Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pardon, já jsem se přehlídnul a až teď jsem si toho všimnul. Moje Steiny a bývalé Navi měl jen 30m a to bych fakt do vody nedal :), asi jsem moooc :D .

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rolex - jak jednou o svých hodinkách zapochybuješ, jsou mrtvý. Stejně bys ten rolex pořídil. A tyhle jsou kouzelný

S první větou absolutně souhlasím.

S druhou a třetí ne. Ty Rolády jsou na dnešní dobu trapně malé. Bude to vypadat, jako by sis půjčil hodinky od manželky. Ty IWC nemají vzhledově chybu. Bohužel platí Romanova první věta. Takže změna za Rolády klidně, ale za jiné. Milgy, Exp II, nové GMT. Tyhle Rolády by šly z domu po pár dnech snahy přesvědčit sám sebe, že dámské hodinky jsou vlastně cool. Nejsou.

Odesláno

Sphinxx... Na Steinhart a Breitling nemůžeš uplatnit tabulku IWC. U IWC je to jak na obrázku. A ještě třeba u JLC, na osmidenních Reversech jsem měl 30m a výslovně bylo napsáno, že plavání OK.

Locque, tak finanční argumenty jsou taky argumenty. Jestli to dává smysl, tak to vyměň i kdybys ty rolby nechtěl nafurt.

Odesláno

S první větou absolutně souhlasím.S druhou a třetí ne. Ty Rolády jsou na dnešní dobu trapně malé. Bude to vypadat, jako by sis půjčil hodinky od manželky. Ty IWC nemají vzhledově chybu. Bohužel platí Romanova první věta. Takže změna za Rolády klidně, ale za jiné. Milgy, Exp II, nové GMT. Tyhle Rolády by šly z domu po pár dnech snahy přesvědčit sám sebe, že dámské hodinky jsou vlastně cool. Nejsou.

No já nevím, chvíli jsem je měl na ruce i já a....... a vypadal jsem vlastně jako vůl. Ale já mám tlustou pazouru. Na nějaké tyčce okolo 17 cenťáků budou imho úplně v pořádku

Odesláno

já bych určitě zůstal u IWC ? když si člověk pozorně přečte Tvoje pro a proti, tak tam objeví jasnou odpověď  :) ...

+ oproti RLX mi IWC subjektivně přijde jako vyzrálejší volba.

+ nejhezčí cifr, se kterým jsem měl tu čest.

ale nakonec, navzdory veškeré logice, možná koupíš ROLEX a nebudeš litovat  ;) ?

IWC bych ale pro jistotu prodal někomu, kdo Ti je v případě, že to nebude fungovat, obratem vrátí   :) ...

Odesláno

Sphinxx... Na Steinhart a Breitling nemůžeš uplatnit tabulku IWC. U IWC je to jak na obrázku. A ještě třeba u JLC, na osmidenních Reversech jsem měl 30m a výslovně bylo napsáno, že plavání OK.

Jojo, právě proto jsem to doplnil. Všimnul jsem si toho až po tom, co sem Roman postnul tu tabulku :) .

Odesláno

NERO napsal úplně přesně, co jsem chtěl napsat já po přečtení Tvého dotazu.

MI máš u obojího, WR nijak nevyžaduješ a další dva plusy u Rolexu jsou prostě jen to, že jsou to Rolex - a pokud sám cítíš IWC jako vyzrálejší volbu a připadají Ti hezčí, ani nepotřebuješ názor jiných než svůj, abys měl jasno.

ale já vím, roupy jsou roupy. :)

Odesláno

S řemenem problém není, tenhle ještě voní od Ondry novotou a i ty horka přežil bez újmy. Co mi spíš vadí je, že je na kůži nemůžu vzít do vody. Tah na pilotky na e-bay je za strašnejch USD 2.000,-

Nějaká solidní guma by nešla?

Návštěvník Alda
Odesláno

Rolex. Inhouse, oyster, tah, twinlock, 904L, rucky bile zlato? Pro me jasna volba, zadne tezke rozhodovani.

Odesláno

Guma by byla fajn, ale na pilotkách si jí představit neumím. Možná alternativa ve formě Nextu nebo Bassu...? Napad mě i mesh...

Otázka zní: pustit do světa skvělý IWC proto, že můžu za super peníz šahnout na Rolex...? Neni to náhodou stejná blbost jako když si důchodce jde koupit nějakou píčovinu ne proto, že jí potřebuje, ale že je zrovna ve slevě? Na druhou stranu tyhle DJ jsou fakt hezký, opticky větší, jubilée jim sluší... 

Odesláno

Rolex. Inhouse, oyster, tah, twinlock, 904L, rucky bile zlato? Pro me jasna volba, zadne tezke rozhodovani.

řiď se srdcem ... osobitostí a v neposlední řadě fotogeničností IWC ? nepodléhej nevalnému inhousu a použitým drahým kovům  :) ..

Odesláno

a taky mám pocit, že vzhledem k tomu, že Spitfire tady často vídám nafocené na Tvém zápěstí, měl jsem za to, že je máš nadmíru rád a o jejich expedici těžko uvažuješ - celkem mne toto vlákno i překvapilo.

Odesláno

Změna je život :cheers:  V tvém výběru bych asi radši zůstal u IWC, ale proti gustu, však to znáš...Já šetřím, šetřím, jelikož oboje si nemůžu dovolit, ale jakmile bude dostatek střeliva, tak mý Aquatimery jdou do světa a zkusím Submariner v keramice :clap: A je tedy pravda, že hodně lidí také říká, že jsem blbej, ale zkusit to prostě musím, možnost vrátit se zpátky je vždy velmi jednoduchá"

Návštěvník Alda
Odesláno

Nero: city stranou, jdu po inhousech, materialech, konstrukci a drahych kovek :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...