salad Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) No, nemusí být přece každý prostor zamalovaný obrázkem, zastavěný poličkou a peřináčem, přikrytý chemlonovým koberečkem, zaplácnutý keramickým jelenem s honícími psy. Největší luxus a krása je v čistém prostoru, když člověk může roztáhnout ruce, aniž by zhodil kýčovitý servis od tchýně, prostor, který je pěkný sám o sobě, kde se člověk může zhluboka nadechnout. To je ale drahé a nemůže si to každý dovolit. Jen je někde trochu místa, hned tam stojí stůl, nebo věšák, nebo sušič na prádlo. A proto je to luxus. U PP Calatrava taky nikdo nechce zaplňovat prostory. A Calatravovy interiéry v tom jeho spirálovitém mrakodrapu mezi Kodaní a Göteborgem jsou taky nejhezčí čisté, vzdušné, nezastavěné polotovarama z IKEA, kdy vyniknou proporce, kvalita podlah a omítek, výhled z okna. Zasypat svůj prostor kravina a není můj styl. Proto se mi více líbí Portugaly osmidenky na ruční nátah, než osmidenky automaty. Proto se mi nelíbí chrona a přeplněné cifry. Ideál je, když už nejde nic ubrat, ne když už nejde nic přidat. Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem Hasňa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Pěknej den. Těžkej, ale pěknej. Hodinky v slunci září jako drahokam. Kontrast s matným, broušeným povrchem je parádní. Hmm sou fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Má pravdu předsedo!Hezky jsi to napsal, jsem zastáncem téhož, když jsem před lety, dovalil na fórum, mé heslo bylo "Nic než chrono", toto mě opustilo hned první rok, a od té doby jsem nikdy chrona něměl (čestná vyjímka byly Autavie, na chvíli), ale... Mi furt přijde, že ty 101 napadají na levou stranu, třeba u 088 nebo 312 co jsem měl mi to jako taková disproporce nepřišlo, ale to je věcí vkusu každého soudruha a na tobě se mi vždycky líbilo, že si do toho nenecháš kecat a svůj prapor neseš vztyčený napříč bitvami, ať je to vnější antireflex nebo právě přechod od IWC k Damasku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 (upraveno) Vnější antireflex, jo to byly časy. Nejlepší fotograf na světě se sbírkou fotek za sedm milionů, nejlepší student práv na světě s koltem proklatě nízko a gumou od tepláků proklatě vysoko a antireflex, který nejde poškrábat, protože to píšou v letáku. To všechno už odnesl čas. Nostalgické vzpomínky. Upraveno 4. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Dobře bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Dnešní mítingy budou boj, takže odolné, mužné, ale zároveň neprovokující a tak trochu tajemné hodinky jsou nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) na první pohled na nich nic vlastně neni, ale stejně si pokaždý řeknu :-) Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 sám nevím, které z Hasňových odolných krásek se mi líbí víc. Opravdu parádní kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 ano ivan, mas plusovy bod.snad som uz na nule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Přežili jsme oba, jede se domu. Oskar zase pere, jak sedlák cepem, tak možná ještě skáknu do moře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Přežili jsme oba, jede se domu. Oskar zase pere, jak sedlák cepem, tak možná ještě skáknu do moře. to je jako ještě pro jistotu kalíš v mořské vodě jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Jak obstojí ten řemen ve vodě? Měl jsem z něj v ruce skvělý pocit, byly to u mě významné plusové body pro celé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Hele, kluci, musím se přiznat. Sice hodinky odolné jako málo které, ale ve vodě jsem s nimi zatím nebyl. Do moře beru Ingy na gumě. Déčka jsou ještě moc nové a voňavé. Až je trochu zapotím a zasmrrdím, tak je pokřtím, ale zatím voní novotou. Btw., dneska dorazila z Chronoshopu medaile za zásluhy druhého stupně. Díky kluci. Mimochodem i ta spona na klíče vyvolává dojem chirurgického nástroje, bomba, špica. Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 ...já totiž stále přemýšlím nad těmi DA36 a IWC uklidit k Orlíkům na horší časy.A ty novější barevně prošívané řemeny se mi dost líbí... S těmi to má grády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 To je první věc od Damaska, co se mi líbí bez výhrad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Ta spona je boží!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Hele, kluci, musím se přiznat. Sice hodinky odolné jako málo které, ale ve vodě jsem s nimi zatím nebyl. Do moře beru Ingy na gumě. Déčka jsou ještě moc nové a voňavé. Až je trochu zapotím a zasmrrdím, tak je pokřtím, ale zatím voní novotou. Btw., dneska dorazila z Chronoshopu medaile za zásluhy druhého stupně. Díky kluci. Mimochodem i ta spona na klíče vyvolává dojem chirurgického nástroje, bomba, špica. s tym sfajcarskym cervenym bazmekom si to teutonske zatisie kompletne posral Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 snad som uz na nule ..za tento naivny optimizmus ti ho hned beriem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 To je první věc od Damaska, co se mi líbí bez výhrad...Alina lulina musí umřít, tolik udělal pro propagaci značky a pak mu to vyfoukne borec co do začátku léta nosil internacionální woče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se