magnox Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Ja mam Silvii BC PID + mlynek Eureka. Kupovano nove. Kavovar byl sice trikrat ma reklamaci, takze to byla zabava, ale nakonec vse slape, jak ma. Pijem temer vyhradne espresso a kafe je z toho super. Takze myslim, ze chybu neudelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 @magnox vzhledem k tomu, že edice BC je úprava stávající mašiny, by mne zajímalo, co bylo důvodem těch 3 reklamací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Nejdriv obe teplotni cidla ukazovala 180+ stupnu (jejich max asi), takze se nespinalo vubec nahrivani. To bylo hned po rozbaleni. Druha reklamace hned pote byl vadny displej. Tak vymenili elektroniku. A posledni a finalni skoro po roce byl opet displej a kavovar nedrzel tlak. Ale hlavne se zjistilo, ze byla spatne zkalibrovana teplota, takze to nahrivalo o dost vic, nez kavovar ukazoval. Vypadavala mi tepelna pojistka, prskalo espresso , apod. Hral jsem si pak s nastavenim, ale nenapadlo me, ze je to o tolik mimo.. Byl jsem uz docela nastvanej, ale rekl bych, ze to byla proste jen smula. Kazdopadne vsechny reklamace bez problemu uznali a i rychle resili. Od te doby je klid a jsem s kavovarem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Díky za info. Tedy to vypadá na mix mezi instalovaným PIDem a původními díly Silvie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Také díky za info. Mám Silvii a chtěl bych vyměnit za něco s PIDem. Zvažoval jsem jestli nenechat naisntaloval PID dodatečně, ale obávám se právě možných komplikací s elekronikou a s celkovou vyladěností. Raději asi půjdu do nějakého stroje s PIDem z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Myslim, ze nejdulelezitejsi je rozhodnuti, jestli single boiler, heat exchanger nebo dual boiler. Az pak resit dodatecny ficury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowflake Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Ahoj, znáte někdo nějakou dobrou pražírnu v Brně? Začíná mi docházet a nevím kam se obrátit :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Ty BC PID jsou trochu zabugovaný, mně občas vypadne úplně displej a jen svítí podsvícení, občas se nápisy na displeji obrátí o 180° apod. ale je to poměrně hodně vzácné a většinou to udělá po stisknutí některého z tlačítek, prostě bug. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Ahoj, znáte někdo nějakou dobrou pražírnu v Brně? Začíná mi docházet a nevím kam se obrátit .Mě na 95 % nákupů stačí doubleshot.cz a kofio.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 To to dneska začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Zdarec, mohli byste mi, prosím, doporučit, odkud objednat kávu do french pressu? Tohle určitě budete vědět z hlavy a já bych to sáhodlouze hledal a stejně bych se pak na něco doptával...Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Cokoliv čerstvého určeno na filtr (dle aktuální nabídky pražírny), jen to nameleš na velmi hrubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Cokoliv čerstvého určeno na filtr (dle aktuální nabídky pražírny), jen to nameleš na velmi hrubo.A nějaké doporučení odkud je to osvědčené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 např. tady https://www.doubleshot.cz/cs/taxons/filtrovana-kava, můžeš zkusit jejich degustační balení 3x70g dle vlastního výběru, ať zjistíš, co ti chutná.. velký výběr pak na https://www.kofio.cz/kava/filtr/ P. S. Káva na filtr by měla být opravdu hodně čerstvá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Jj, taky beru z doubleshotu, nebo jeste je docela dobra prazirna luhacovice (ale odesilaj pondelky a mozna jeste nejak, dny (je treba se zeptat abys na to necekal), doubleshot vetsinou druhej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronas_k Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Coffespot, mají dobré ceny a káva výborná a z Luhačovic Lázeňská káva, ta je luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Bere nekdo v Holesovicich na filtr? Pokud ano, jakou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Holešovice a coffee spot na filtr fakt ne, to je oboje ta nejsprostší komoditka co se dá jako zelena sehnat….Na filtr mě osobně Mlsnacava, Industra, FiftyBeans, nebo moje Prazirnaignac.cz s podznackou IG coffee roasters…/ všechno to jsou malý loty, cupscore 85 a víc, malý farmáři….Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 (upraveno) @Denjl .. Mám hloupou otázku, jakej je rozdíl mezi malou a velkou farmou, pokud oba mají dobrý kafe. Je třeba větší pravděpodobnost že u velký farmy budou míň kvalitní zrna (automatizovanější proces, větší objem tak na kvalitu víc serou atd.)? Další dotaz, když z Tvé pražírny objednam, jak staré mi přijde kafe, je nějaká garance třeba odeslání do 2-3 dnů od pražení? Pokud ne (chápu že je blbost 4 dny staré kafe vyhazovat), dá se o takovu "garanci" zažádat? Např. někam do poznámky napsat že požaduju čerstvý kafe, ideálně odeslat do 3 dnů po pražení? A za jak dlouho by mi (dle Tvého odhadu) kafe mohlo přijít), jak často pražíte a posíláte? Upraveno 26. srpna 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se