Guest Snow Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Další hodinky ze série, která připomíná slavného pilota a spisovatele Antoine de Saint-Exupéryho. IWC Montre d'Aviateur Chronographe Édition ? The Last Flight ? zdroj - La Cote des Montres
gas Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Jako dobry, ale s takovou frekvenci "limitek" budou za chvilku jak fortis...
Daemonultimate Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Barva je podle kombinézy pana spisovatele.Limitek,které připomínají tuto osobnost je vskutku dost,vznikly v průběhu let ke každému typu pilotních hodinek IWC.A i když jsou všechny v rozdílných modelech v rozdílných komplikacích a velikostech,je to barva,která limitky spojuje.
warann Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Mně se líbí (zejména poslední verze), ale se svou rukou vždycky trpím při zjištění rozměrů: Diam?tre : 46 mm
gougy Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Jako dobry, ale s takovou frekvenci "limitek" budou za chvilku jak fortis...Přesně, IWC jde ve stopách Omegy, jak nemilé
jacob Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Jako dobry, ale s takovou frekvenci "limitek" budou za chvilku jak fortis... Jo, já si vzpomněl na AP a jejich limitky - nebo spíše produkci po slavných osobnostech. Pochopil bych 3x 50 kusů v drahých kovech, ale k tomu 1 700 v titanu trochu kazí dojem.
organic Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 (edited) Exupéry nosil pilotky od IWC? Edited July 9, 2014 by organic
Daemonultimate Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Exupéry nosil pilotky od IWC? http://www.iwc.com/en/about/partnerships/saint-exupery/
organic Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 http://www.iwc.com/en/about/partnerships/saint-exupery/Jo, to jsem četl, takže nějaká nadace spojená s jeho jménem, financovaná IWC. Zajímavý marketing.
Chumpus Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Sekají to jak Seiko barevný modely pro thajský trh, za chvilku bodou mít víc limitek než normálních modelů Zajímavá cesta, na kterou se IWC vydalo. Ale proti gustu...
African Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Myslím, že z těch barevných Seiko moc peněz do nadací neteče .. Já docela dělám rozdíly mezi limitkami, z kterých má profit pouze výrobce a mezi limitkami, z kterých těží různé nadace a peníze jdou na dobrou věc. Takže za mě palec nahoru IWC Sekají to jak Seiko barevný modely pro thajský trh, za chvilku bodou mít víc limitek než normálních modelů Zajímavá cesta, na kterou se IWC vydalo. Ale proti gustu...
instant Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Sekají to jak Seiko barevný modely pro thajský trh, za chvilku bodou mít víc limitek než normálních modelů Zajímavá cesta, na kterou se IWC vydalo. Ale proti gustu... tak to je notoricky známá cesta do ráje.. do Paneráje, kolego. Slovy klasika: co limitka, to hit. inac ale tieto su pekne, nie ze nie.
Guest YPO Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 (edited) Jako dobry, ale s takovou frekvenci "limitek" budou za chvilku jak fortis...to je prej poslední limitka ..... další už nebudou ..... jinak sou dost dobrý (na vobrázku) Edited July 9, 2014 by YPO
Viktor Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
koveras Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Na instagrame som postreho už reálne fotky trojice limitiek. Jediné, čo ma zaseklo je, že titanové mali miesto Ačka nápis chronograph automatic. Tak som zvedavý, s čím príde IWC, až ich postne na svojich stránkach.
Recommended Posts