posledniho incidentu...

Odesláno (upraveno)
  V 19. 5. 2014 v 15:11, Exiztence napsal:

Byl jsem u tam dvakrát a vždy tam byl jen jeden týpek, vždy mě to překvapilo že je na to sám.

Vacsinou je tam len Kirill, obcas s nim este nejaka holcina, ale vpodstate ziadna "aktivna" ochrana na to, co tam maju po regaloch ...

V 19. 5. 2014 v 15:26, IzTaPa napsal:

myslim, ze po dnesku uz bude aj v AP ... alebo zmensia sortiment k nahladu

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 15:26, IzTaPa napsal:

No vidíš, ani jsem nevěděl, že těch incidentů tam bylo víc. Já měl na mysli jen ten jeden někdy v zimě.

Odesláno (upraveno)
  V 19. 5. 2014 v 15:24, Zmizík napsal:

Ciwe aby rusáci nepřepadli někdy Prim! Ale tam je asi lidí dost, tak se bojej.

uplně to vidím:

Prodavač Prim: a kakoj u vas kaliber

LuPič: u nas kaliber 9

Prodavač Prim: u nas kalibrov 98, 95, 94, 93, 77 i 73

a už by mazali ;)

ale zažít bych to nechtěl, na mě jednou vytáhl cigoš kudlu a nebylo to nic moc...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno
  V 19. 5. 2014 v 14:46, the MJ napsal:

Ježiš marja, podobný moralizování se tu rozpoutalo nedávno s Ivetkou. Nemyslim že by někdo přál něco špatného tomu prodavači, ale zdravej černej humor nikomu neubližuje.

Ty musíš být hrozně veselej člověk :lol2:

Odesláno

:lol2:

Teda politicky korektní to není, ale :clap:

V 19. 5. 2014 v 15:34, Ondoni napsal:

uplně to vidím:

a už by mazali ;)

ale zažít bych to nechtěl, na mě jednou vytáhl cigoš kudlu a nebylo to nic moc...

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)
  V 19. 5. 2014 v 15:34, Ondoni napsal:

uplně to vidím:

a už by mazali ;)

Anebo:

Prodavač Prim: Chóčete sebráť nějaký časý?

Lupič: Gěle ani né.

Prodavač: Dosvidánija.

Upraveno uživatelem Zmizík

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...