Přejít na obsah

Káva

Doporučené příspěvky

Nejdriv obe teplotni cidla ukazovala 180+ stupnu (jejich max asi), takze se nespinalo vubec nahrivani. To bylo hned po rozbaleni. Druha reklamace hned pote byl vadny displej. Tak vymenili elektroniku. A posledni a finalni skoro po roce byl opet displej a kavovar nedrzel tlak. Ale hlavne se zjistilo, ze byla spatne zkalibrovana teplota, takze to nahrivalo o dost vic, nez kavovar ukazoval. Vypadavala mi tepelna pojistka, prskalo espresso , apod. Hral jsem si pak s nastavenim, ale nenapadlo me, ze je to o tolik mimo.. Byl jsem uz docela nastvanej, ale rekl bych, ze to byla proste jen smula. Kazdopadne vsechny reklamace bez problemu uznali a i rychle resili. Od te doby je klid a jsem s kavovarem spokojenej. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Také díky za info. Mám Silvii a chtěl bych vyměnit za něco s PIDem. Zvažoval jsem jestli nenechat naisntaloval PID dodatečně, ale obávám se právě možných komplikací s elekronikou a s celkovou vyladěností. Raději asi půjdu do nějakého stroje s PIDem z výroby.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Ty BC PID jsou trochu zabugovaný, mně občas vypadne úplně displej a jen svítí podsvícení, občas se nápisy na displeji obrátí o 180° apod. ale je to poměrně hodně vzácné a většinou to udělá po stisknutí některého z tlačítek, prostě bug.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Holešovice a coffee spot na filtr fakt ne, to je oboje ta nejsprostší komoditka co se dá jako zelena sehnat….

Na filtr mě osobně Mlsnacava, Industra, FiftyBeans, nebo moje Prazirnaignac.cz s podznackou IG coffee roasters…/ všechno to jsou malý loty, cupscore 85 a víc, malý farmáři….

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

@Denjl .. Mám hloupou otázku, jakej je rozdíl mezi malou a velkou farmou, pokud oba mají dobrý kafe. Je třeba větší pravděpodobnost že u velký farmy budou míň kvalitní zrna (automatizovanější proces, větší objem tak na kvalitu víc serou atd.)?

Další dotaz, když z Tvé pražírny objednam, jak staré mi přijde kafe, je nějaká garance třeba odeslání do 2-3 dnů od pražení? Pokud ne (chápu že je blbost 4 dny staré kafe vyhazovat), dá se o takovu "garanci" zažádat? Např. někam do poznámky napsat že požaduju čerstvý kafe, ideálně odeslat do 3 dnů po pražení? A za jak dlouho by mi (dle Tvého odhadu) kafe mohlo přijít), jak často pražíte a posíláte?

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...