OndraPod Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 jj, imho je to proste fermentovana kava cibetka je vetsinou jen na obrazku. Ja si pamatuju jak se mi v "Cerstvy kave" snazily vnutit kavu sloni, to samy jako cibetkova, jenom to vykadil slon Pak mi prodali 4 mesice starou espresso smes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 před 10 hodinami, Bert napsal: Já si jako skeptik a kávový praktik pouze dovolím doplnit: kdyby všechny cibetkové kávy, co se na světě za rok prodají, byly opravdu z cibetek, tak musí být na světě cibetek asi desetkrát více, musí být velké jako buvol, a mít furt sračku .... Tak proti tomu souhlasím, ročně je to prý jen asi půl tuny - vše ostatní je tím pádem dílem chemie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Anebo těch slonů, do nich se toho vejde víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Uz ste to z ty opicky nebo co to je nekdo opravdu pil? Je to fakt lepsi? Ja tentokrat filtr odnekud z Nemecka, za me lepsi nez vetsina radoby filtru, ale treba The Barn umi mnohem lepsi. Kazdopadne espresso na miste meli vynikajici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Tak jsem si jeden z těch Mazzeru objednal. Už před strašnou dobou jsem si tu po diskuzi s bertem a ostatními vysnil Rocket appartamento. No jenže pak jedno dítě, druhé dítě, stavba baráku a kavovar stále v nedohlednu. Tak jsem začal aspoň mlynkem. Mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Kavovary sou pro teplouse, pij filtr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 34 minutami, Daredevill napsal: Tak jsem si jeden z těch Mazzeru objednal. Už před strašnou dobou jsem si tu po diskuzi s bertem a ostatními vysnil Rocket appartamento. No jenže pak jedno dítě, druhé dítě, stavba baráku a kavovar stále v nedohlednu. Tak jsem začal aspoň mlynkem. Mám radost. Dobre si spravil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 21 minutami, zceyee napsal: Kavovary sou pro teplouse, pij filtr! Filtr dobrý, ale espresso je espresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 Kafaři - hahaha - nechal jsem na lince pytlik od toho cibetkového a uvařil normální směsku 80% dvou druhů arabiky a 20% robusty na středně hnědé pražení z pražírny Voznice a všichni jen mlaskali, jak je to hned znát ještěže jsem čajař Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 23 hodinami, Daredevill napsal: Tak jsem si jeden z těch Mazzeru objednal. Už před strašnou dobou jsem si tu po diskuzi s bertem a ostatními vysnil Rocket appartamento. No jenže pak jedno dítě, druhé dítě, stavba baráku a kavovar stále v nedohlednu. Tak jsem začal aspoň mlynkem. Mám radost. Že já sem lezu... Na Bazoši jsem našel jeden epesní červenej Mazzer v Brně za 5.000 a když jsem ho viděl naživo, tak jsem taky neodolal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 14. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2020 před 43 minutami, Petr82 napsal: Že já sem lezu... Na Bazoši jsem našel jeden epesní červenej Mazzer v Brně za 5.000 a když jsem ho viděl naživo, tak jsem taky neodolal... Dobre jsi udelal. Ja teď teda ještě musím vyčekat to appartamento. To bude teprve oříšek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Panove, jdu si pro radu, vcera jsem si koupil Gaggiu a ted k tomu potrebuju to nejdulezitejsi - mlynek da se sehnat neco do 3 tisic, aby to bylo pitelne? Nejake tipy? Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Použitý Rancilio Rocky Doserless a předělat na stepless verzi. Nebo něco ručního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Rucni radsi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 S tím ručním bych byl taky opatrnej ,mám Handground a nechtěl bych být na něj odkázaný.... Ke Gaggii mám Ascaso Steel I , mám k němu nějaké výtky ale jinak cajk .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Mrkni se na Aukro : https://aukro.cz/mlynek-na-kavu-6973998737 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Acsaso i-steel s kovovym ulozenim kamenov je za danu cenu fajn. Uzival som ho par rokov, pred 2 dnami som upgradol na Fiorenzato F4E nano (este to ladim), Ascaso pojde na bazos. Ale do 3t to asi nevojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Já Ascaso koupil zánovní v Hraspu . Jsem s ním celkem spokojený , nejvíc mě dráždí to "lepení" namleté kávy na výsypník. Koupil jsem nový , ale ani s ním to není o moc lepší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 (upraveno) S tím lepením - někde sem četl, že stačí dát do kafenásypky ke kafi kapku vody... Edit: ale nevím, zda je to pravda. Upraveno 18. října 2020 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 S tím lepením - někde sem četl, že stačí dát do kafenásypky ke kafi kapku vody... Edit: ale nevím, zda je to pravda.Ta kapka vody (RDT) funguje skvěle proti vzniku statické elektřiny. Ta ale vzniká spíš u větších plochých kamenů. Tady bych ale spíš čekal, že problém bude v hrudkování, proti kterému ta voda moc nepomůže.Odesláno z mého M2003J15SC pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se