tombed Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 To dělá ten automatickej filtr citlivej na konkrétní témata. Sis tam chtěl dát hezky graficky vyvedený "8x", že? Tak to smůla! no tak tobě ještě někdy něco řeknu Váš avatar nesmí být větší než 90 pixelů na 90 pixelů. Nahrané avatary z vašeho počítače musí být menší než 50 KB. Následující typy souborů jsou povolené: gif,jpg,jpeg,png dodrzujes? zkus po zmene avataru f5 jj, dodržuju, už je to dobrý, změna má ale celkem výraznou prodlevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník slava Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 no tak tobě ještě někdy něco řeknu jj, dodržuju, už je to dobrý, změna má ale celkem výraznou prodlevu mi to ted zmenit slo fpohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Je směšné, jak se k některým zoufalým příspěvkům objevují plusové body u hodnocení a u některých, naopak, velmi rozumných mínusové ... Vyzývám všechny, aby žádné příspěvky nehodnotili, ty moje už vůbec ne, protože to je stejně blamáž ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Je směšné, jak se k některým zoufalým příspěvkům objevují plusové body u hodnocení a u některých, naopak, velmi rozumných mínusové ... Vyzývám všechny, aby žádné příspěvky nehodnotili, ty moje už vůbec ne, protože to je stejně blamáž ... Dal jsem Ti "MÍNUS". Jen tak.. jestli to funguje A ono jo! Na sever ... a na jih ... a na sever ... a na jih ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Je směšné, jak se k některým zoufalým příspěvkům objevují plusové body u hodnocení a u některých, naopak, velmi rozumných mínusové ... Vyzývám všechny, aby žádné příspěvky nehodnotili, ty moje už vůbec ne, protože to je stejně blamáž ... Jojo, nekteri jsou tady primo studnice moudrousti podle hodnoceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Vlákno "Představení nových členů Chronomagu":Nechci v tomto vyhrazeném vlákně dělat binec, tak reaguji tady: nestálo by za to vlákno pro nováčky připíchnout, aby nezmizelo beznadějně dole? Většina nováčků by ho IMHO takhle vůbec nenašla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2010 Vlákno "Představení nových členů Chronomagu": Nechci v tomto vyhrazeném vlákně dělat binec, tak reaguji tady: nestálo by za to vlákno pro nováčky připíchnout, aby nezmizelo beznadějně dole? Většina nováčků by ho IMHO takhle vůbec nenašla. Nejsem si jist, ze prave tam budou nove se registrujici clenove smerovat svuj prvni post, ale pripichnul jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2010 Nejsem si jist, ze prave tam budou nove se registrujici clenove smerovat svuj prvni post, ale pripichnul jsem to. Nejspíš opravdu ne, první post bývá většinou účelový - něco mě zajímá, tak se na to zeptám (mluvím samozřejmě o normálních lidech, ne o spambotech, profesionálních prudičích a jiné havěti). A ti, kdo vytrvají, se možná potom začnou rozkoukávat, najdou představovací vlákno a něco smysluplného do něj napíšou. Kdyby nebylo připíchnuté, nejspíš je vůbec nenajdou. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Mám 2 dotazy (nechci zakládat nové téma, tak píšu sem): 1) Jak zamknu vlákno? Ve starém fóru byla možnost moderace a vlastní vlákno šlo zamknout, tady marně hledám... 2) Nadpis uživatele - ten "plk", co je pod avatarem. Vím, že se to řešilo ještě ve staré verzi, ale nenašel jsem to vlákno. Matně si pamatuju, že to je od nějakého počtu příspěvků nebo tak něco, už nevim... Pls o info thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 Mám 2 dotazy (nechci zakládat nové téma, tak píšu sem): 1) Jak zamknu vlákno? Ve starém fóru byla možnost moderace a vlastní vlákno šlo zamknout, tady marně hledám... 2) Nadpis uživatele - ten "plk", co je pod avatarem. Vím, že se to řešilo ještě ve staré verzi, ale nenašel jsem to vlákno. Matně si pamatuju, že to je od nějakého počtu příspěvků nebo tak něco, už nevim... Pls o info 1) vpravo dole pod posledním příspěvkem v tématu máš rolovátko "Moderovat téma" 2) je to snad od 500, takže bys to měl mít zpřístupněné. Je to myslím v nastavení -> profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 (upraveno) 1) vpravo dole pod posledním příspěvkem v tématu máš rolovátko "Moderovat téma" 2) je to snad od 500, takže bys to měl mít zpřístupněné. Je to myslím v nastavení -> profil 1) Nic tam nevidim, buď jsem blbej nebo slepej... Můžeš postnout printscreen? Upraveno 23. června 2010 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 ad.1 Pokud mas zeleny schema tak tam nic nemas - uz se to tu psalo nekolikrat. Je tochyba , zmen si barevne schema a pujde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2010 ad.1 Pokud mas zeleny schema tak tam nic nemas - uz se to tu psalo nekolikrat. Je tochyba , zmen si barevne schema a pujde to. Super, bylo to tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 1. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2010 Dobrý den pane Admine,u článku o kalendářích na hlavní straně jsem se příspěvkem zeptal, kdo je autorem "vygoogleného" článku. Místo odpovědi byl dotaz smazán. Že by začátek nového stylu na Chronomagu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Mam taky jeden dotaz. Ted koukam na titulni stranu a vidim nejakou zmenu statusu (nevim co to je a nikdy jsem to nepouzil) a tam muj obrazek z profilu a u toho napsano - co se vam honi hlavou Co to je??? Upraveno 18. července 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 To Tě "láká",aby sis tam něco napsal. A ono se to pak ostatním zobrazí - to ale hádám,páč jsem ještě necítil potřebu této vymoženosti nějak využít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Kdybych verejne napsal co se mi takhle vecer krome hodinek honi hlavou, mam banana. Nebot ma fantazie pri sledovani americkych herecek v TV jede naplno. A nic slusneho to neni:-) Ale dik za info, jsem klidnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 Kdybych verejne napsal co se mi takhle vecer krome hodinek honi hlavou, mam banana. Nebot ma fantazie pri sledovani americkych herecek v TV jede naplno. A nic slusneho to neni:-) Ale dik za info, jsem klidnejsi. Neboj, nebyl bys sám, co bys psal své choutky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Te buh. Ja na titulku prakticky vubec nelezu, ale tohle kdyz vidi nahodny navstevnik urcite se jeste jednou podiva do radku s adresou jestli se nespletl. Tombedovo glosa je vazne uzasna:-( A to mi nekteri psali, proc jsem jako (driv) prudil se slusnym slovnikem. Nektera slova sem nepatri, ikdyby Fazer mel svuj nejlepsi den nebo Hciq zrovna namaloval Onisana. Tusim ze je to i nekde v pravidlech. Kamile jestli to ctes... vim ze jsi psal, ze posuzujes kontext ve kterem je sprosta mluva pouzita. Ale myslim si, ze to neni dobre. Sam jsi dnes nebo vcera v jinem vlakne psal, ze si "to" smazes pac je to vytrzene z kontextu. Sam vidis, ze ne kazdy vzdy tu spravnou souvislost zna. Me a urcite nejsem sam docela dost vadi slovnik nekterych clenu (bohuzel tech sympatickych) a proc je jim to trpeno? Nechces to s Chronomagem jeste prehodnotit? Upraveno 18. července 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2010 prosím mody o pravu hlášky:.. Omlouvme se, žádný nový obsah nebyl nalezen.Zobrazuje se při nepřítomnosti nových příspěvků hledaných funkcí "zobrazit nové příspěvky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se