Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky chlapi! Nějak jsem se poslední dobou přeseikoval, a po těchhle kráskách jsem pokukoval už dlouho. Military styl, pohodlné, univerzální (akorát přemýšlím jestli bych s nimi vlezl do vody - mají mít WR100 ale v člověku to hlodá). Moje 43. hodinky na fóru.

Jinak kupoval jsem u Stuchlíka a zápěstí mám 18-19, ta první fotka zkresluje.

Odesláno

Ok díky za odpověď. Já si právě říkal, že vypadají menší než 42. Jinak díky za tip, plánuji také po prázdninách Hamiltony a přemýšlel jsem právě kde je vzít. Tvá odpověď a tuny pozitivních ohlasů zde mne v podstatě jen utvrdily v tom, že zvolím právě tohoto prodejce. Jinak ještě jednou.... jsou fakt parádní a můžu na nich oči nechat. Taky můj šálek...

Odesláno

Gratuluju!

Jsou to super neutralni universalky s vojenskym nadechem, o kterych jsem mnohokrat vazne uvazoval, ale nemuzu rozchodit tu oskocenou 15ku u okynka pro datum, nebyt toho, jsou dokonale... presne jak pise filo-boxer

uzivej a raduj se, tesim se na dalsi fotky

Odesláno

Díkes! Rozmýšlel jsem i tvoje milované Xwindy, vzpoměl jsem si jak jsem tu četl od tebe něco jako "Kdo neměl Xwindy, neni chlap!" :) ale nakonec volba padla na tyto... :)

Odesláno

Parada, mam ich tiez len v mensom vydani a maximalna spokojnost.

Po 9 mesiacoch mi idu velmi presne 0-2s/den (neboli regulovane u hodinara), zalezi od pohybu a odkladacej polohy:

-pri odlozeni cifernikom dole idu do minusu

-pri odlozeni 9 dole-mierne do plusu,

takze si ich takto regulujem, cas som nenastavoval od prechodu na letny cas.

Ma niekto podobnu skusenost?

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...