Bert Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Chystám se překvapit drahou polovičku a pořídit domů nějaký lepší kávovar. Značka je asi jasná - Delonghi, jen nevím zda má smysl brát něco za 15-20 nebo ty kousky za 8 stačí ? Neeeee :-) Jestli na to máš cca dvacku, tak vezmi tohle: https://www.bunacafe.eu/e-shop/kavovary/zvyhodnene-sety/detail/RSPRRD-rancilio-silvia-pid-rancilio-rocky-doserless a sundej z toho DPH. Rozdíl k nezaplacení. A tý srandy, kolik si užijete s pákou. Minimálně to prověří pevnost Vašeho partnerského vztahu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Neeeee :-) Jestli na to máš cca dvacku, tak vezmi tohle: https://www.bunacafe.eu/e-shop/kavovary/zvyhodnene-sety/detail/RSPRRD-rancilio-silvia-pid-rancilio-rocky-doserless a sundej z toho DPH. Rozdíl k nezaplacení. A tý srandy, kolik si užijete s pákou. Minimálně to prověří pevnost Vašeho partnerského vztahu :-)Berte, nedavno jsem koukal na tohle: https://www.gourmetkava.cz/cs/kavovary-na-espresso/kavovar-mlynek-rancilio-15-kg-kavy-831p Je tam nejaky zasadni rozdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Tak uz asi vim...https://www.kopiluwak.eu/cs/content/23-pid- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Je, jak prase, u Tvé kombinace chybí PID. Tedy, nemůžeš tak pohodlně ladit tlak a teplotu, plus další fičury. Tlak a teplota jsou alfa a omega dobré kávy. Mrkni na tento odkaz: https://www.bunacafe.eu/dokumenty/Manual_FW250_CZ.pdf a přečti si stranu 16. V KAŽDÉM případě se v tomto případě vyplatí do PID dodělávky investovat. EDIT: no vidíš, jak studuješ rychle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 BTW, pár fotek z pokračující renovace BRASILIA BELLE EPOQUE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Ty blaho, pekny... pujde nekam do kavarny? Na doma ho asi nemas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Ja si myslim ze ma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Á, vidím, že Eskymák už prokoukl mé megalomanské sklony :-) Už mám dokonce upravený i kus nábytku, aby se tam holka jedna velká pěkně vyjímala.To víte, 130 cm na výšku potřebuje udělat okolo prostor. Ale ať sem nepostuju jenom velké hračky. Dnes mne (konzervativce) mile překvapila jedna vychytávka. Situace: Melu kafe hodně na jemno, takže trošku zhrudkuje. Tím pádem potřebuji víckrát, a intenzivněji, klepnout do páky, aby se káva v misce lépe srovnala. Protože však mám páku po celou dobu nahřívání mašiny upevněnou v hlavě, výsledkem je, že si popálím ruku. Rešením je tahle blbůstka, která se nazývá distributor, a opravdu dobře to kafe před tampováním srovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Vezmi Juru, nejlepsi automaty na domaci pouziti co znam, svycarksky masiny, co vydrzi!+1 mám ve firmě na akce asi 20 mašin a servisuju to jednou za uherskej rok za cca bůra kus. a to se to nezastaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Jinak ta fotka z renovace mate. Brasilia tam je bez vršku, Výsledek vypadá takto, a já se už moc těším: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Neeeee :-) Jestli na to máš cca dvacku, tak vezmi tohle: https://www.bunacafe.eu/e-shop/kavovary/zvyhodnene-sety/detail/RSPRRD-rancilio-silvia-pid-rancilio-rocky-doserless a sundej z toho DPH. Rozdíl k nezaplacení. A tý srandy, kolik si užijete s pákou. Minimálně to prověří pevnost Vašeho partnerského vztahu :-) A nebo tak. Taky mám vodzkoušený, taky supr. Samozřejmě páka bude dycky lepčí než automat, takže záleží jak seš zručnej fajnsmekr a jesi s tim manželka bude umět zacházet. Přecenej mačkat čudlítka je jednodušší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Jinak ta fotka z renovace mate. Brasilia tam je bez vršku, Výsledek vypadá takto, a já se už moc těším: Už jsou hotový ty menší mrchy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Belle Epoque Junior je tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7430-káva/?p=2212915 střeva ok, ještě přeleštit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Tak na mě myslete, pane předsedo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Jo jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Á, vidím, že Eskymák už prokoukl mé megalomanské sklony :-) Už mám dokonce upravený i kus nábytku, aby se tam holka jedna velká pěkně vyjímala.To víte, 130 cm na výšku potřebuje udělat okolo prostor. Ale ať sem nepostuju jenom velké hračky. Dnes mne (konzervativce) mile překvapila jedna vychytávka. Situace: Melu kafe hodně na jemno, takže trošku zhrudkuje. Tím pádem potřebuji víckrát, a intenzivněji, klepnout do páky, aby se káva v misce lépe srovnala. Protože však mám páku po celou dobu nahřívání mašiny upevněnou v hlavě, výsledkem je, že si popálím ruku. Rešením je tahle blbůstka, která se nazývá distributor, a opravdu dobře to kafe před tampováním srovná.Take sem se o tomhle zlepsovaku dozvedel az nedavno, je to super vec, jelikoz ty maly vonavy hrudky kafe padaj vsade a je to otravny, tohle je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Berte, to sou fotky jak ze sibirovo inzeratu. Ale tesim se na dalsi, kdybys i popsal co na ktery fotce je, co s tim zamyslis a tak, proste nejaky vysvetlivky, bylo by to fakt super. Me se ta tvoje prisera nelibi (leda ze by se o metr zmensila), ale ta renovace me dost zajima, ne ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Máš pravdu, tu sadu renovačních fotek popíšu, ale pak tím nebudu tapetovat tady, jenom lípnu odkaz, kde to visí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Tak dělej jak myslíš, ale myslím, že tady se nikdo neurazí když to dáš rovnou sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2018 Nemůžu si pomoct, ale vypadá to jako rozebraná Tatramatka /pro mladší ročníky - pračka/ A co se týče velikosti tvých hraček, tak kompenzaci komplexů jsme už spolu probírali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se