Gilius Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Já jsem si říkal, že by aspoň jednou tady mohlo zaznít "jé, sorry, jestli někomu vadim tak se omlouvám, nějak mi to z příspěvků nedošlo. Pokusim se vás moc neštvat, a na srazech dám prostor i jiným diskuzím než na téma Tada" Nebo třeba "Vyližte mi všichni řiť, já jsem Tada, bič boží, kdo je víc?" Prostě něco, né ticho jako vždycky. v tomto máš asi pravdu,ale to nechám na Tadovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Bych chtěl Tádíkovi věnovat písničku, Kibimu radši nic, nechci být terč... http://www.youtube.com/watch?v=JGMJP2JLM3o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Gilius: A má to nějakej smysl? Ať napíšu co napíšu, dostanu k tomu milion minusů a blbejch keců. Slibuju teda, že na srazech dám prostor i něčemu jinému než tvorbě kultu osobnosti a tady na foru se pokusím věnovat se pouze ideologicky nezávadným diskusím, které budou schváleny a posvěceny. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Tak vida, fáze 1. proběhla OK. Nezbývá nám, než se těšit na fázi realizace.Díky aspoň za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Gilius: A má to nějakej smysl? Ať napíšu co napíšu, dostanu k tomu milion minusů a blbejch keců. Tadeáši,a víš,že má Když mi řekne jeden člověk,že jsem blb,neřeším to. Když dva....no..pořád to neřeším. Když ale víc a víc...zamyslím se nad tím,jestli fakt nemají pravdu. A mám-li na to,začnu se sebou něco dělat. Tím na Tebe neútočím,ani nerýpu,chytrej jsi dost,abys věděl a pochopil,o čem mluvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Souhlasím v podstatě se vším, co v předchozích pár příspěvcích napsal Gillius, a za sebe bych chtěl snad jen dodat, že si za locknutím toho vlákna stojím. Jestli někdo mluví o kolektivní vině, musí taky mluvit o kolektivním trestu - a já nevím o žádnejch hromadně rozdávanejch banánech.. Zamknutí vlákna nepovažuju za trest - je to jen obrana fóra před sprostotou, a to nemluvím zrovna o ošklivých slovech. Myslím sprostotu, kterou sem, zpětně viděno, zavlekl až místní podjebávač Hardy, sprostotu, kterou nepřekryje ani pět smajlů za každým slovem nekonečnejch příspěvků ani smajl ostentativně nošenej na ksichtě - sprostotu ducha. Jsem smířenej s tím, že se sem ta stará atmosféra už nevrátí ale budu dělat všechno proto, aby se tady tahle sprostota rozlejzala co nejmíň. PS: Kdyby si někdo myslel, že Hardy je Kibi tak to je velkej omyl - myslím pochopitelně nějakýho úplně cizího a virtuálního Hardyho. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2010 Se divím, že se stále ještě objevují gramatické chyby např. v profilech - o MĚ ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 503 v poslední době opět častá, dnes mnohokrát. Často je největší zátěží pro server vyhledávání, možná by tedy stálo za pokus omezit ho. Myšleno tak, že jeden uživatel může spustit další vyhledávání např. až za 30s po předchozím. Kamile, můžeš to probrat s Chronomagem? Třeba je moje domněnka o náročnosti vyhledávání mylná a omezení by nemělo smysl. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 503 v poslední době opět častá, dnes mnohokrát. U mne taktéž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 503 v poslední době opět častá, dnes mnohokrát. Často je největší zátěží pro server vyhledávání, možná by tedy stálo za pokus omezit ho. Myšleno tak, že jeden uživatel může spustit další vyhledávání např. až za 30s po předchozím. Kamile, můžeš to probrat s Chronomagem? Třeba je moje domněnka o náročnosti vyhledávání mylná a omezení by nemělo smysl. Díky. Jasně. A nebo bysme mohli třeba určit, že všechny nicky od A do M budou moct na fórum v lichý a ten zbytek v sudý dny... Nevím, už tak je hledání na tomhle fóru celkem na pytel a ještě to omezíme. Znám sice fóra, kde je hledání omezeno, ale moc jich není a navíc - my jsme snad kupovali novej server, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Jasně. A nebo bysme mohli třeba určit, že všechny nicky od A do M budou moct na fórum v lichý a ten zbytek v sudý dny... Nevím, už tak je hledání na tomhle fóru celkem na pytel a ještě to omezíme. Znám sice fóra, kde je hledání omezeno, ale moc jich není a navíc - my jsme snad kupovali novej server, ne? No, dost ostrá reakce... Fór s omezením vyhledávání je docela hodně, to za prvé. Že je vyhledávání na pytel nesouvisí se zátěží nebo serverem, tam bude zřejmě problém v indexaci nebo něčem takovém. Jiný problém, trvá dlouho a moc se neřeší. Server se kupoval, ale evidentně něco není v pořádku. Omezení vyhledávání by mohlo pomoct, možná by stačilo omezit ho pro neregistrované uživatele (mimochodem, takhle to má třeba WUS), interval třeba 30s. Jinak interval 10s taky dokáže udělat dost a pokud ti to, Kalife, přijde omezující, tak tedy nevím. 10s je zhruba doba, kdy zjistím, že výsledky jsou na nic a píšu do okénka nový dotaz. Pohoda. Takže já bych byl pro omezení vyhledávání u neregistrovaných uživatelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 ...a navíc - my jsme snad kupovali novej server, ne? No, cekal jsem kdy to nekdo vytahne Mozna si Chronomag koupil za ty miliony nove hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 No, dost ostrá reakce... Fór s omezením vyhledávání je docela hodně, to za prvé. Že je vyhledávání na pytel nesouvisí se zátěží nebo serverem, tam bude zřejmě problém v indexaci nebo něčem takovém. Jiný problém, trvá dlouho a moc se neřeší. Server se kupoval, ale evidentně něco není v pořádku. Omezení vyhledávání by mohlo pomoct, možná by stačilo omezit ho pro neregistrované uživatele (mimochodem, takhle to má třeba WUS), interval třeba 30s. Jinak interval 10s taky dokáže udělat dost a pokud ti to, Kalife, přijde omezující, tak tedy nevím. 10s je zhruba doba, kdy zjistím, že výsledky jsou na nic a píšu do okénka nový dotaz. Pohoda. Takže já bych byl pro omezení vyhledávání u neregistrovaných uživatelů. Ostrá reakce? Ale no tak. Moje reakce je taková, protože nové fórum má spoustu chyb a moje tolerance k dalším je už hodně omezená. Proto reaguju, tak jak reaguju. Nesouhlasím s omezením vyhledávání, protože nemám jistotu, že problém nesouvisí s něčím jiným. Spojení se search je tvoje osobní, zatím nepodložená, fabulace. No, cekal jsem kdy to nekdo vytahne Mozna si Chronomag koupil za ty miliony nove hodinky Cody, patrně jsi můj příspěvek nepochopil, což ti ale zjevně nebrání v dělání nesmyslných závěrů. Měl jsem na mysli spíš to, že jsme koupili nový server a dřív než začneme panikařit s omezováním hledání bylo by možná dobré, prověřit i jiná nastavení a parametry jak fóra, tak železa, na kterým jede. Nejsem si totiž jistej, jestli je to v případě tohoto fóra standardní postup. Rád bych připomenul, že po přechodu na nové fórum je hledání vlastních starších postů a vláken celkem utrpení. Mimo jiné. Když jsem na to upozornil, tak Chronomag odpověděl, že jsme měli právě proto beta verzi fóra testovat...(tady, posty #367 - #367). Tenkrát mě to dost překvapilo, protože zmíněnou funkci opravdu netestoval. Ani mě totiž nenapadlo, že dojde k takové degradaci při přechodu na nové, "modernější a lepší" fórum. Takže já jsem nikde Chronomaga neobvinil, že si koupil místo serveru hodinky. To jsi napsal ty. Jen si nejsem jistej optimalizací fóra. To je všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Ostrá reakce? Ale no tak. Moje reakce je taková, protože nové fórum má spoustu chyb a moje tolerance k dalším je už hodně omezená. Proto reaguju, tak jak reaguju. Nesouhlasím s omezením vyhledávání, protože nemám jistotu, že problém nesouvisí s něčím jiným. Spojení se search je tvoje osobní, zatím nepodložená, fabulace.Přišla mi taková naštvaná Moje tolerance se taky snižuje, pokusil jsem se jenom něco navrhnout. Fabulace to není, je to jedna z možností. Pro fóra je vyhledávání vždy velká zátěž. Nemyslím si, že by na tom IP board byl jinak než phpBB nebo vBulletin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Navíc je tady vyhledávání na , používání "search" na fóru jsem už vzdal, používám Google. Je někde něco špatně nebo je to vlastnost tady toho IP Boardu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 Přišla mi taková naštvaná Moje tolerance se taky snižuje, pokusil jsem se jenom něco navrhnout. Fabulace to není, je to jedna z možností. Pro fóra je vyhledávání vždy velká zátěž. Nemyslím si, že by na tom IP board byl jinak než phpBB nebo vBulletin. Pokud byla naštvaná, tak jenom jako celková reakce na, dle mého, množství minimálně nedotažeností na tomhle fóru. Nikoli na tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2011 Nevíte někdo, kolik stojí server, který kdyby se koupil, tak už bych tady nikdy neviděl pokaděný Service Temporarily Unavailable? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 Dotaz totálního laika...V iPhonu se zobrazuje Chronomag parádně, užívání je jednoduché a přitom přehledné, opravdu luxus.Nyní jsme dostali PDA (Opticon), kde je připojení na net, ale Chronomag se mi tam zobrazuje prachbídně (dle mého se stahuje "klasická" verze pro PC). Lze to "někde nějak přepnout", aby byl Chronomag čitelnější vzhledem k přístroji, ve kterém je načítán? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Ja to vidim uplne na konci stranky dole. Mam tam "View desktop version" a da se to prepnout. Nokia E52 / Opera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli maji i ostatní problém například s odesíláním zpráv, nebo otevíráním témat v dalších oknech? Často se mi stává, že to zatuhává a trvá strašnou dobu, než se něco stane, nebo stránka načtě. Zkoušel sem už i jinej prohlížeč a úplně to samý. Ostatní stránky po internetu mi běží bleskurychle. Díky za info, rád bych věděl, jestli je problém na mojí straně barikády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se