Liqid Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Gratulace, tyhle základní Háčka jsou super. Jen ten vnitřní kruh číslíček mě tam ruší.
habadej Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Měl jsem je, byly to asi moje třetí hodinky na fóru. Byl jsem na ně pyšnej :-). Každopádně gratuluju!
Povidláček Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 (upraveno) Jsou skvělý! Gratulace! Mohu se zeptat kde jsi nakupoval? A ještě teda na obvod zápěstí Děkuji Upraveno 23. června 2014 uživatelem Povidláček
filo-boxer Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Pekne jsou, at ti delaji radost. Tyhle jednoduche, obycejne (pozitivne mysleno) hodinky, to je presne muj styl. Na nic si nehrajou, zadne hogo fogo a vyborne ti sedi na zapesti!
Ivanhoe34 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Mne sa tiez tento styl paci a asi by som len zopakoval filove slova.Prajem ti aby ti dlho robili radost!
misoo Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Vyborne su a sedia ti dokonale! Uzivaj dlho a dobre!
kdojinej Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Díky chlapi! Nějak jsem se poslední dobou přeseikoval, a po těchhle kráskách jsem pokukoval už dlouho. Military styl, pohodlné, univerzální (akorát přemýšlím jestli bych s nimi vlezl do vody - mají mít WR100 ale v člověku to hlodá). Moje 43. hodinky na fóru.Jinak kupoval jsem u Stuchlíka a zápěstí mám 18-19, ta první fotka zkresluje.
Povidláček Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Ok díky za odpověď. Já si právě říkal, že vypadají menší než 42. Jinak díky za tip, plánuji také po prázdninách Hamiltony a přemýšlel jsem právě kde je vzít. Tvá odpověď a tuny pozitivních ohlasů zde mne v podstatě jen utvrdily v tom, že zvolím právě tohoto prodejce. Jinak ještě jednou.... jsou fakt parádní a můžu na nich oči nechat. Taky můj šálek...
kdojinej Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Rozmýšlel jsem creationwatches nebo ihodinarstvi ale chtěl jsem je rychle a s jistotou, tak jsem si raděj trochu připlatil.
Ondrej71 Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Gratuluju, dobrej vyber. Tyhle Hamiltony se mi moc líbí, a WR100 bych se nebál
kdojinej Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Díky Ondro. WR100 by mělo bejt v poho, ale mám holt zatím nějakej blok, vzít je do moře pod vodu... Asi to bude tím že nemaj šroubovací korunku.
Quido Morava Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Gratuluju!Jsou to super neutralni universalky s vojenskym nadechem, o kterych jsem mnohokrat vazne uvazoval, ale nemuzu rozchodit tu oskocenou 15ku u okynka pro datum, nebyt toho, jsou dokonale... presne jak pise filo-boxer uzivej a raduj se, tesim se na dalsi fotky
kdojinej Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Díkes! Rozmýšlel jsem i tvoje milované Xwindy, vzpoměl jsem si jak jsem tu četl od tebe něco jako "Kdo neměl Xwindy, neni chlap!" ale nakonec volba padla na tyto...
Kluk jako buk Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Perfektní, taky na ně často koukám, gratuluju.
Daemonultimate Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Parádní háčka,žádný blbosti a univerzální design.Jenom to jejich pořadí už je na zváženou ,pěkná hromada hodinek.
minotaurus Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Parada, mam ich tiez len v mensom vydani a maximalna spokojnost.Po 9 mesiacoch mi idu velmi presne 0-2s/den (neboli regulovane u hodinara), zalezi od pohybu a odkladacej polohy:-pri odlozeni cifernikom dole idu do minusu-pri odlozeni 9 dole-mierne do plusu,takze si ich takto regulujem, cas som nenastavoval od prechodu na letny cas.Ma niekto podobnu skusenost?
kdojinej Odesláno 31. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2014 Pár nových fotek. Přes léto na NATO, na podzim na buvolovi...
quest987 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 jsou super, na tahu jsou skvělé universaly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se